Şimdi Ara

dijitürk te kampanya ekonomik pakette 23tl den 14.99 a düşürüldü bilginize (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Üyeliğim bitiyor. Yenilemeyeceğimi söyledim.
    Üç ay ödemesiz, ilk ay full açık 17 tl. dediler Kabul etmedin
    İlk ay full 14. kusur dediler. Kabul etmedim.
    44 TL.ye ekonomikspor paket yanında hd hediye kabul etmedim.
    En az 5 kez aradılar.
    Türk futbolunun katili digitürk'e beş kuruş çıkmaz benden.

Neden bu kadar tepkilisiniz Digiturk'e?

digitürk üyesi değilsin galiba? :)
  • evet

istersen arkadaşları yönlendire bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretturk

digitürk üyesi değilsin galiba? :)

Evet değilim ve 15TL lik Ekonomik Paket'e üye olmayı düşünüyorum. Sebeplerinizi söylermisiniz neden Digiturk'e bu kadar kötü bakıyorsunuz???
  • Bu kampanya sadece İzmirde mi geçeli yoksa Türkiye genelinde mi geçerli?
    Çünkü sitesinde fiyatı 23 TL olarak görüyorum.
  • evet galiba izmirde geçerli o kampanya bana oldugunuz yeri sölersiniz yardımcı olabilirim size
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcelik1979

Bu kampanya sadece İzmirde mi geçeli yoksa Türkiye genelinde mi geçerli?
    Çünkü sitesinde fiyatı 23 TL olarak görüyorum.

Türkiye'nin heryerinde geçerli. Doğudaki birkaç ilin bayilerini aradım doğruladılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 21 Eylül 2010; 19:45:26 >
  • ÖNEMLİ NOT.....Tam üç yıl eknomik paketi kullanmış biri yazıyor.....Bu pakedi alırken aldığıınız yerden servis sözleşmesi yapın..Lafla değil...Yazı ile servis sözleşmesi isteyin....Hayır diyorlarsa almayın...Çok pişman olursunuz....Verdiğiniz paket parasının çok daha fazlasını servis parası olarak ödersiniz....Her arızada, görüntü gitmesinde servisi aradım...Derdimi yandım....Bana söylenen ilk cümle şuydu.... " Servis ücretimiz 20 liradır....kabul ederseniz geliriz...." Bahadır elektronik...Avcılar..Paketi satın alırken öyle denmiyor...İki yıl pırıl pırıl televizyon izleyeceksiniz...servis, arıza, bakım ücretsizdir....Bize ait ....Deniyor...... Kaç kez Dijitürke şikayet ettim... Kaç kez lanet edip para ödedim...Bilmiyorum...Sürem doldu...Kapattım kurtuldum çok şükür....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Eylül 2010; 9:21:09 >

• 3 ay ücretsiz servis desteği var. Hem yetkili servisten hem de müşteri hizmetlerinden teyit ettirdim.
  • Evet arkadaşlar digiturk yeni üyelik açan herkese ilk 3 ay ücretsiz servis hakkı sağlamaktadır.
  • ekonomik paket suan 14.99 mu hala
  • tekrar mı digitürk? ben kanmam! kananlara da diyecek sözüm yok.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

ÖNEMLİ NOT.....Tam üç yıl eknomik paketi kullanmış biri yazıyor.....Bu pakedi alırken aldığıınız yerden servis sözleşmesi yapın..Lafla değil...Yazı ile servis sözleşmesi isteyin....Hayır diyorlarsa almayın...Çok pişman olursunuz....Verdiğiniz paket parasının çok daha fazlasını servis parası olarak ödersiniz....Her arızada, görüntü gitmesinde servisi aradım...Derdimi yandım....Bana söylenen ilk cümle şuydu.... " Servis ücretimiz 20 liradır....kabul ederseniz geliriz...." Bahadır elektronik...Avcılar..Paketi satın alırken öyle denmiyor...İki yıl pırıl pırıl televizyon izleyeceksiniz...servis, arıza, bakım ücretsizdir....Bize ait ....Deniyor...... Kaç kez Dijitürke şikayet ettim... Kaç kez lanet edip para ödedim...Bilmiyorum...Sürem doldu...Kapattım kurtuldum çok şükür....

iyi yapmışsınız,geçmiş olsun...

• Şurada aynı kampanya için 13.99 tl deniyor, buradakinden farkı var var mı?
    http://digiturkabonelik.com/kampanya.php?id=10

bir de anlamadığım bu digitürk kampanyaları illere göre değişiyor mu? onlarca telefon var nette başvurmak üzere? izmir için geçerli mi bu kampanya?

edit: görüştüm, 14.99 eski kampanya dediler, şimdi geçerli olan 13.99 tl olanmış.. zaten farkına vardım ki, bu mesaj da eskiymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boardmarker -- 18 Aralık 2010; 14:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Üyeliğim bitiyor. Yenilemeyeceğimi söyledim.
    Üç ay ödemesiz, ilk ay full açık 17 tl. dediler Kabul etmedin
    İlk ay full 14. kusur dediler. Kabul etmedim.
    44 TL.ye ekonomikspor paket yanında hd hediye kabul etmedim.
    En az 5 kez aradılar.
    Türk futbolunun katili digitürk'e beş kuruş çıkmaz benden.

Neden bu kadar tepkilisiniz Digiturk'e?

arkadaşın tepkisini anlayabiliyorum ve sonuna kadar katılıyorum. ahmete aynı paket 20 tl mehmete aynı paket ve içerik 50 tl veliye aynı paket aynı içerik 39tl.bende iptal edip rahatlayanlardanım. 2002den beri üyeyim nerde ilk abone olduğumdaki kanallar nerde şimdikiler.kablo tv nin sinema ve dizi içerenleri birde maçlar. sinema ve diziyi geçtim maç benim için önemliydi bunlarla uğraşılmaz diye isyan ettim iptal ettim.aynı 3 ay bedava o bu şu vs cart curt dediler kabul etmedim yok efendim dünyadaki digital platformlarda 15inci sıradalarmış yok program ve kanal içerikleri mükemmelmiş yayın kalitesinde kimse onları geçemezmiş arayan kadına söylediklerimi sizede aktarayım siz neden tepki verilir verilmez değerlendirin.

moviemax goldmax comedymax ken içerikler mükemmeldi bunlar movimax cart curt olunca mymaximi gittiler dizimax more yaptılar seyredemedim.
    güzel güzel belgesel kanalları vardı eskiden onlar birer birer tükendi yerine nat geoların ıbık gıbıkları geldi.filmler deseniz berbat!!!sinemada seyrettiğim filmler para verdiğim moviemaxlerde kırpılmış halde!!! yayın kaliteliymiş kendisine evinde digiturk kullanıp kullanmadığını sordum cevap veremedi.yani gidip 50tlye abuk sabuk bir reciever ve 50 tl ye çanak alsam tek farkın sinema kanalları olduğunu söyledim açıklaması ama siz bir filmi kaçırırsanız moviemax 2 de hemen yayına girer yok olmazsa ayda 4 5 defa veriyoruz oldu.spor paketi + digiplusa 79.90 veriyordum muhteşem indirimini anlatayım size birde bunu nasıl ballandıra ballandıra anlattı anlatamam 3 ay aynı paket ücretsiz olacakmış sonra digiplussız 84.90!!! :S + 19.90 105TL ve bu sadece benim gibi bilmem kaç yıllık değerli üyesinmeymiş.Peh peh peh. arkadaşım lig tv hariç digiplus kutu dahil lig tv ve spor kanalları yok 29.90 veriyor.gelinde bu adamlara siz tepkisiz olun.kurtuldum.tv de seyretmiyorum mutluyum hemde huzurlu.yılbaşına doğru falan artık dsmart teledünya normal receiver gibi bir çözüm bulurum sanırım.bulmazsamda şu anda digiturksüz hayatımdan çok mutluyum.

birde şunu yazmayı unutmuşum televizyonun anten girişine çatal takıp seyrettiğiniz TNT yi sinema kanalında verirler.nasıl yani dersiniz olmaz onda film var derler 6 ay sonra açarlar. bir sürü güzel müzik ve gençlik kanalı vardı powertürkten başka kaliteli bir kanalı olmayan 90-100 arası kanalları.yabancı kanal dersenizde hayatımda açıpta ciddi ciddi takip etmeyeceğim göstermelik bir kaç avrupa kanalı.bir TP içinden onlarca kanal vererek çamur gibi görüntü.tüplü tvde cam gibi ama 42"LCD ye geçince farkı anlamıştım berbattır görüntüsüde.aklınız varsa hiç bulaşmayın derim.birde fiyatlarına laf yapınca lig tv ihalesini aldık yapacak bir şey yok birde artık HD veriyoruz diyorlar.TRT HD ye bir baksınlar HD yayın nasıl veriliyor öğrensinler.Lig TV nin sadece boyutu büyük o kadar görüntü kalitesi berbar EPL de hd maç seyredin farkı anlarsınız.Başka platformada gitmeye gerek yok.TRT ve EPL kendi içlerinde...rezillikleri ve ilgi alakaları mükemmel.sizin borcunuz varsa bir haftada 10 kere ararlar.siz bir şey isteyin 10 ay aramazlar beni 8 sene aramayıp 2002den borçlu çıkartıp avukatlarla uğraştırdılar.iptal edicem deyince 2002 yılından borcunuz var diyecek kadar kansız vede şerefsiz bir firmadır.kimi zaman fatura yatırmaı unuttuğumda falan arar size ne kadar borcum var diye soran bir adamımdır.problem yaşamayayım diye.karamehmet varsa bir şirketin içinde kaçın derim.ne olursa olsun.turkcellden kurtulduğumda da bu kadar rahatlamamıştım.kalmadı şimdilik karamehmete para verecek halim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambogie -- 21 Aralık 2010; 0:44:02 >

• bambogie sakın ola teledünyaya geçme.Bende geçen sene digiyi iptal etmeden teledünyaya girdim.1 yıl bilmem kaçkere servis geldi toplasan 2 ay kesintisiz yayın izleyemedim.Hep kanal donması göstermemesi Hdkutulu aboneydim.Digide taahhüdüm öbür ay bitiyor.Onu da kapattırıcam.Her sene adamlarla pazarlık yapmaktan sıkıldım.Yeni üye bile yeri geliyor 8-9 yıllık üyeden ucuza seyrediyor.Abuk subuk fiyatlar.Bir paketi 20Tl'yede seyreden var 50 Tl'ye de.
  • soyle bir sendelemeye baslasalar bir tekmede ben atmak icin en on saflarda yerimi alırım.hem digiturk hemde d-samart ikisinede zamanında verdigim paralar haram zıkkım olsun.hepsi sahtekar hepsi dolandırıcı ama bunlar resmi dolandırıcı
  • Bugün komşuma digitürk bağladılar,merak ettim soruyum dedim,geldiler 2 ay full paket bedav dediler,20 lira bağlantı yani kurulum çanak v.s ücreti alıyorlarmış,çanak reciverin hediye olduğunuda belirttiler,aylık 13 kusur lira imiş !

Ligtv eminmisiniz 2 ay bedava deyince evet,yeni kampanya bu emin olabilirsiniz diyede iddiada bulundular !

Aslında komple bir sistem niyetliyim,forumdan dürüst bir kardeşimden fiyatta aldım gerçi piyasaya göre fiyatı iyi hesaplı ama miktar aştığı için,halen basit birşeye yöneldim bakalım,ne olacak,Teledünya HD kurtulmak istiyorum ama diğer sistemlerde malesef çok pahalı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

Giriş
    Paketi'ne ayda 14,99 TL'ye
    üye olursanız, isterseniz belgesel,
    çocuk, spor ve haber
    kanalları 2 yıl boyunca 23.99
    TL yerine 14.99 TL'ye izleyebilirsiniz
    Kurulum ve uydu alıcı
    hediye! İlk ay Lig TV dahil
    tüm kanallar açık !
    Bu hizmetten yararlanmak
    için 24 ay üyelik taahhüdü
    verilmesi gerekmektedir. İlk
    ay açık kanallara salon
    kanalları, interaktif kanallar
    ve GSTV dahil değildir.

Sakın bu vadedilenlere aldanmayın!!! 24 tahahütte bulundugunuzda size en kötü alıcıyı veriyorlar+en kotü LNB takıyorlar+ ücretsiz servisten faydalanamıyorsun. ilk problemde ( ki bir çok digiturk kulanıcısı bilir her zaman problem oluyor) sizi bir üst pakete alalım diye ikna ediyorlar. Giriyorsun ve yakanı bırakamıyorsun. İptal etmek istiyorum diyorun su kadar ceza ödemelisiniz diyorlar. toplam da ödeyecegimin 2 katı. Ortak çanak var sadece bir dandik alıcı getirdiler ve seni mahkum ediyorlar. 3 ayım kaldı. Kurtuluyorum bu beladan. ne gunahım vardı bilmiyorum!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.