stremio kullanın |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (57. sayfa)
-
-
Onu geçtim 4 aynı ekran var ama ablam kendi evinde tvden izleyemiyor şifre istiyor. İyice saçmalamışlar ben öyle olduğunu bilmiyordum. Uzun süre önce kapatmıştım. 4 ay önce aldım istiyorlar diye bir baktım öyle. Bir de 300 yapmışlar paketi şimdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stremio candır, android tv de cep telefonlarında tablette her şeyde çalışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eksik.olma.guzel kampanya değerlendirelim insallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone yanimda premium kullanicilarina ayda 30 tl ye veriyor
989 neymiş öyle...
https://www.trendyol.com/s-sport-plus/uyelik-kodu-paket-1-yillik-p-50860166
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone yok maalesef hocam
Ssport sürekli kendi reklamini yapıyor.999 lira yerine şu kodla beraber 550 lira civari.Yani asil fiyat zaten sizin paylastiginiz fiyat
Bu başlıktaki yazar tüm dijital bankaları inceliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba. Youtube premium üyelik ile ilgili kampanya var mıdır?
-
Paycell %50 + 75 tl üzeri 25 tl veriyor.
-
mantığını anladım da bir türlü bişey açıp izleyemedim? hangi eklentiyi kurmak gerekiyor?
-
Google'a torrentio yazın ilk çıkan siteye girin. Sayfanın altında installe tıklayın. Stremioya yönlendirecek. Ordan eklentiyi stremioya yükleyeceksiniz. Sonra her şey açılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara en iyisi. 17 ₺ aile hesabi alıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl oluyor hocam detay verirmisiniz.
31 Aralık 2024’e kadar her ay, Youtube Premium ve Spotify üyelikleriniz için Enpara.com Kredi Kartı’nızla ay boyunca yapacağınız toplam harcamalarınızın 100 TL’si bizden!
Kampanyadan yararlanmak için Ayın Enparalısı olmanız ve en az 3 adet otomatik fatura ödeme talimatınızın olması yeterli!
Öğrenci müşterilerimizi de unutmadık! 2001 ve sonrasında doğan öğrenci müşterilerimiz için otomatik fatura ödeme talimatı şartını 3 adet yerine 1 adet ile sınırladık!
-
Google one için kampanya var mı?
-
Ağustos ayı boyunca Google’a ilk kez kartını kaydedip Google uygulamalarından yapılacak harcamalara, harcadığınız kadar bonus verilecektir.
Kampanya G Suite, Google Cloud, Google Ads, Google Drive, Google One, Google Hangouts harcamalarında geçerlidir.
Kampanyadan sadece sms, e-mail veya BonusFlaş aracılığı ile iletişim kurulan müşteriler yararlanabilir.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 120 TL bonus kazanabilir.
Hocam paracard bonus sahibiyim ama bu kampanya bana gelmemiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X