Şimdi Ara

Dijital Foto (SONY-NİKON-SAMSUNG) HANGİSİNİ ALMALIYIM !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Peerless_1

netün hocam Canon A590IS ile bu Fuji F47D karşılaştırırsak hangisi dersin?

fotoda a590 f47 yanına yaklaşamaz yalnız a590'da manuel ayar avantajı vardır.a590 yerine a570 daha iyidir.
    f47 kendi ayarlarında iyi çeken makinadır.

f47 fotolarını inceleyin arkadaşa aldırmıştım.foto çekip eklemiştim
    http://forum.donanimhaber.com/m_31622380/mpage_6/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 7 Ocak 2010; 21:18:41 >
  • Sensörü 1/1.7 olup HD video kaydı yapan kompak makine göremedim. HD'ler genelde 1/2.3 veya 2 küsürlü sensöre sahipler.

İyi fotoğraf için HD videodan, iyi video için büyük sensörden vazgeçmek mi gerekiyor?

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makifozcan

Vatan bilgisayar ve teknosa daki elemanlarla bugün uzun uzun sohbet etme imkanı buldum ve her iki mağazanın ekibide 300-400 TL aralığında bu makineyi tavsiye ettiler. Ayrıca ISO 3200 olduğuna da dikkat ediniz.
    Acaba siz hangi nedenden ötürü beğenmediniz?

3200de fotoğraf değil kum çeker kum
  • Özellikle de gece çekimlerinde ayrıntıları daha net ve güzel çıkmasını sağlıyormuş
  • compact makinaların bu sensör boyutlarıyla iso performansı sergileme şansı yok.
    Rakamsal olarak onları koyarlar da bir işe yaramaz o.
    Gerçekten kum çekersin.
  • Kendi halimde amatörce çoluk çocuğun resmini çekmek maksadıyla bir makina aradım ve sanırım aradığımı da buldum.
    fuji j30 aldım 2gb sd kart ve çantasıda hediye 275 tl ye. Teknosada 399 demişlerdi makineye ve oldukça da hafif kibar bir makine.
    ÇEkimlerden göndermeye çalışırım arkadaşlar...
    Herkese teşekkürler...
  • netün fuji promotörü sanırım ? dikkat ettim hep fuji öneriyor a590 nın yanına yaklaşamaz demiş gir bak bakalım a590 topiğine fuji öyle resimler cekiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

netün fuji promotörü sanırım ? dikkat ettim hep fuji öneriyor a590 nın yanına yaklaşamaz demiş gir bak bakalım a590 topiğine fuji öyle resimler cekiyor mu

dikkat edersen fujinin fserisi tavsiye ediyorum .j serisi değil arkadaş jserisi almış o ayrı hayırlı olsun.
    a590'la 800 ıso flaşsız gece çekimi ekle bakalım bir kıyaslayalım.fserisiyle birde detay ve keskinlik cropda anlaşılır.
    gözün gördüğünden bahsetmiyoruz.fserisinin özelliklerini incelerseniz anlarsınız bu marka fanitikliğinden tavsiye değil.
    diğer markalarda iyisi yokmu var ama a590 değil g11,lx3 yeni model s90 fujiye rakip
    a590 a570'den bile iyi değil pikseli arttırdıkları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 12 Ocak 2010; 7:50:14 >

• Arkadaşlar makinem FUJİ J30 bugün akşam üstü geldi. Bu arada UPS kargo kadar müşteri memnuniyetsizliğini düşünen bir firma görmedim. Kuryeye diyorum ki paketi kontrol edecem bana hayır edemzsiniz diyor. Neymiş imzayı attıktan sonra açabilirmişim kutuyu. Ben zaten imza attıktan sonra paketi kabul etmiş oluyorum diyorum. Olmaz bize verilen talimat böyle deniliyor. Tabii ben imzayı atmadan kutuyu açtım valla (dalgınlıkla önce kutuyu vermişit de bana)
    Sorun yoktu kutuda ve alette ama yine de bu şekilde ısrarcı olunması ve nereye gidersen git şikayet et şirket prensibi demesi beni şaşırttı tabii. Bunu gerekli yerlere de ileteceğim tabii ki...

Bu arada bu bataryayı şarja bağladım şimdi de kaç saat kadar dursun acaba?

• arkadasım ben olympus u5000 aldım odaklanırken ses cıkarması dolayısıyla tam odaklanamadıgından dolayı fotograf cekerken fotograflar hıc net cıkmıyor haberın olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.