Şimdi Ara

Dijital fotoğraf makineleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi de sizin fikrinizi alayım dedim ben bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.(ucuz bişey)

bir kaç fotoğraf makinesine baktım karar veremedim.

ORBİ DC-600 6.6 MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI(6.6 MP) 159 YTL
    AKİTA DC 4380 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI(4.0 MP) 199 YTL
    KODAK CX7310 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI(3.2 MP) 169YTL

FİYAT BÖLÜ PEFORMANSA GÖRE DEĞERLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

SAYGILAR

• valla en mantıklısı kodak görünüyor.
    dandik marka alma, varsın mp düşük olsun.
  • saol dostum
  • pentax-akita falan hikaye..alacaksan marka ve kalkiteli bişi al.
  • bencede Kodak varken diğerlerinin lafı dahi olmaz.
    Kodak seçenekler arasında ne doğru tercih olur.
  • arçalik 5 megapixel, 256 milyon, gece çekimi, 4 zoom, türkçe menü, oyunlar, yanında trust pil şarj makinesi ve 4 adet sarj edilebilir trust pil,efekt verme,16 MB bellek,mmc kart desteği, zaman ayarlı çekim, kırmızı göz engelleme, tft lcd ekran, sesli video çekimi ve aklıma gelmeyen diğer özellikler
  • Arkadaşlar makıne alırken sadece megapiksel özelliğine takılıp kalmayın.Her ne kadar ucuz makıneler arıyor olsanızda mutlaka olmasını ıstedıgınız temel ozellıkler olmalı.Mesela makinenın sensor tıpı ne?Bu cok onemlı zıra cmos sensorler bu konuda cok kotu (slr'ler hariç) mutlaka ccd olmalı.Dıyafram aralıgı ve enstantane hızı da önemli.Megapiksel bence en son dusunulecek ozellıklerden bırı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bıunlardan kesınlıkle kodak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ohara

pentax-akita falan hikaye..alacaksan marka ve kalkiteli bişi al.

Anlayamadığım pentax la akitanın isminin yanyana geçmesi . Pentax kaliteli bir fotoğraf makinası üreticisi değilmi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekai s -- 14 Şubat 2005, 10:04:33 >
  • Pentax ust sınıf lens uretıcılerınden bırıdır.Ama makınaları nasıl olur onu bilemem...

quote:

Orjinalden alıntı: zekai s

quote:

Orjinalden alıntı: ohara

pentax-akita falan hikaye..alacaksan marka ve kalkiteli bişi al.

Anlayamadığım pentax la akitanın isminin yanyana geçmesi . Pentax kaliteli bir fotoğraf makinası üreticisi değilmi sizce ?
  • ilk iki makinadan birini alırsan hüsran olabilir ama kodak alırsan olmas çünkü ilk iki makina berbat ötesiii:)
  • Kodak derim arkadaşım
  • Pentax makinalar en kaliteli makinalardandır özellikle filmli SLR leri müthiştir.Zaten Sigma gibi sadece belli markalara lens yapan lens üreticileri PENTAX'a tam destek verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.