Şimdi Ara

Dik duruş korsesi kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
7
Favori
172.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dik durmayı sırttaki kaslar saglar, bu korse uzun süre giyildiginde kaslar yerine korsedeki elastik yapı dik durusu sagladıgından kaslar tembelleşir,güçsüzleşir. korse giyilmediginde sıkıntı olabilir. en iyisi dik durmayı sağlayan egzersizler yapmak. vucuda dik duruş kazandırmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

dik durmayı sırttaki kaslar saglar, bu korse uzun süre giyildiginde kaslar yerine korsedeki elastik yapı dik durusu sagladıgından kaslar tembelleşir,güçsüzleşir. korse giyilmediginde sıkıntı olabilir. en iyisi dik durmayı sağlayan egzersizler yapmak. vucuda dik duruş kazandırmak

Katılıyorum , korse takarsanız kaslarınız iyice zayıflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: druen

dik durmayı sırttaki kaslar saglar, bu korse uzun süre giyildiginde kaslar yerine korsedeki elastik yapı dik durusu sagladıgından kaslar tembelleşir,güçsüzleşir. korse giyilmediginde sıkıntı olabilir. en iyisi dik durmayı sağlayan egzersizler yapmak. vucuda dik duruş kazandırmak

Katılıyorum , korse takarsanız kaslarınız iyice zayıflar.

9 aylık hort , nur topu gibi :D
  • up yapalım :) kullanan yok mu ya ? :) hiç mi bir aşama kaydedilmiyor... annem gördükçe uyarıyordu eskiden :) şimdi annem yok son 3-4 aydır iyice kambur durmaya başladım...
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    bikaç yıl önce arkadaşım kullanmıştı ama oyle 20-30 tl lik bisey degil baya pahalıydı galiba
  • dik tutuyorsa 100 lirada verebilirim önemli değil. (bir de takınca rahat etmem lazım tabi.)
  • şimdi birisi gömlek altına sütyen giyen adamın SS yayınlar
  • Bu korseyi nerden satın alabilirim?
  • Oha 40k görüntülenme olmuş konum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

korseyi karılar takar

Adam konuyu bitirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenKoala

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

korseyi karılar takar

Adam konuyu bitirmiş.

başlattın
  • beline enseden aşağı doğru dik şekilde oklava sok dimdik gezersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç mi gullanan yok
  • updurrahman çelebi

Edit: Aldim kullandim inceledim bloguma yazdim.
    Dik Duruş Korsesi İşe Yarıyor Mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 6 Aralık 2015; 16:07:54 >
  • Bir işe yaramıyor....??!!!

Evet klasik olarak kullanmasını bilmediğimiz şeyler için kullandığımız cümle.

İnsanımızın birşeyi sabırla yaptığına çok az şahit olmuşumdur.

Ben bu "dik duruş korsesi" denilen şeyi kullandım ve halen kullanıyorum. Özellikle kış aylarında, yazın kullanmak malum zor oluyor tişörtle falan sırıtıyor sırtında insanın...

Yani demek istediğim şu . Bu ürün öyle 10-15 veya bilemediniz 1 ay kullanmakla sırtınız düzelip manken gibi olmuyorsunuz. Öyle sihirli bir dokunuşu yok. Ben 6 ay aralıksız kullandım. Ve duruşumda belirgin bir fark çıktı ortaya. Bunu kişi kendi fark edemez zaten. Çevremdeki kişiler "senin duruşun değişmiş, niye kasılır gibi yürüyorsun" demesi işe yaradığını göstermeye yetti benim için...

Artı şeyler söylemek gerekirse. İşim gereği takımın altında iyi duruyor. Cilde temas ederek değil, atletin üzerine giyiyorum. Ve dedikleri gibi biraz sıkıyordu ilk zamanlar, ancak ben ne yaptım ? Korsenin kısa olan lastiklerine ekleme yaptım tuhafiyelerde satılan kumaş lastikleri ile (kollara, elbiselerin bel, etek kısımlarına, yakalara takılan siyah, 3-4 parmak kalınlığındaki lastiklerden) uzattım ve sıkma sorununu hallettim..

Akıl var ....akıl var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremhan77

Bir işe yaramıyor....??!!!

Evet klasik olarak kullanmasını bilmediğimiz şeyler için kullandığımız cümle.

İnsanımızın birşeyi sabırla yaptığına çok az şahit olmuşumdur.

Ben bu "dik duruş korsesi" denilen şeyi kullandım ve halen kullanıyorum. Özellikle kış aylarında, yazın kullanmak malum zor oluyor tişörtle falan sırıtıyor sırtında insanın...

Yani demek istediğim şu . Bu ürün öyle 10-15 veya bilemediniz 1 ay kullanmakla sırtınız düzelip manken gibi olmuyorsunuz. Öyle sihirli bir dokunuşu yok. Ben 6 ay aralıksız kullandım. Ve duruşumda belirgin bir fark çıktı ortaya. Bunu kişi kendi fark edemez zaten. Çevremdeki kişiler "senin duruşun değişmiş, niye kasılır gibi yürüyorsun" demesi işe yaradığını göstermeye yetti benim için...

Artı şeyler söylemek gerekirse. İşim gereği takımın altında iyi duruyor. Cilde temas ederek değil, atletin üzerine giyiyorum. Ve dedikleri gibi biraz sıkıyordu ilk zamanlar, ancak ben ne yaptım ? Korsenin kısa olan lastiklerine ekleme yaptım tuhafiyelerde satılan kumaş lastikleri ile (kollara, elbiselerin bel, etek kısımlarına, yakalara takılan siyah, 3-4 parmak kalınlığındaki lastiklerden) uzattım ve sıkma sorununu hallettim..

Akıl var ....akıl var...

kullandığınız korse nedir?

• İşe yaramıyor.

• Ben de alacağım bakalım. Kullanınca sonucu bildiririm.

• işe yarıyormu bunun iyi markası falan nasıl anlarız mesela biri 50 lira biri 5 lira biri 15 falan filan kararsız kaldım 7 liraya bir tane alıcam işe yaramazsa da ne kaybedicem sağlık için önemli pc başında durmaktan kambur olduk anasını satayım.

http://www.hepsiburada.com/acura-ac-5019-dik-durus-manyetik-sirt-korsesi-p-SGACURA5019?magaza=Aplus&wt_gl=cpc.nelk.kisisel-bakim.pla&gclid=Cj0KEQjw8pC9BRCqrq37zZil4a0BEiQAZO_zrCmz9Gtf5XxhdP1VYPXD39W_5A3k_VHQmkO1b5BTD88aAgkS8P8HAQ

• Kullanlar yorum?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.