Şimdi Ara

dijital kart ile vidyodan aktarım yapabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tv kartı alcam vidyo aktarımı için simdi diyorumki almısken dijital kart alayım uyduyuda izliyim varmı ole bi marka skystarda yapabilirmiyim o işi?
    yorumlarınız için tesekkurler

• Aktarım derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım..
  • video kameradakileri hdd ye atıp vcd formatında cd ye yazmayı dusunuyorum kassetten cd yapacam yani
  • bu olay ss2 de yok ama pegasus diye bi uydu kartı var onda oluyo ama kartan ne kadar memnun kalırsın bilemem
    bana soracak olursan kesinlikle tavsiye etmem

http://forum.donanimhaber.com/m_7526162/tm.htm
    burdan bi inceleme yapabi,lirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizzmma -- 15 Şubat 2007; 22:26:22 >
  • eyvallah karizma baslıkları izledim de su skystar olayı biraz milleti duduklemek sanırım uydu paraya sıkısmıs heralde yada yeni yatırımlar yapacak finansal kaynak yaratıyo bence bole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackadder -- 15 Şubat 2007; 22:27:09 >
  • avermedialar nasıl su dijitalde analogta iidiler
  • ama şunu da unutma bu olayın en başarılı kartlarından biri skystar dır eğer bilgisayarda uydu izlemek istiyorsan tek tavsiyem ss2 dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasta vardı ondan baya memnun 2 arkadasta bende o marka istiyorum ama su kasetten cd ye olayınıda gerceklestirmek te istiyorum bakalım
  • Skystar2'de yok bu özellik arkadaşın dediği gibi. Verdiği linkte detaylı anlatmış zaten.
  • eyvallah sagolun arkadaslar
  • Rica ederim kendi adıma. Umarım işine yarar bilgiler.

Üst konuda daha detaylı anlatım var analog ve DVB-S kartlar arasındaki fark konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 15 Şubat 2007; 22:44:15 >
  • ok bi bakiim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.