Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kambei Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 29 Misafir (7 Mobil) - 23 Masaüstü7 Mobil
5 sn
357.691
Cevap
2.776
Favori
22.384.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morrowind tüm ek paketleriyle var bende,
    oblivion almak isterdim, güzel fiyattan gelmiş steame, kampanya bitse de o oyun için güzel rakam.
    çok saatler başında tutacak bir oyun çünkü...
    oynayabileceğim biz zamanımda alırım onu ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drakin

age of conan ın aylık ücreti nedir almak istiyorum steam den de ?

Suan oyun steamda o kadar ucuz ki , hatta aylık ücretten daha ucuz :) Oyunu alınca ilk ay bedava.

Aylık 13 eur
  • Bende AOC düşünüyodum da vazgeçtim şimdi WOW 10günlük deneme sürümünü edindim akşama giricem bakalım.. Laptopta da oynayabilirsem işyerinden de açarım benim için daha iyi olur... Ama AOC fiyatı gerçekten mükemmel...
  • Yılın en çok satan oyunlarından Empire: Total War ve Empire: Total War™ Special Forces Edition %50 indirimde..
  • bir oyunun steamde online oynanıp oynanmadığını nasıl anlayabiliriz?
  • Güncel.

quote:

Steam'de geçerli olan kampanya : Steam'de bu haftasonuna özel olarak Empire Total War ve Empire Total War Special Forces Edition adlı oyunlarda %50 indirime gidilmiş.
    Empire Total War Steam üzerinden bu haftasonuna özel olarak 50$ yerine 25$'dan;
    Empire Total War Special Forces pakedi ise bu haftasonuna özel olarak 70$ yerine 35$'dan satışa sunulmuş.
    Empire Total War Special Forces pakedi; Empire Total War ve Empire Total War Elite Units adlı oyunları içermekte.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Ayrıntılı bilgi için :

www.steampowered.com

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

bir oyunun steamde online oynanıp oynanmadığını nasıl anlayabiliriz?

Steam store üzerinden oyunu aratırsan görebilirsin zannedersem. Yani orada görüyorsan oynayabiliyor olman lazım ama tam da emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 20 Haziran 2009; 0:24:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

bir oyunun steamde online oynanıp oynanmadığını nasıl anlayabiliriz?

Seçtiğiniz oyunda açıklamalar kısmında multiplayer, co-op gibi ibareler bulunur ordan anlayabilirsiniz.. L4D 'ten bir örnek...

• Teşekkürler açıklama için. Ben dün steam programını kurdum. Server aramaya bastım ne var ne yok "hepsi" dedim. fakat hiç bir oyuna ait server gelmedi. Hangi oyunda server var diye bakmak istiyorum çünkü doluluk oranına göre karar vericem. Bir oyunu satın almadan serverlerini göremiyormuyuz acaba? yoksa benmi beceremedim?
  • O konu hakkında bende bişey bilmiyorum da server konusunda hiç canınızı sıkmayın popüler oyunların en az 30-40 tane serverı bulunuyor. Genellikle yarısı full dolu oluyor.. Bendeki oyunların listesi aşağıda, hepsinden yeteri kadar dolu serverları var. Satın almak istediğin oyunları buraya yazarsan daha rahat bilgi alabilrsin doluluk oranları hakkında

• Açıkçası ben xbox live derdindeyim fakat bilgisayarımdada 4850 ekran kartı var her oyunu oynayabiliyorum. Steamle ilgili sorularıda ondan sordum zaten. Hem xbox parası harcamamış olucam. Orjinal oyuna para yatırıyorsam kesinlikle online oynanıyordur. oyunları tekrardan inceleyip yazarım tabi xbox alırsam işler değişir:)

Yıllardır MMo oynuyorum artık eskisi gibi arcade oynamak istiyorum araba yarışı dövüş gibi bazende cod gibi oyunlar olabilir. Forza gibi bir simulasyon yarış bulsam xboxuda unutucam açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 20 Haziran 2009; 19:23:45 >
  • Herkez GRID'i övüyor sizin aradığınız oyun o olabilir, similasyon olarak bahsediliyor ama ben denemedim hiç. Steam'dan aldığım bütün oyunları online oynamak için aldım, diğer türlü zaten torrentten de ediniyorum, single player bir oyun için 30-40 lira vermem... Aynen bende yıllardır MMO oynuyorum, artık FPSye geçiş yapmak lazımdı; TF2, L4D, COD5, UT3, CS ile geyet mutluyum..
  • Güncel.

Steam'de geçerli olan kampanya : Steam'de bu haftasonuna özel olarak Dark Messiah: Might and Magic ve Heroes expansionları Steam üzerinden %50 indirimli.
    Zeno Clash oyunu da %50 indirim ile 20$ yerine 10$'dan satışta.
    Football manager Live da %50 indirim ile 44$ yerine 22$'dan satışta.
    Son olarak Dark Sector indirimi devam ediyor.

Ayrıntılı bilgi için :

www.steampowered.com

• heroes V çok iyi olmuş :) almak lazım...
  • steam ile ilk olarak geçen sene masaüstünü yenilerken aldığım msi anakartın hediyesi olarak oyunu steam üstünden vermesiyle tanıştım.
    hala da üstüne oyun almamıştım ki yaz okulunda kimsenin olmamasından dolayı inanılmaz sıkıldım ve online uygun fiyatlı bir FPS almaya karar verdim. hangisini tavsiye edersiniz? Half-Life 2 yüklü bilgisayarımda cs ya da tf almayı düşünüyorum o yüzden. haftasonunu bekleyeyim mi uygun bir FPS fiyatı gelir mi sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teshub

steam ile ilk olarak geçen sene masaüstünü yenilerken aldığım msi anakartın hediyesi olarak oyunu steam üstünden vermesiyle tanıştım.
    hala da üstüne oyun almamıştım ki yaz okulunda kimsenin olmamasından dolayı inanılmaz sıkıldım ve online uygun fiyatlı bir FPS almaya karar verdim. hangisini tavsiye edersiniz? Half-Life 2 yüklü bilgisayarımda cs ya da tf almayı düşünüyorum o yüzden. haftasonunu bekleyeyim mi uygun bir FPS fiyatı gelir mi sizce?

Valla hiç belli olmuyor Steam'in sağı solu, bu tarz kampanyaları önceden belirtmiyorlar. Genelde Cuma günü falan direk duyuruyorlar haftasonu kampanyası olacak bu hafta diye.
    Soruna gelince; Cs seviyorsan Cs:Source deneyebilirsin, bununla beraber Team Fortress 2 de çok eğlenceli oyundur. Ama çevremde hoşlaşmayan insanlar da gördüm, mümkünse bir arkadaşında falan dene oyunları öyle karar ver.

Bu arada Heroes Pack ve Zeno Clash indirimi bitmiş zannedersem, FM Live kampanyası devam ediyor.
    Meridian oyunlarına da %50 indirim yapılmış ama ben bu oyunlar hakkında fikir sahibi değilim, bilgisi olan var ise bilgilendirirse seviniriz. Teşekkürler.

• orange box aldım, ama TF2 pek sarmadı,

onun yerine HL2 DM oynuyorum, onuda zaten nvidia bedava verıyor steam ı

orange box almasamda olurmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 30 Haziran 2009; 11:10:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

orange box aldım, ama TF2 pek sarmadı,

Gece gündüz TF2 oynuyorum bende, zevkler tutmuyor... Aslında güzel oyun ya alışabilseniz,..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

orange box aldım, ama TF2 pek sarmadı,

TF2'ye bir şans daha ver, bir süre oynadıktan sonra vazgeçemeyeceksin.
  • tf2 sarıyor ama uzun ömürlü değil sinir bozucu bir oyun bir oyunda ancak bu kadar ..nelik yapılabilir yani cidden çok enteresan bir oyun 3 gün deneme sürümü oynadım sinirlerimi bozdu oyun bende satın almadım L4D forever
  • street fighter ön sipariş 4 dolarlık indirimle 35.99 a steam de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 1 Temmuz 2009; 1:56:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.