Şimdi Ara

DigitürkPlay Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler Herkese Sa DigitürkPlaydan taraftar paketi aldım 129 tl ye ancak telefona ne bilgilendirme mesajı geldi nede gmail e fatura geldi ama satın aldım paketi yani birde lisans bitiş tarihi 15.6.2015 diyor lisans bittikten sonra tekrar yenileme yapmaz demi ?

• BTK ya son 3 gündür şikayet yagmuru tutuldu birileri kazık yemek için can atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

BTK ya son 3 gündür şikayet yagmuru tutuldu birileri kazık yemek için can atıyor

Kaçak izlenmiyor hocam cok sıkıntılı yani uğraşamam artık cok fazla bir ücret değil 100 lira civarında sezonluk paket zaten kahveye gidip izlemeye gaksam 15 tl alıyolar aynı hesaba geliyor lisans bitiş tarihi vermişler ondan sonra karttan para cekmesinde naparsa yapsınlar :D
  • FB-TS maçında dıgıplay serverı çöktü orjinal yayın sahipleri internet link arıyorlardı forum sitelerinde yani paranızla rezil olmak böyle bişeyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

FB-TS maçında dıgıplay serverı çöktü orjinal yayın sahipleri internet link arıyorlardı forum sitelerinde yani paranızla rezil olmak böyle bişeyy

bilmiyorum hocam fb-ts macı beni ilgilendirmez sitenin tepesine Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması sırasında sistemlerimizde yaşanan problem sebebiyle sitemize erişim sağlanamamıştır. Yaşanan bu durum sebebiyle sorun yaşayan abonelerimizden özür diler, mağduriyetlerinin giderilmesi adına en kısa zamanda bilgi vereceğimizi iletmek isteriz. yazmışlar bana şuan macı adam akıllı izletiyor ona bakarım yalnız karttan daha sonra otomatik yenileme yaparmı onu soruyorum onun hakkında bilginiz varmı yok ise konuyu başka yerlere cekmeyelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.