Şimdi Ara

dijital uydu kartı konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayara uydu kartı almak istiyorum, sizce bilgisayara mı almalıyım (televizyona da alabilirim sizin tavsiyelerinize göre hareket edeceğim) ve eğer bilgisayara almanda bi sorun olmaz tv ile aynı kalitede izlersin (şifreli kanalları rahatlıkla izlersin ) dediğiniz bir kart var mı? veya eğer bilgisayarda sorun yaşarsın derseniz, televizyon için hangisini almalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşk

• sen bilgisayara al çünkü onda kıyıt vb şeyler yapabilir uydudan download yapabilirsin
  • keybar, benim sana tavsiyem bilgisayara almandır. Neden bölümüne açıklayacak olursam, öncelikle değişen keyleri hemen yükleyebilirsin ve bu konuda zaman kazanabilirsin. Kayıt imkanın olur mpeg2 formatında. Offline download v.s. gibi birçok artısını kullanırsın.

Ancak şöyle bir sorun var. Sistem gereksinimlerin bu kartlar için uygunmu.. Bunu araştır bence, gerçi bu kartlar çok bi sistem gereksinimi istemiyor ama nolur nolmaz ..

Kart tavsiyesi olarak, ben skyvision kullanıyorum. Memnunum.. Alternatifleride var piyasada.. Kafana göre takıl.
  • NT +1
  • kardes bende gecen gun senın yazdıgın mesajın aynısını yazdım tavsıye ıstedım kımse cevaplamadı ama benımsana tavsıyem su olsun ben tavsıye dınlemeden gıttım sky star 2 tv kartı aldım kıbrısta elektronık cıhazlar bıraz pahalı oldugu ıcınn pahalıya aldım ama deydi valla.165 mılyon.super bırsey ya ıstedıgını cekeresın mpeg2 formatında download hersey var yanı anlayacagın.kesınlıkle tavsıye edıyorum sky star2 al.
  • hocam bencede tv kartı al. ama alacaksan önerim skyvision. mpeg2 falan dediğin herşeyi ve fazlasını yapması ve kalitesi bakımından ben skyvision öneririm. bu arada 165 o karta verilirmi be hocam,, yazık olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.