quote:Orijinalden alıntı: Kef14 buraya yazıyorum cevap verilmiyor, özel mesaj gönderiyorum ordan da cevap verilmiyor. Aylar oldu herhalde konuya mesaj ve pm attığım. İlgilenmiyor bosuna vaktinizi harcamayın derim
ilgileniyorum arkadaşlar bazılarınızın pm kutuları dolu oluyor cevaplarım gitmiyor ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dijital &analog - Profesyonel & amatör - Tüm Foto,Video kameralarınızın bakımını tamirini yapıyoruz Alınık Nintendo Switch yurt dışı.
O yuzden mi mayistaki pm ime ve postuma yanit verdiniz o yuzden mi konudaki en son posta da 1 ay sonra yanit verdiniz
neden banlandığını anlıyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dijital &analog - Profesyonel & amatör - Tüm Foto,Video kameralarınızın bakımını tamirini yapıyoruz Alınık Nintendo Switch yurt dışı.
evet yapıyoruz lütfen pm atın ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dijital &analog - Profesyonel & amatör - Tüm Foto,Video kameralarınızın bakımını tamirini yapıyoruz Alınık Nintendo Switch yurt dışı.
merhaba, elinizde satılık ikinci el dslr foto mak. varsa, makine model fiyat ve neresinin tamir gördüğünü yazarak yayınlayabilirmisiniz?