Şimdi Ara

+ Dijital Bakiye kampanyası (İstanbulkartlılara özel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
9
Favori
10.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sim bloke ortak konuyor. Hepsinde bloken otomatik konuyor sşmkart değişikliğinde. Herhalde BKM koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran ayında Qr Kod ile geçiş yaptıktan sonra Ulaşım dışı harcamalarda %20 iade ... En fazla ise 40 TL

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit olarak hesaba atabilsek süper olurdu. İstanbul kart bu konuda izin vermiyor.

• starbucks kullanan biri değilim ama yine de paylaşayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 TL 1.69% ile veriyor

• Simkart blokemi bugün şubeden kaldırttım ama kredi kullanamadım. Başvuru son aşamada sms giriyorum, 4000 tl onaylanmıştır diye mesaj geliyor, o sırada istanbulkartın sitesindeki açılan pencere beyaz bir şekilde kalıyor, devamı gelmiyor.

• Ben çektim krediyi dijital istanbulkarta yüklendi ama hiçbir şekilde nakite çeviremiyorum istanbulda olmadığım için pişman oldum iptalini de yapmıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • motokops M kullanıcısına yanıt

istanbul'dan birine satacaksınız artık o da marketlerd, restoranlarda alışveriş yaparken kullanacak.

• inanlı kullanıcısına yanıt

İstanbulkart başvuru yerlerinden gayrettepe karaköy vs paranızı hesabınıza eft yaptırabiliyorsunuz

• QR kod ile geçiş yaptıktan sonra ulaşım dışı harcamasını dün yapmıştım.. Sabah 40 TL iadeyi yatırmışlar.. Bu kampanya keşke her ay devam etse

• motokops M kullanıcısına yanıt
    Multinet ile satış yapan marketleri denediniz mi? Istanbulkart mutinet diye youtube araması yapın, nasıl olabileceğini gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2bintl çıktı gittim fibabanka üye oldum. ama istanbulkarta bakiye yüklüyorlarmış   nakit sanmıştım

• Deneyen olursa mantıklı bir kredi olur nakit olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt

Malesef istanbulda %50 avantaj dışında kimse almaz. Hali hazirda zaten %20 iade ve bakiye yukleme avantajli kampanyalar vs var. Krediyi hele nakite donusturme konusu oldukca marji yuksek bir secenek olmali bana gore.

• Ek ücret vs oluyor mu?

• yani 2500 tl için en az 60 tl masraf olur ve dijital karttaki parayı da iade ediyorlar mı bilmiyorum belki sadece fiziki karttakini yapıyorlardır. O zaman dijital karttaki bakiyeyi fiziki karta aktarmak için anonim kart alınırsa +25 tl masraf olur kart yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 10 Haziran 2022; 9:25:27 >
  • Bende başvurup 2500 TL faizsiz yükleme yaptırdım. Yakıt alabilirsem çok iyi olur yoksa zaten ayda 500 market harcıyorum oralarda değerlendiririz artık.
    Ümraniyede İstanbul kart gecen benzin istasyonu bilen var mı?

• 2500 TL almıştım Dün İstanbul karttan hesaba iade için başvurdum bugün geldi. 2000 TL de 50 tl kesildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 14 Haziran 2022; 20:52:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.