Şimdi Ara

Digitürkün Digiplay Uygulamasi icin tavsiye edilen Android Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bagzi Android Boxlarda malesef Digitürkün Digiplay uygulamasi saglam calismiyor.

Sizin tavsiye edebilceginiz Android Box nedir? Suan elimde Minix Neo X7 mini mevcut ve Android 4.2 sürümüyle beraber gayet iyi calisiyor fakat köselerde siyah bosluklar var.

• Yokmu tavsiye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım o bosluk hepsinde var. Ben k-r42 ve hatirlamadigim farkli bir cihazla denedigimde yine aynıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

Bagzi Android Boxlarda malesef Digitürkün Digiplay uygulamasi saglam calismiyor.

Sizin tavsiye edebilceginiz Android Box nedir? Suan elimde Minix Neo X7 mini mevcut ve Android 4.2 sürümüyle beraber gayet iyi calisiyor fakat köselerde siyah bosluklar var.

bende bu tarzda birşeyler yapmayı düşünüyorum ama görüntü kalitesi konusunda düşüncelerim var. 1200k olarak digiturkplay üyeliğim mevcut. acaba görüntü nasıldır
  • Digitürk son yapmış olduğu güncellemeyle artık android box, android stick gibi cihazlarda izlettirmiyor malesef.

• Bende dark var surekli resetliyor nedenini cozemedim buyuk ihtimal cihaz isiniyor yada diginin parmagi var guncelleme falan demis arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

Digitürk son yapmış olduğu güncellemeyle artık android box, android stick gibi cihazlarda izlettirmiyor malesef.

hdmi kablo aldım xperia z için acaba bi problem olur mu? izleyebilir miyim yani tvden
  • me_kar M kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan kaynaklandigina eminmisin? HTC One M7 telefonumda siyah bosluk yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Digitürk son yapmış olduğu güncellemeyle artık android box, android stick gibi cihazlarda izlettirmiyor malesef.

hdmi kablo aldım xperia z için acaba bi problem olur mu? izleyebilir miyim yani tvden

Telefonunun ekranını bilgisayara aktarirsan izlersin bi problem olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Telefonunun ekranını bilgisayara aktarirsan izlersin bi problem olmaz

He tamam eyvallah hocam sağolasın
  • Tavsiyesi olan varmi?
  • Evet arkadaslar carsamba günü Digiturk Play uygulamasina güncelleme geldi. Artik yayinlari tam ekran izleyebiliyorum.
    Suan kullandigim cihaz Minix Neo X7 mini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.