Bildirim
dijital kart ile vidyodan aktarım yapabilirmiyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aktarım derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.. -
video kameradakileri hdd ye atıp vcd formatında cd ye yazmayı dusunuyorum kassetten cd yapacam yani -
bu olay ss2 de yok ama pegasus diye bi uydu kartı var onda oluyo ama kartan ne kadar memnun kalırsın bilemem
bana soracak olursan kesinlikle tavsiye etmem
http://forum.donanimhaber.com/m_7526162/tm.htm
burdan bi inceleme yapabi,lirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizzmma -- 15 Şubat 2007; 22:26:22 > -
eyvallah karizma baslıkları izledim de su skystar olayı biraz milleti duduklemek sanırım uydu paraya sıkısmıs heralde yada yeni yatırımlar yapacak finansal kaynak yaratıyo bence bole
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackadder -- 15 Şubat 2007; 22:27:09 > -
avermedialar nasıl su dijitalde analogta iidiler -
ama şunu da unutma bu olayın en başarılı kartlarından biri skystar dır eğer bilgisayarda uydu izlemek istiyorsan tek tavsiyem ss2 dir -
arkadasta vardı ondan baya memnun 2 arkadasta bende o marka istiyorum ama su kasetten cd ye olayınıda gerceklestirmek te istiyorum bakalım -
Skystar2'de yok bu özellik arkadaşın dediği gibi. Verdiği linkte detaylı anlatmış zaten. -
eyvallah sagolun arkadaslar -
Rica ederim kendi adıma. Umarım işine yarar bilgiler.
Üst konuda daha detaylı anlatım var analog ve DVB-S kartlar arasındaki fark konusunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 15 Şubat 2007; 22:44:15 > -
ok bi bakiim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X