Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nasaz , Bgrn7 , Bgrn7 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.684
Cevap
2.776
Favori
22.384.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • STEAM'da Killing Floor %25 indirim ile 11.24$, duyrulur.
  • pre-purchase fiyatı o, genellikle oyunun çıkmasından önce yapılan alımlarda steam bunu yapıyor zaten. Bakalım oyun hele bir çıksın yorumlansın bence acele etmeyin :).

Call of Duty 4 : Modern Warfare de 50$'dan 40$'a gerilemiş, şu an ben pek sıcak fırsatlık bir kampanya görmüyorum :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

CS(1.6) 5.99$a düşsün artık.

zamanında bir haftadan fazla süre 5 dolar yaptılar,
    o zamanlar cs bölümünde çok yazdık ama bir kaç misyoner, toplam 15 küsür kişiye aldırabildik.
    tahminimce cs: source'da indirim yaparlar, 10 dolara çekerler tekrardan bir ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurrani
    zamanında bir haftadan fazla süre 5 dolar yaptılar,
    o zamanlar cs bölümünde çok yazdık ama bir kaç misyoner, toplam 15 küsür kişiye aldırabildik.
    tahminimce cs: source'da indirim yaparlar, 10 dolara çekerler tekrardan bir ara.

O haftayı hiç unutmam ya, millete zorla CS aldırdık resmen.CS:S indirimi de öyleydi.
    Yine de doğru dürüst alan çıkmadı ya helal olsun.

COD4 : MW indirimi bence boş, 2 yıllık oyunu hala 40 dolardan satmak mantıksız. CO OP da değil zaten. Tamam iyi oyun, güzel oyun ama o fiyattan para felan kazanamazlar.

Valve 2 büyük indirim yaptı, Orange Box ve L4D ile dünya para kaldırdı.
    Orjinal oyunla, steamla alakası olmayan adamlar gidip L4D aldı, TF2 için orange box aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 9 Mayıs 2009; 2:37:04 >

• Haftasonu kampanyası : Universe At War %75 indirim ile 5$'dan satışa sunulmuş.
    Oyun hakkında benim bir bilgim yok, bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 9 Mayıs 2009; 2:36:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Orjinal oyunla, steamla alakası olmayan adamlar gidip L4D aldı, TF2 için orange box aldı

Bu kısıma ben dahil oluyorum, bide CS:S + Garry10 %50 olsa alıcam olmadı yaza 25$ a alırım yahu
  • aslınsa steam deki fiyatları oyunların tutup tutmadıgnı anlamak için baz alabiliriz.misal diabloxt nin örnek verdigi oyun cod 4.bir sonraki oyun

world at war çıktıgında çogu kişi cod 5 in 4 ten iyi oldugunu falan söylüyodu bizde karşı çıkıyorduk degil diye.steam de cod 4 e gelen ilk indirim

bu.uzunce süre kendinden sonra çıkan cod5 ile aynı fiyattan satıldı.bu iş arz-talep meselesi olduguna göre,cod 5 geldikten sonrada satılmaya

devam ettigi söylenebilir.şu anki indirimi satış azlıgına degil kasım civarlarında gelecek mw2 ye baglıyorum ben.satış azlıgı veya kampanya

olsaydı 40 dolara degil 30 dolara yada daha azına satarlardı bence.elimde orjinal dvd li bulunmasına ragmen steam hesabıma kendime alıp

dvd liyi kardeşe verip 1 tur daha multi takılmak için para verebilirdim ama indirim diabloxt arkadaşında dedigi gibi yetersiz ve boş

Defense Grid: The Awakening de 5$ şu an.sitelerden aldıgı puanlar fena degil.multisi yok.defans hazırlayıp atakları durdurmaya çalıştıgımız

türde bir oyun sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 9 Mayıs 2009; 14:19:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Haftasonu kampanyası : Universe At War %75 indirim ile 5$'dan satışa sunulmuş.
    Oyun hakkında benim bir bilgim yok, bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim :).

oyun güzel oyun orijinal c&c serisinin yapımcıları tarafından yapılmış br oyun.
    3 tane ırk var insanlar dışında.
    walkerlarla oynamak bayağı zevkli idi.
    bir de robot ırk novustu sanırım bir hızlı tren sistemi gibi sistemleri var. çok eğlenceli.
    nano partiküller takılıyor oradan oraya.
  • yukardaki mesajımı dogrular nitelikte,sevenlerine faydası dokunması umuduyla

CALL OF DUTY :WORLD AT WAR haftasonu boyunca 25$
  • quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

yukardaki mesajımı dogrular nitelikte,sevenlerine faydası dokunması umuduyla

CALL OF DUTY :WORLD AT WAR haftasonu boyunca 25$

Hatırlatma için teşekkürler
  • İşte beklediğim fırsat budur
  • COD4 MW'nin CO-OP desteği olsaydı ve bu fiyattan verilseydi alırdım, COD5'in CO-OP desteği var ama 2. Dünya savaşını da ben sevmem.

Ama fiyat güzel.
  • COD5 in serverları var mı TR'de? Online oynama imkanı varsa kendimle birkaç arkadaşıma aldırıp oynamayı düşünüyorum.
  • Sırf rahatlıkla server bulabileyim diyerek aldım zaten, bıktım artık saçma sapan cracked serverlardan pingler tavan zaten.. Sırf co-op ve multi için aldım zaten
  • fiyat gerçekten iyi
  • cod 5 aaldım oyunu yüklüyorum öğleden beri
  • Valla alsam mı almasam mı bilemedim, almicam heralde
  • ya böyle heves edip alıyoruz da ben yazın yükliycem oyunları ama bi sorun var pingler nasıl oluyor_?orj türk serverlar oluyor mu?olmazsa 2mbit bağlatıcam
  • Dayanamadım aldım ben de, alanlar eklesin beraber oynayalım.
    Friends için : cause_of_death

İyi fırsat valla teşekkürler Steam'e
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.