Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

ne fark eder hocam, mayısta lig bitiyor zaten

dogrusun ama sonucta diger kanallari da izleme imkaniniz oluyor, ben yurtdisinda yasiyorum kullanisli oluyor

Kardesim sen kanallari satin almiyorsun sen sadece superlig yayinini satin alıyorsun orada yazan lig yayinin bitis tarihi . Senden hediye aylarin bittikden sonra premium uyelik icin 8 tl alacak sen iptal ettirmedigin surece uyeligin devam edecek ve her ay kredi kartindan 8 tl cekilecek kanallar full acik olacak. Aklina takilan bişe olursa yaz cvplarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

ne fark eder hocam, mayısta lig bitiyor zaten

dogrusun ama sonucta diger kanallari da izleme imkaniniz oluyor, ben yurtdisinda yasiyorum kullanisli oluyor

Kardesim sen kanallari satin almiyorsun sen sadece superlig yayinini satin alıyorsun orada yazan lig yayinin bitis tarihi . Senden hediye aylarin bittikden sonra premium uyelik icin 8 tl alacak sen iptal ettirmedigin surece uyeligin devam edecek ve her ay kredi kartindan 8 tl cekilecek kanallar full acik olacak. Aklina takilan bişe olursa yaz cvplarim

anladim simdi tesekkur ederim :)

• Öncelikle merhabalar

Ben 3 senedir Play kullanıcısıyım,fakat şöyle bir problem var.Max çözünürlükte çok donma yaşanıyor

Eğer burada da aynı şey olacaksa ben alma taraftarı değişlim açıkçası.
  • merhaba burda yazdigim ilk mesaj, ilk sorum icin umarim kusura bakmazsiniz,
    ben digiturk play'e üye oldum ve Burda sunulan kampanyadan yararlanmak istedim
    dün süper paketi 2014-2015 + 8 ay sinema hediye satin almisdim 289 TL'e ve ücretsiz üyeligimde bir degisiklik göremiyorum,
    ücretsiz kanalar haric kanallar acilmiyor, mailime Bilgilendirme mesaji geldi aldigim paket ve fiyat icerilikli ama kanallarda bir degisiklik yok....

acilmiyor !!!!
  • yakın zamanda ılk msjdakı lınk uzerınden satın alan varmı.bu teklıf bıze gelmedıgı ıcın 800 e dusurme veya baska bır sorunla karsılasmaktan cekınıyorum.o kampanya tarıhıde gecmıstır muhtemelen.deneyıpte yakında alan sıkıntı cıkarmamıs olan varsa bende dusunucem super paketın alımını?
  • arkadaslar 1800k icin en cazip fiyat nedir alan varmı ? ayrıca maile gelen linkler sahsa özelmi bizlerde tıklayabiliyormuyuz :D
  • Arkadaslar benim bir sorum olacak, ben de arkadasın verdigi link üzerinden süperlig paketi + 6 ay premium almayı düşünüyorum,http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000079845/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-14-15-camp ancak kafama takılan birkaç soru var.

Arkadas zaten süperlig macları dışındaki yayınların tamamı en fazla 1200k kalite destekliyor demişti. Dolayısıyla sitedeki 1800k paketi almak çok da mantıklı degil ayrıca yorumlardan 1200k ile 1800k arasında ahim sahim farklar olmadıgını 1200k kalitenin de izlenebilir nitelikte olduğunu anlıyorum. Bu 6 aylık premium bittiğinde de 6 ay daha uzatsam bile fiyat uygunluğunu koruyor bence.

Simdi asıl merak ettigim sey premium üyeliğin iceriginde sinema paketini barındırıp barındırmadıgı, yani gidip de seç izle icerigi ve sinema kanalları icin premiumun üzerine bir de sinema paketi almak zorunda kalmayalım.

Ayrıca süper paket 1800k 439 tl icin mantıklı mıdır sizce? O paketten vazgeçerek yanlış mi yapıyorum. Izlemeyi düşündüğüm tv LG LW5500 47" ve Smart tv 3d özelliği bulunuyor. Yayında saçma sapan bir görüntü kalitesiyle apisip kalmayalım. En son 4 yıl önce WebTv ile LigTv izlemiştim ve berbat görüntü ve saçma sapan kasmazlar yüzünden bir daha asla demiştim ama yeniden kendimizi ateşe mi atıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim bugün kampanyanın son gunu.

Herkese iyi seyirler

• Arkadaşlar bu 229luk kampanya bu gece son mu? Ağustosun 15inden sonra almayı planliyordum.. Devam etmez mi sizce?

• 100 tl olsa bile digiturkplay ligtv iskence, gectigimiz iki sezon almistim. Kalite kotuydu ve sorunlar oluyodu. 1200 kb goruntuyu surekli vermiyorlar. Kim ne derse desin, 50 ve 100 mb internetim vardi, hersey sorunsuzdu da digiturkplayde mi sorun oluyodu veya yetersiz kaliyodu. Paranizi cope atmayin. O test goruntusunu alamiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

100 tl olsa bile digiturkplay ligtv iskence, gectigimiz iki sezon almistim. Kalite kotuydu ve sorunlar oluyodu. 1200 kb goruntuyu surekli vermiyorlar. Kim ne derse desin, 50 ve 100 mb internetim vardi, hersey sorunsuzdu da digiturkplayde mi sorun oluyodu veya yetersiz kaliyodu. Paranizi cope atmayin. O test goruntusunu alamiyorsunuz.

Kesinlikle stabilite yok Yayın görüntüsü çok dalgalı. Bazen iyi bazen kötü

• Arkadaslar bugunde 229 tl ye 1200kpbs secenegiyle alabilirmiyiz. Gununu kacirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

Arkadaslar bugunde 229 tl ye 1200kpbs secenegiyle alabilirmiyiz. Gununu kacirdim.

Bana gelen maildeki adres uzrrinden satin alma islemi yaptim. İnsallah bir sorun olmaz.

• arkadaşlar merhaba basket hastasıyım tbl ve euroligi internetten en uygun nasıl izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

arkadaşlar merhaba basket hastasıyım tbl ve euroligi internetten en uygun nasıl izlerim

Digiturkplay premium üyelikle izleyebilirsin. Aylık 8 TL. Yanında Premier lig, Rusya ve Brezilya liglerini de veriyor.

http://www.digiturkplay.com.tr/uyelikdetaylari/premium/
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

arkadaşlar peşin kredi kartı ıle alacaz da paket bıtınce otomatıkman kredı kartından cekıp uzatmazlar dımı ?

yok
    sadece premium süren dolunca aylık 8 tl auto kesilmeye başlanacak
    :)
    istemiyorsan süren biter bitmez alo demelisin..
  • ilk defa digiplay üzerinden lig tv satın aldım.. 1200 lükten.. görüntü fena değil acaba görüntüde takılmalar oluyor mu ?
  • Bende satın aldım 229 luk 1200 kpbs yi.
    Bakalım inşallah dedikleri gibi çıkar 800 den izlemek zorunda kalmayız.

Bu arada eski üye falan degilim. Yeni üyelik açıp ordan aldım.
  • Bende ipad mini var.
    Ipad den üye olarak lig tv maçlarını seyredebiliyormuyuz?
    Boşu boşuna 200 kusur tl gitmesin çöpe...laptop var ama özellikle ipad den izlemek istiyorum(apstorede digiturkplay uygulaması var)
    Bilgisi olan varsa üyelik satın almamda etkisi olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veradrake

Bende ipad mini var.
    Ipad den üye olarak lig tv maçlarını seyredebiliyormuyuz?
    Boşu boşuna 200 kusur tl gitmesin çöpe...laptop var ama özellikle ipad den izlemek istiyorum(apstorede digiturkplay uygulaması var)
    Bilgisi olan varsa üyelik satın almamda etkisi olacaktır

appstore daki digiturk play uygulamasi ile izleyebilirsin, hatta stabil bir browser uzerinden digiturkplay sitesine giris yaparak browser uzerinde de izleme imkani oluyor diye biliyorum..
  • arkadaşlar,
    Beşiktaşlı ve fenerli arkadaşlar varsa ücreti karşılığı ortak izleyebiliriz. derbilerde evsahibi takım maçını izler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.