Şimdi Ara

Dijital Piyanolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu aralar piyanoya merak sardım ve biraz araştırma yaptım ama kafamda bağzı soru işaretleri oluştu. Cevaplarsanız çok sevinirim

Piyanoları araştırıken 88 tuşlu, 76 tuşlu, 61 tuşlu modellerini gördüm. Tuş sayısı az olması nasıl bir dezavantaj sağlar ?
    88 tuşlu ve 61 tuşlu piyanoyu karşılaştırısak ortaya nasıl bir tablo çıkar ?
    88 tuşluda çalınan parça 61 tuşluda çalınamaz mı ?

Bide gözüme bir elektirik piyano kestirdim (61 tuşlu) sizce yeni başlayanlar için doğru seçimmi yoksa 88 tuşlumu almalıyım ?
    Almak istediğim piyano http://www.pennamuzik.com/yamaha-np11-tasinabilir-dijital-piyano-urun9241.html

Şimdiden teşekkür ederim

• 88 tuşlu olmayana piyano denmez zaten Tavsiyem 88 tuşlu alman yönünde olur.Çünkü ileride kendini geliştirdiğinde birkaç oktavın eksikliğini kesinlikle hissedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

88 tuşlu olmayana piyano denmez zaten Tavsiyem 88 tuşlu alman yönünde olur.Çünkü ileride kendini geliştirdiğinde birkaç oktavın eksikliğini kesinlikle hissedersin.

Teşekkür ederim. Sanırım daha fazla araştırma yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonman98 -- 31 Mayıs 2014; 10:49:37 >
  • demonman98 D kullanıcısına yanıt
    Bütçen varsa yamaha p-35 başlangıç için çok yeterli bir dijital piyano,kendim kullanıyorum tuş ağırlığı olsun sesi olsun tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Bütçen varsa yamaha p-35 başlangıç için çok yeterli bir dijital piyano,kendim kullanıyorum tuş ağırlığı olsun sesi olsun tatmin edici.

Öneri için teşşekür ederim
  • Benim de bir sorum olacak ben davul çalıyorum ve bizim çalışmamız için çalışma pedleri var ses çıkartmıyor sadece çalışma amaçlı
    Şu şekilde;

Piyanoda buna benzer birşey var mı acaba çalışmak için kullanılabilecek dijital piyano ya da sadece pratik yapmaamaçlı herhangi birşey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgey -- 6 Haziran 2014; 21:59:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dijital Piyano Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    CASIO PX-S6000 Dijital Piyano
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.