Şimdi Ara

digitürkplay illegal yayın suçlaması hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
26.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanda hem pcden hem smarttv için aynı hesabı satan tipler vardı onlar yüzünden olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bunun forumla bir alakası var gibi
    dün burada benim konu kilitlendi.
    şimdi ise; üyelerin hesabı kapandı.
    nede güzel bulmuş digitürk işin yolunu.
    önce taraftar paketini kapattı, ortaklaşa alan almayan demeden de hesapları kapatıyor.
    Deli Dumrul'u geçti bunlar. Federasyon da bunların fedaisi zaten.
    Her şeyi satarsan sağa sola, ister yahudi olsun, ister müslüman. adam olmadıktan sonra.
    bu işlerin çivisi çıktı çivisi. Durun daha başımıza ne işler gelecek.
    ama bunu bile savunan dalkavuklar olur şimdi.

ÇOK YAŞA PADİŞAHIM. seni yargılamak da neymiş...
  • ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dex_toxic -- 23 Şubat 2018; 18:9:27 >
  • Kötü niyetlinin yanında iyiler de gitti.

Bir maç zevkimiz vardı, eğitim paramızdan kısıp aldığımız adamlar direk dondurmuş.
    Bari donduruyorsun bir sebep sun, delil göster.

Akşam illegal onlarca yayın olacak. Adamlara dokunmazlar bizi bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Kötü niyetlinin yanında iyiler de gitti.

Bir maç zevkimiz vardı, eğitim paramızdan kısıp aldığımız adamlar direk dondurmuş.
    Bari donduruyorsun bir sebep sun, delil göster.

Akşam illegal onlarca yayın olacak. Adamlara dokunmazlar bizi bulurlar.

güçleri bize yetiyor.maç satanlar el altından canlı yayın yapanlar onlara dokunan yok.
    dünden itibaren birşeyler dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

Toplu gösterim nedir?maçı canlı olarak periscope gibi yere servis ettin mi demek istiyolar hocam?

digitürk müşteri hizmetlerinin iddiası bu yönde.avukata danıştım ben durumu izah ettim.Digitürk seni çarpmış diyor.Sistemsel bir sorun vardır dedi.
    digitürkplay hesaplarına hackerlar saldırmış olabilir.ben hukuksal olarak başvuracaktım ama 39 tl için 139 tl masraf çıkar dedi avukat.
  • Şikayetvar.com da şikayetler yayınlanmaya başladı .hiçbir suçu olmadan mağduriyet yaşayan üyelerin biraya gelmesi lazım .kafasına göre yayın kapatanlara prim vermememiz gerekiyor.madem böyle şeylerin yapıldığını biliyorsunuz maç satan canli yayin yapan kişileri bulun

• Daha önce Digiturk tarafından bu sekilde mağdur olan .bu süreçleri yaşayan birileri yokmu

• bu sitede aktif olarak digitürk konularda mesaj yazan ve üyeliği kapatılmayan varmı acaba.
  • digitürkplay üyelik sözleşmesi.bütün maddeler digitürk lehine konulmuş.hiçbir hak iddia edemiyoruz.

Digiturk Play
    Digiturk Play: SüperLig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle
    https://www.digiturkplay.com.tr/uyelik-sozlesmesi

• Burada sürekli mesaj yazanlar vardı, onlardan ses çıkmıyor.

• donanımhaber yöneticileri bizlere detaylı bir açıklama yapmalı bence.herkesin kafasında soru işaretleri var.
    digitürk tarafından bu site uyarılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

https://forum.donanimhaber.com/tum-uyelerin-dikkatine-digiturkplay-konusu-duyuru--131515923?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Şunu yayinlamislar..

Tamam konu kapandı satış yasaklandı

Ama bu hesaplar nasıl gider donanımhaber özel mesajlarımızı digi ile mi paylaşıyor
    Digi kafasına göre farklı ipden girenleri banladıysa ki bu kadar aptalca bir iş yapacağını sanmam çalışan arkadaşlar gidiyor iş yerinden giriyor misafirliğe gidiliyor oradan giriliyor bilemedim açıklama gelene kadar kafalar karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba1993 -- 24 Şubat 2018; 12:39:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

https://forum.donanimhaber.com/tum-uyelerin-dikkatine-digiturkplay-konusu-duyuru--131515923?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Şunu yayinlamislar..

Tamam konu kapandı satış yasaklandı

Ama bu hesaplar nasıl gider donanımhaber özel mesajlarımızı digi ile mi paylaşıyor
    Digi kafasına göre farklı ipden girenleri banladıysa ki bu kadar aptalca bir iş yapacağını sanmam çalışan arkadaşlar gidiyor iş yerinden giriyor misafirliğe gidiliyor oradan giriliyor bilemedim açıklama gelene kadar kafalar karışık

ben iş geregi yada özel olarak seyahat yaptıgımda gittigim sehirde laptopdan yada otel odasında cep telefonumdan digitürkplay izleyemecekmiyim.sadece tek bir pc den girilir diye şartmı var çok anlamsız.

• Bence hesap şifrelerini her hafta degistirenlerden şüphelendiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Bence hesap şifrelerini her hafta degistirenlerden şüphelendiler.

Öyle saçma şey mi olur istersem her saat değiştiririm..

• digitürk müşteri hizmetleri az önce tekrardan aradı.verdikleri tek cevap üyeliğimden illegal yayın yapıldığı tespit edilmiş.kim nasıl hangi ip den hangi pc den hangi adresten yapmış diyorum cevap yok.hukuki süreç başladıktan sonra gerekli bilgileri zaten görürsünüz diyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.