Şimdi Ara

DİJİTAL UYDU KARTI LAZIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar eve ilk defa uydu taktırdık korax markada bi uydu var elimizde ben diyorumki bi dagitici taksam ana kabloya birini aliciya dierini pc ye aktarsam ve pc den uydu izleme imkanim varmi ne tür bi tv karti işimi gorur hem kayit yapcak hemde uydu yayini izleyebilecegim ve kapalı kanallari acabilecegim...

• Şimdi kardeş bak öncelikle o iş öyle yapılmaz. Yani ana kabloya dağıtıcı takarak olmaz. Sana anlatayım olayı basitçe ben evde aynısını kullanıyorum çünkü.

1. Çanak antenine 2 li lnb alacaksın. Eğer anten 2 taneyse herbirine 2 li lnb takacaksın. Bunlardan 1 tanesi turksat diğeri hotbird için. Lnb den gelen ucun biri evin tvsinde takılı olan receivere takılacak. Diğeri de senin dijital tv kartına. (Böylece iki sistem birbirinden bağımsız olacak ve birisinin açık ya da kapalı olması diğerini etkilemeyecek)

2. Piyasada birçok dijital tv kartı var en uygun fiyatlı olanı Avermedia diye bir marka bende de bu takılı. Ama eğer şifre çözüp karate filmlerini falan seyretmek istiyorsan bu kart pek şifre çözmüyor. Fakat diğer tüm kanalları çok net seyredebiliyorsun. Kutudan kendi yazılımı çıkıyor ve normal olarak frekansları girip kanalları seyredebiliyorsun ben çok memnunum (Eğer bu karttan alırsan online yardım ederim hertürlü sorunda).

3. Piyasada efsaneleşen dijital kart ise skystar 2 diye bi marka. Onla her kanalı seyrediyorlarmış arkadaşlar ben denemedim.

4. Sana tavsiyem kartı ikinci el al ben 50 ytl ye gittigidiyordan almıştım. Sahibinden.com da da var bir sürü. Ama dikkat et ikinci el ürün alırken dolandırıcılar cirit atıyor piyasada.

5. Kesinlikle aklındaki işi yap çünkü istediğin dizi ya da programı kaydedebiliyorsun hdd de yer olduğu sürece.

Bu konuda her türlü soruyu sorabilirsin çekinmeden.
    Saygılar

• kardes simdi ben dediklerini yapmak isterim fakat bizim kendi uydumuz yok binanin anteninden eve cekilmis kablo receiver a takili zaten 1 kablo var ve pc den de bagimsiz izlemek istiyorm ama biraz zor gibi ne dersn bi cozm bulabilrmyz?
  • Kardas bizim binada aynen senin gibi .bende her yolu denedim bagımsız olmuyor.saygilar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.