Apple iTunes ve App Store için ON Mobil, Pokus, Paycell var. |
Dijital Platform Üyelik Fırsatları (9. sayfa)
-
-
Teşekkürler, ekledim.
-
Maksimum kart netflix %50 aldım ama sonraki aylar %20 yatmadı. Başına gelen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Disney görünmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gain geçen sene Aralık'ta ne güzel kampanya yapmıştı ,ondan da ses yok galiba ..
Acaba sonradan Disney’i çıkarmışlar mı? Ben oradaki yazıyı kopyala-yapıştır yapmıştım. Ben buraya yazarken varmış.
Ön Ödemeli kartlarda Papara dışında hiç birisi ile uğraşılmaz. Paycell efendi ile harcayacaksın 30 gün sonra yatıracak, takibini yapacaksın, yatmayacak kayıt açacaksın.. Papara 5 lira az versin trink versin en güzeli. Konu faydalı bu arada emeğine sağlık.
-
Nays Dijital Platform Ödemelerine %10 Hediye Para Kamp anyasına Dahil Olan Platformlar Amazon Prime Netflix BluTV Digiturk Bein Connect Gain Exxen Spotify
Evet böyle yazıyor.
Aynen ya yıl sonu üyelik bitecek arada açıp bir şeyler izliyorduk. Belki son günlerde bir kampanya patlatırlar.
-
PeP'e de kampanya gelmiş hocam. İade oranı %50. @shutterbug 'ın paylaşımında gördüm. Netflix, Spotify, YouTube.
-----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Aralık 2022; 21:37:13 > -
Vodafone Pay'de de mevcut. S Sport Plus, Exxen, Exxenspor, BluTV, Youtube Premium, Youtube Music, Spotify. İade oranı %50.
-----
vodafone payVodafone Pay’e Hoş Geldin!https://www.vodafonepay.com.tr/kampanyalar/vodafone-pay-dijital-platform-uyeligi.php -
- Kampanya katılım limiti 250 kişiyle sınırlıdır.
demişler. Bulaşmayın bunlara.
-
Hediye para kazanmak için alışveriş tutarının en az 10₺ olması gerek yazmışlar, fiyatı 7.90 olan Prime'ı dahil etmişler. Allah akıl fikir versin ne diyelim..
iTunes için sırasıyla; On Mobil, Pokus, Paycell.
-
- Kampanya, 1.11.2022-30.11.2022 tarihleri arasında geçerlidir.
Yazıyor acaba denediniz mi Aralık ayında geçerli midir bu yazana rağmen ?
-
Telefon uygulamasında 31 Aralık yazıyor. Telefondan bakın.
-
Benim uygulama görünmüyor kişiye özel yapıyorlarmı acaba
Sizlere tavsiye Vodafone pay’den uzak durun. İade gelmediğinde mh ile zorlu anlar yaşayabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burganda kişiye özel diye birşey yok kampanyaları tüm müşterileri kapsıyor aşağıdaki bıraktığım linkteki ve bu iade kampanyası herkes yararlanabiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X