Şimdi Ara

Dijital Platform Üyelik Fırsatları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
407
Favori
193.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Girip baktım; kampanyaya dahil kartların arasında Paracard Bonus var. Sizde görünmeme sebebini bilemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fenman kullanıcısına yanıt
    Dijital Platform Üyelik Fırsatları

Şu an bonus flaşta gözükmemektedir gibi bir şey yazıyor.

Adama göre muamele mi başladı acaba?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Bende sayenizde iadeyi aldım.Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizde ve @xweser forumdaşta görünmemesi sebebiyle ilginç bir kampanya olmaya doğru gidiyor. Dediğiniz gibi bunun kişiye özel kampanya olup olmadığını MH'ye sorarak cevap alabileceğinizi düşünüyorum (umuyorum).

Ya kişiye özel değil de bildiğim kadarıyla Garanti dijital aboneliklerimizi görebiliyor.

Bakmışlardır kimin gelecek ödemesi var kimin yok; olanlara yollamamışlardır.

Bu da benim tahminim gerçi.

Ben 7-8 aydır Netflix, 4-5 senedir de Amazon Prime aboneliklerimi Bonus ile ödüyorum. Yani tahmininize uymayan bir durum var bence. Tabii farklı bir müşteri seçme eylemi olabilir ve haliyle bunu bilemiyoruz şu anda.

Bilmiyorum belki de beni beğenmemişlerdir.

• 1 haziranda kampanyayı gördüm katıldı. Sonra netflix üye oldum. Sayaç işledi kazandınız dedi. Sonra kampanya silindi. 4 hazirandan itibaren geçerli yapıldı. Yeniden katıldım tabi alışbveriş yapmamış gözüküyorum. Şaka gibi. Şimdi gel de bunu anlat bankaya. tanımladıkları ilk kampanyayı sildiler

• enorton E kullanıcısına yanıt
    Yaptıkları saçmalığın sonucu size haksızlık olarak dönmüş. Bu tip alengirli durumlarda.MH üzerinden şikayet etmek yerine detaylı yazılmış şikayet formu doldurmak daha iyi sonuç veriyor. Dolayısıyla şikayet formunu ayrıntılı şekilde yazarsanız müşteri memnuniyeti kapsamında büyük ihtimalle bonus alırsınız diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 12 Haziran 2024; 11:33:20 >
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Netflix'e üye olduğumda yapılan ilk çekim işlemi Los Gatos olarak görünmüştü ve sayılmamıştı. MH üzerinden yaptığım şikayet -anlamsızca- kabul edilmemişti. Ben de haklı olmanın inadıyla ayrıntılı bir şikayet formu doldurmuştum ve bonus puanları almıştım. Bu ay yine Los Gatos üzerinden çekildiğini ve yine sayılmadığıni gördüm. Haliyle yine şikayet etme uğraşısı çıktı. Dediğiniz gibi Los Gatos'u ekleseler, hem kendilerine iş cikmayacak hem müşteriye. Bu seferki sikayetimde bunun ısrarla vurgulayacağım. Bu soruna dair nokta atışı şikayetler arttıkça umarım gerekli düzenlemeyi yaparlar.

Her kampanyaları sorunlu. Demin de Steam kampanyası kapsamında harcadığınız kadar, max 120 tl bonus için 5 dolar bakiye yükledim, 170 çekti. 120 bonus kazandınız yazması gerekirken yarısı olan 85 tl kazandınız yazıyor. Yarısı olan kampanya başka halbuki bunu da bozmuşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

Disney+'ı arkadaşlarımla beraber 4 kişi yıllık plan alarak ortak kullanıyorduk. Bu ay içerisinde paketimiz bitecek. Disney+'ı yine aylık veya yıllık olarak uzatmak istiyoruz. Fakat internette Disney+'ın ortak kullanıma yönelik önlem alacağını okudum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Kısaca Disney+'da aylık veya yıllık için en iyi cashback veren firma hangisidir?

Halihazırda Netflix cashbacki için Nays, YouTube Premium için Sipay kullanıyorum.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Her müşteriye veriyor mu bilmiyorum ama Yapı Kredi'de harcadığının yarısı toplam 100 TL indirim kampanyası var. Disney de dahilmiş ama onu denemedim henüz. Birkaç gün sonra Netflix yenilenecek bakalım iade edecekler mi

Galiba en mantıklısı aylık abonelik ile cashback almak olur. Sadece her ay ödemeye cashback için ödemeye üşendim ama yapacak bir şey yok. Dijital Platform Üyelik Fırsatları 

• Arkadaşlar az önce disney ödemesi yaptım. Slip de 1349.90 diyor. Fakat işlem miktarı 1401 TL diyor. Hangisi doğru? Worldcard.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    1401 cekmis yurtdisi alisverislerinde kuru yuksek hesaplamistir.Hafta sonları ve mesai satleri disinda genelde yuksek hesapliyorlar bankalar ama gorunen tutar disinda cekmeyen bankalarda var sanirim

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Düzeltmiş hocam. 1349.50 yapmış. Slipde yazan demek ki çekilen oluyor.

• Sipay'da hesap yükseltme yapamıyorum
    YouTube Premium, Spotify Premium ve Amazon Prime Video için kimi önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.