Şimdi Ara

dikey gecisle aof 3. sinifa gecip tecili yapilmayanlar korkmasin(14ocakGüncelleme) TECİLLER YAPILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Valla benimde daha subat 4 2016 diyor hala yapilmamis tecil

Çoğu kişinin öyle anlaşılan kişisel bir sıkıntı olmadığı belli :) umarım bu ay içinde yaparlar yoksa kendimiz şubeye gidip halledicez

Hocam bende Dikey geçiş yapmıştım şuan baktım e devletten 31 aralık 2019 a kadar tecil etmişler.

Hocam Allah razı olsun sıkıntılı geçen şu günlerde sayende yüzüm güldü tecili yapmışlar

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR
    .

Beyler teciller yapıldı kontrol edin isterseniz. Hepimize geçmiş olsun

Benim hala ayni tecil edilmemia nedendir

Cok sinir oldum suan bu duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bilemedim simdi ben ve bi kac kisinin dun itibari ile tecilleri otomatik yapılmış. Istersen bi kac gun daha bekle sonuc degismezse kendin belgenle subeye gidip halledersin.

• Hocam askerlim subesine gittim yanimada Ek C2 belgesinide aldim . Banada 1 gun sonra zaten yoklama kacagisiniz diye kagit geldi dedim noluyoruz.
    Neyse gittim benim tecil islemleri olmamıs duzeltirmisiniz belgede yanimda dedim.
    Hic bwklemedigim bisi cikti ben Dikey Gecise Yapmadan AOF de adalet okuyodum Onu sildirdim haliyle 4 yillim kamuya kayit oldum. Ama neymis sistemde Kayit silinmemis Adalet duruyormus 2 tane ayni universite ayni standartta oldugi icin sistem red ediyor dedi. yahu elimde belgem var yapin diyorum bekleyelim diyor arkadaslar nasil yapicam ?

1 subattan itibaren kacak sayiliyorum kagitta oyle yaziyor ama kadinda askeriyede Korkma ben halledicem 1 haftaya duzelmezse Manual olarak elle yapariz suan sistemde olmuyoe dedi.

Hayir kafam karisti o anda yapamayan 1 hafta sonra neyi nasil yapicak ? Sknti olur mu butunn belgelerim elimde valla kayit sildirdigime dair belgede elimde ?? Moralim cok bozuk bu durumaa : ((((

• AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. sevindirik oldum

yanlız benim anlamadığım bişey var neden hepimizinkini 2019 a kadar tecil etmişler yaksa sizdemi 90 doğumlusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosoap

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. sevindirik oldum

yanlız benim anlamadığım bişey var neden hepimizinkini 2019 a kadar tecil etmişler yaksa sizdemi 90 doğumlusunuz

2 yıllık bölümlere 4 yıl tecil verirler doğum tarihinle alakası yok ben 93lüyüm mesela dikey geçişle 4 yıllık bölüme geçtiysen şuan 3. sınıftasın demektir onada tecil yaparken 4 yıllık bölüm değil 2 yıllık bölüm tecili olan 4 yıllık erteleme yaparlar. Direkt 4 yıllık bölüm okusaydın 7 yıl tecil olurdu biraz karışık ama umarım anlatabilmişimdir.

@By..Emre Hocam hallederseniz bizimle paylaşın lütfen merak ettim durumunuzu. Kafaya takmayın askerlik şubesinden size olumsuz bişey dememişler er yada geç yapacaklar tecili anladıgım kadarıyla sistemde sıkıntı olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.