Bildirim
DigitürkPlay Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
BTK ya son 3 gündür şikayet yagmuru tutuldu birileri kazık yemek için can atıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: fredydexter
BTK ya son 3 gündür şikayet yagmuru tutuldu birileri kazık yemek için can atıyor
Kaçak izlenmiyor hocam cok sıkıntılı yani uğraşamam artık cok fazla bir ücret değil 100 lira civarında sezonluk paket zaten kahveye gidip izlemeye gaksam 15 tl alıyolar aynı hesaba geliyor lisans bitiş tarihi vermişler ondan sonra karttan para cekmesinde naparsa yapsınlar :D -
FB-TS maçında dıgıplay serverı çöktü orjinal yayın sahipleri internet link arıyorlardı forum sitelerinde yani paranızla rezil olmak böyle bişeyy -
quote:
Orijinalden alıntı: fredydexter
FB-TS maçında dıgıplay serverı çöktü orjinal yayın sahipleri internet link arıyorlardı forum sitelerinde yani paranızla rezil olmak böyle bişeyy
bilmiyorum hocam fb-ts macı beni ilgilendirmez sitenin tepesine Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması sırasında sistemlerimizde yaşanan problem sebebiyle sitemize erişim sağlanamamıştır. Yaşanan bu durum sebebiyle sorun yaşayan abonelerimizden özür diler, mağduriyetlerinin giderilmesi adına en kısa zamanda bilgi vereceğimizi iletmek isteriz. yazmışlar bana şuan macı adam akıllı izletiyor ona bakarım yalnız karttan daha sonra otomatik yenileme yaparmı onu soruyorum onun hakkında bilginiz varmı yok ise konuyu başka yerlere cekmeyelim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X