Şimdi Ara

Dijital Fotoğraf Makinası Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 200-400 tl arası bütçem var. Kardeşime hediye bir fotoğraf makinası almak istiyorum. Fakat hiç fotoğraf makinam olmadı dolayısıyla hiç bir teknik bilgim yok. Sizden ricam bana Hepsiburada.com sitesinden parasını hakedecek makina önermeniz. 1-2 gün içinde sipariş vermem gerekiyor. Zira kardeşimin doğum günü geçmeden gelmesini istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• 500 TL'ye çıkabilecek olsaydınız Canon SX130 önerirdim.(Hepsiburada için konuşuyorum)

Fuji'nin S2950 modelini düşünebilirsiniz Hepsiburada fiyatı 399 TL.Ama imkanları zorlayabiliyorsanız Canon SX130 alın bence.
  • eger 300 civari sadece bascek nitelikte ise canon ixus105 onerim... hd video yok ama guzel fotolar cekiyor.. bu urunde supergonderi yazıyorsa hizli gonderirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 20 Eylül 2011; 2:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT_@

Arkadaşlar 200-400 tl arası bütçem var. Kardeşime hediye bir fotoğraf makinası almak istiyorum. Fakat hiç fotoğraf makinam olmadı dolayısıyla hiç bir teknik bilgim yok. Sizden ricam bana Hepsiburada.com sitesinden parasını hakedecek makina önermeniz. 1-2 gün içinde sipariş vermem gerekiyor. Zira kardeşimin doğum günü geçmeden gelmesini istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bugun aynı ürünü tavsiye ettiğim 3. kişi olucaksın (:

Canon ixus hs 300 modelini tavsiye ederim. Şu anda çoğu web mağazalarında indirimli. normal fiyatı 850 lira civarı ama internette 426 tl'ye kadar satan yerler var. Örneğin benim aldığım yer;

http://www.webdensiparis.com/urun/canon-ixus-300-hs-dijital-fotograf-makinasi_961241.aspx?CatID=6616

Bunun haricinde takip ettiğime göre hepsiburada ve bimex sitelerinde de 450 tl civarı bir fiyatı var

• Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi)

biraz bakındım ve bu üründe karar kıldım arkadaşlar. umarım iyi bir seçim yapmışımdır. önerileriniz için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.