Şimdi Ara

DIJITAL PİYANO YAMAHA MI KAWAII MI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gün içinde indirimler bitmeden bir dijital piyano almak istiyorum. İki model arasında kaldım, inanılmaz kararsızım. Yamaha ydp164 ve kawaii cn29 . Burada bu iki ürünün fiyatı çok yakın ancak yurt dışında bu ikilinin arasında çok yüksek bir fiyat farkı olduğu için karşılaştırılmamış bile.Piyano hocam yamahanın her zaman daha iyi olduğunu söylüyor ama yurt dışında kawaiinin daha pahalı olması benim aklımı çeliyor.Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Allah’ın kulu yok mu yorum yapabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle değil bu forumda türkiyede bu tarz müzik enstruman ve elektronik bilgileri ile ilgili fikir ve yönlendirme yapabilecek çok az insan var.

2.si yamaha'mı kawai'mi dersen ikisininde çok güzel piyano modelleri var ama bunun tek bir cevabı var ;

Taksim tünel'e git,2sinide çal ve sesleri arasında hangisi seni cezbediyorsa onu al.
  • BREATH kullanıcısına yanıt
    İkisini de çaldım ancak çok ileri bir seviyede olmadığım için ikisi de güzel geliyor, kawainin tuşlarının bozulmasıyla ilgili bir şeyler duyduğum için sanırım Yamaha alacağım.Yine de içimde bunu söyleyenin doremusic yetkilisi olabileceği hakkında şüpheler var.Escapements özelliği olması kawaiyi seçmem için iyi bir sebep mi sizce?

• Kimse cevap vermedi ben de yamaha ydp164 aldım.İlgisizliğiniz için teşekkürler ahshjadhxpbd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.