Şimdi Ara

dijital fotoğraf makineleri ve video çekimi konusunda bilgili arkadaşlara sorular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sony t5 dijital fotoğraf makinesinin 2.el kullanıcısıyım.İlk deneyimlerim sonucunda bazı soru ve sorunlarımı deneyimli arkadaşlarla paylaşmak istedim.Düne kadar analog makineler kullanmış biriyim. O yüzden dijital ortama yabancılığımı mazur görün lutfen.
    Bu kamerayla analog olan en basit şipşak kameradaki kaliteyi bile alamıyorum.Gündelik çekimlerde makinayı titretmemeye çalıştığım halde fonda bir bulanıklık oluyor.50 milyonluk canon makinam bile o kadar titreme özeni gerektirmiyor.dijital ortam her fotoğrafı tripod kullanarak mı çekmeyi gerektiriyor? yoksa bi ayar falan mı var?
    Bu kameranın video çekiminden övgüyle bahsedilmişti bir dergide.Standart ayarda çekimde çok fazla noise etkisi var.Arkadaşımın kodak makinası çok başarılı çekimler yapabiliyordu mesela(ondan mı alsaydım ne?).Çekim yaptığım ortamın florasan ışık ağırlıklı olduğunu belirtmek isterim.
    Resim ve videoları usb 2.0 kullanarak kabloyla bilgisayara aktarıyorum.Bu bir kalite kaybına neden olur mu?Firewire kullanmak hız dışında bir kalite kazancı getirir mi,kart okuyucu almak firewire alternatifi olur mu? Gerçi o da içerden usb olarak bağlanıyor makineye...Kararsız kaldım..
    Sayenizde bilgilenmek dileğiyle,herkese iyi bayramlar dilerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.