Şimdi Ara

dijitürk üyelikleri iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fenerbahçe taraftarı dijitürk üyeliklerini iptal etmeye başladı

http://www.fbc.com.tr.tc

• iyi yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 16 Mayıs 2006; 18:19:37 >
  • Ben de iptal ediyorum..

Bu arada fenerbahçe Cumhuriyeti nüfus 35 Milyon yazıyor sitede..

Yakında Çin kadar olur bu fenerbahçe Cumhuriyeti'nin büyüklüğü..
  • ben verdiğin linkten bişe anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

ben verdiğin linkten bişe anlamadım.

üye ol anlarsın bu konuyu o linkte başladı en azından ben orda karşılaştım
  • sırf haber okumak için üyemi olacam.ooo uzun iş
    biri orda ne yazdığını acaba anlatabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qotsa -- 16 Mayıs 2006; 18:19:59 >
  • Zaten FB havuzdanda çıkmayı düşünüyormuş (Lig Tv ne yapar o zaman bilemem)..Olsun FBTV'den izleriz maçları...İsterse onuda üyelikli yapsın yönetim yine üye olur izleriz...Biz Fenerimizin maçlarını yanlı yayın yapan kanallarda izlemek istemiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abonelik iptal
    geçen yıl açıldı
    Digitürk iptal ve iade işlemi
    7 yıl önce açıldı
    İPTV ÜYELİK KAMPANYA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Zaten FB havuzdanda çıkmayı düşünüyormuş (Lig Tv ne yapar o zaman bilemem)..Olsun FBTV'den izleriz maçları...İsterse onuda üyelikli yapsın yönetim yine üye olur izleriz...Biz Fenerimizin maçlarını yanlı yayın yapan kanallarda izlemek istemiyoruz.

yayın hakları sadece 1 kurulusun ve adam isterse kimseyi sokmaz iceri fbtvde nasıl olcak o is helikopterle yukardan mı cekicekler tüm macı

gerci onuda yaparsınız siz helal olsun size kim tutar fenerlileri bee

• cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran namettir

tamamı aklıma gelmedi
  • hehe bunlar böyle abi ya işlerine gelince vatan millet sakarya... şimdide gelmişler cumhuriyet diyorlar ben artık gülüyorum bunlara efendim geçiniz bunları...sanki şansal büyüka çıktıda appiah'ın topu gol olmasın diye direği aşağı çekti sen denizliyi yeneme sonra saldır dur millete
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

Zaten FB havuzdanda çıkmayı düşünüyormuş (Lig Tv ne yapar o zaman bilemem)..Olsun FBTV'den izleriz maçları...İsterse onuda üyelikli yapsın yönetim yine üye olur izleriz...Biz Fenerimizin maçlarını yanlı yayın yapan kanallarda izlemek istemiyoruz.

yayın hakları sadece 1 kurulusun ve adam isterse kimseyi sokmaz iceri fbtvde nasıl olcak o is helikopterle yukardan mı cekicekler tüm macı

fenerin mabedine eğer havuzdan çıkarsa LİGTV nasıl girebilecek söylermisin....Deplasman maçlarınıda gerekirse radyodan dinleriz...

• quote:

Orjinalden alıntı: tylor

cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran namettir

tamamı aklıma gelmedi

abi yuh yani laflarını nasıl uydurmaya başladınız...Bellimi olur kutsal ittifak bir parti kurar...Yönetimi gelir terör kapsamını genişletir...FB'ide terör örgütü ilan edersiniz...Fb'li taraftarlarıda vatan haini ilan edersiniz...

Unutma dostum yukarıda söylediğin laf'ın bir ucuda T.C'yi birlik içinde tutmaya çalışan PAŞALARA'da dokunuyor....Yazık gerçekten yazık...
  • KEDI UZANAMADIGI CIGERE YA PISLIGINI ATARMIS YADA MIRNAV DERMIS İT ÜRÜR KERVAN YURUR DEMIS FB LI ATALARIMIZ NE GUZEL DEMISLER
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

fenerin mabedine eğer havuzdan çıkarsa LİGTV nasıl girebilecek söylermisin....Deplasman maçlarınıda gerekirse radyodan dinleriz...

kadıköyemi sokmucaksınız güldürmeyin insanı yaaa fener kendi basına havuzdan cıkmıs olsa bile mac yaptıgı takım nereden olacak?? fenerin mac yaptıgı her takım havuzdan olacak ve hepsininde kanunen yayıncısı belli.. sizin kanunları bilmem ama Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunları belli

• kime dokunursa dokunsun,cumhuriyet içinde cumhuriyette neymiş!
    sizde bu başkan varken yakında terör örgütüde ilan edilirsiniz
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran namettir

tamamı aklıma gelmedi

abi yuh yani laflarını nasıl uydurmaya başladınız...Bellimi olur kutsal ittifak bir parti kurar...Yönetimi gelir terör kapsamını genişletir...FB'ide terör örgütü ilan edersiniz...Fb'li taraftarlarıda vatan haini ilan edersiniz...

Unutma dostum yukarıda söylediğin laf'ın bir ucuda T.C'yi birlik içinde tutmaya çalışan PAŞALARA'da dokunuyor....Yazık gerçekten yazık...

• bırak abi kendi hindistan cumhuriyetinde yaşasınlar
  • quote:

FB tv de maçlarınız yayınlanırsa yansız mı olacak.?
    pek anlamadım
  • ben iptal ettirdim bile, para vericem para verdiğim adamlar benim klübümün kuyusunu kazacak ben para vericem kutsal ittifak klüpleri nemalanıcak bende paramı kombine bilete ve taraftar kartına vericem orjinal ürün almaya devam edicem ki param sarı kanaryama gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: lkocabiyik

quote:

FB tv de maçlarınız yayınlanırsa yansız mı olacak.?
    pek anlamadım

+1903

• sizin gibi gencleri kahvehanelerde gormek isteriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.