Şimdi Ara

Dijitsu 55'' DJTV55S 4K SMART TV (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
31.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65 inch olanı alınırmı arkadaşlar nediyorsunuz fiyatı fena gelmedi yada o fiyat civarına tavsiye istiyorum teşekkürler
  • arkadaşlar dijitsu sitesinde yazılım sayfası veya onunla alakalı bir sayfa veya link yok yazılım indirme linkini nerden buludnuz?
  • Berbat bir televizyon . Aldığıma pişman oldum. Kumanda rezalet arkadaş işlemiyor bile bu fiyata bu ürün yerine bu fiyata televizyonsuz kalın daha iyi
  • Hocam rica etsem bugün aldığınız 55 inç tv nın kutuda yazan tam modelini burdan paylaşabilir misiniz?

55s /55sh vs gibi
  • Benim aldığım model 55SH modeli. Yazılım güncellemesi sonrası bazı özellikler düzeldi. Özellikle kumanda daha iyi algılıyor
  • Arkadaşlar bu kanal sıralaması ile ilgili mail atalım toplu şekilde güncelleme yapsınlar
  • beyler bunun 65 inch versyonu hediye olarak geldi bize. djt65s kodu. ben hiç beğenmedim tv yi. bimden alınmış. wifi ye bir türlü bağlanamıyorum. 2 diş gösteriyor ama sürekli kopuyor wifi. telefondan mobil veri paylaşıma açtım yine bağlanamadım. bir ara evdeki modeme bağlandı netflix indireyim diyorum 25mb 2 gündür indiremedim ne yapmak lazım acaba
  • batu998 B kullanıcısına yanıt
    hocam ben dijitsunun sitesinde öyle bir bölüm bulamadım sabahtan beri kurcalıyorum link atma şansınız varsa cok sevinirim

edit:

buldum arkadaşlar ana sayfaya koymuşlar.
    www.dijitsu.com.tr
    DİJİTSU | Yaşam Kalitenizi Arttıran Ürünler
    http://www.dijitsu.com.tr/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 28 Haziran 2020; 2:39:52 >

• dün aldımmakineyi. bu yıl aldığım 3. televizyon. xf90 ve vestel 65ud9000 aldım. xf90 dan daha seri bir cihaz. ram düşük olduğu için arkaplanda uygulamalar pek durmuyor. malzeme kalitesi rezalet ama bu paraya bence çok iyi. gece kullanımında bariz bir bulutlanma görmedim. renk için ince ayara ihtiyaç var.

netflixde bağlantı hızına nasıl bakıyoruz?
  • Kanal Aramada çoğu kanal.eksik çıkıyor neden kaynaklanıyor biri yardım.etsin
  • Teknoson T kullanıcısına yanıt
    Bende 9 çıktı
  • Arkadaşlar bende 55sh versiyonu var. Şöyle bir sorunum var. 4k yayınlarda görüntü hareket halindeyken görüntüde patlamalar oluyor. Sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkürler
  • Bende dijitsu DVTV50S almak üzereyim.Bu android televizyonları epey araştırdım.Başta dijitsu,axen,hi-level,woon ve Sunny gibi televizyonların hepsinde kanalları ayarladıktan sonra tekrar bozuluyor ve android tv lerin en iyisi ve en az sorunlusu dijitsu.Diiğerleri Sony,philips 2-3 katı paraya satılıyor,yalnız dijitsu da android desteğinin belli bir süre sonunda bittiğini öğrendim.Diğer türkiyede üretilen tvleri zaten hiç desteklemiyor.50 İNÇLİK ekranın fiyatına eski model 40"ilk samsung satılıyor ve üstelik ne wifi nede smart var.Yorumlardan okuduğuma göre bu dijitsu televizyonundan azçok memnunlar,zaten ben yazlığa 2. tv olarak alacağım.Ayrıca belirteyim bu televizyonlardan çok iyi görüntüde beklemeyin ama fiyatına göre bence yeterli.
  • Arkadaşlar merhabalar, dijitsu 65" ekran TV aldım kanal arama nasıl yapılıyor Türksat seçiyorum LNB1 seçiyorum arama yapıyorum aynı kanalda 5 tane buluyor ve kanallar 200 adet gözüküyor fakat çoğu lazım kanallar yok. Ayrıca sitesinden yazılım indirdim boş flaş belleğe attım TV kapattım USB taktım ardından fişe taktım TV'nin arkasından tek 1 adet kızılötesi lambasının arkasında plastik aparatlar var ona basılı tutarak fişe takıyorum ama güncelleme yapmıyor. Lütfen yardımcı olunuz
  • 32 inç olanını aldım geçen ay. Görüntü kalitesi fena değil ama kumandası gördüğüm en adi kumanda diyebilirim. Çoğunlukla tuşlara bile basmıyor. Menzili de kötü. Ayrıca yazılımı epey sıkıntılı. Kanal sıralamasını çoğunlukla kafasına göre kendisi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

Arkadaşlar merhabalar, dijitsu 65" ekran TV aldım kanal arama nasıl yapılıyor Türksat seçiyorum LNB1 seçiyorum arama yapıyorum aynı kanalda 5 tane buluyor ve kanallar 200 adet gözüküyor fakat çoğu lazım kanallar yok. Ayrıca sitesinden yazılım indirdim boş flaş belleğe attım TV kapattım USB taktım ardından fişe taktım TV'nin arkasından tek 1 adet kızılötesi lambasının arkasında plastik aparatlar var ona basılı tutarak fişe takıyorum ama güncelleme yapmıyor. Lütfen yardımcı olunuz
    Çözümü rastgele buldum otel modunu açıp flaş belleği takın USB den geri yükle deyince kendiliğinden yazılımı guncelledi. Şimdi ise kanal sıralamasını alıp siteye yuklicem
  • Bu dijitsu 55 inç TV'den aldım. Kızım kumandayı kırmış. Servis 90 TL + kargoya bize sattı. Resimdeki Samsung kumandasini 20 TL ye aldım herşeyiyle tam uyumlu çalıştı. Servisin bu kumanda kazığı çok moralimi bozdu.
    Dijitsu 55'' DJTV55S 4K SMART TV  (ANA KONU)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.