Şimdi Ara

Dijital Piyano Tavsiyesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
23.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tşkler Bende ondan aldım bakalım.Size kulaklık verdiler mi verdilerse marka modeli paylaşabilir misiniz rica etsem.

• Rock_Rage R kullanıcısına yanıt

evet. Kulaklık ve tabure verdiler.

Kozmos 110 kulaklık modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Ben de piyano alma arefesindeyim.Hiç çalmadım ve öğrenmek istediğim enstrümanlardan biri.Tabiki aklıma takılan Dijital mi Akustik bir piyano mu almak. Artısıyla eksisiyle Zuhal Müzikteki yetkili arkadaş ile konuştum.Max bütçem 150-170k. Akustik piyano için Kawai K-15 serisi önerdi.Zaten canlı olarak da test edeceğim.Dijital piyano için de Kawai Ca401.Dore müzikte dijital için yamahalarda var.Deneyimli arkadaşlar için; bana yol göstermesini bekliyorum)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Öncelikle zuhalden çıkıp doreye gidin, o bütçelere hakkını verebilecek cihaz ancak oradan çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Öncelikle zuhalden çıkıp doreye gidin, o bütçelere hakkını verebilecek cihaz ancak oradan çıkacaktır.
    Hocam akustik piyano için de aslında çok seçenek yok) Pearl River modeli var sadece.En çok zorlayabileceğim 175k bandında Kawai K-15 modeli zuhalde.Dorede de B1 yamaha var 220kya) Şuan malesed bütçemi çok aşıyor Yamaha.Yine canlı deneyimleyip, zorlayabilir miyim bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 25 Şubat 2025; 6:21:1 >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Kawai elektronik pianoda kendini ispat etmiş ise de duvar pianosu noktasında yamaha seviyesinde değil hiç biri malesef; madem böyle bütçeler var, zorlamalısınız.

• Başlangıç için aklımda olan yamaha ydp 165 modelini ön sipariş geçtim.İyi mi yaptık kötü mü bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Face Of Melinda kullanıcısına yanıt

başlangıç için ydp 145 bile yeter, iyi yapmışsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.