Şimdi Ara

Dikey süpürge önerisi 15.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F/p olarak dikey süpürge arıyorum.Aklımda şu anda 2model var.Samsung 85e ve Bosch 712XXL.Philips aqua plus düşünüyordum fakat kronik kırılma sorunu var.Dyson bakmıyorum sebebi ise f/p değil.Bu iki süpürgeyi kullanan veya kullanıcı yorumlarını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Ben de bakıyorum bi kaç aya alacağım. Dediğin iki modelde kaldım büyük ihtimal bosch alacağım. Annem içinde iyi olur büküldüğü için heryere girmesi. Arkadaşım da kullanıyor çok memnun.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

Ben de boschtan yanayım fakat bosch beyaz eşya denemediğim için bilmiyorum.Fakat bataryanın gömülü olmaması.Süpürgeyi kullanırken boschun daha ergonomik olması daha cazip geliyor.Ek olarak samsungta da led başlık var fakat boschta ki gibi değil.Arkadaşının süpürgesini denedın mı

• Emirrrr_ E kullanıcısına yanıt

Bosch çok kullandım bu zamana kadar. Beyaz eşyalarımız hep bosch. 15-20 yıl gider. Kendim denemedim ama yorumları çok iyi zaten.

• Tamamdır teşekkür ederim

Merhabalar ürünü aldınız mı?Bu ay almayı düşünüyorum nasipse.

Yok hocam ocak sonu alırım muhtemelen. Başka şeyler girdi araya ama bosch alacağım.

Nakit alırım dersen Dyson V15 Absolite 16bin tl. Yurtdışından tanıdık getiriyor ama tr garantisi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 tl tablet önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Tr cihazı alacağım teşekkür ederim yine de.Bu ay alabiliyorsanız alın.İnternet alışverişine ek olarak %25 zam geleceği için fiyatlar yükselecek malesef

• Merhaba, 2000 tl lik dyson indirim kodu mevcut 1000 tl ye verebilirim. Not : indirimli ürünlerde , yedek parça ve aksesuarlarda, 360 Vis Nav, Dyson Zone, Airstrait, Airwrap i.d., Hepa Big+Quiet, OnTrac, Wash G1, Supersonic Nural Fırsatlar sekmesindeki indirimli ürünlerde kullanılamaz. 

Aldın mı hocam? Ben hala karar veremedim bosch mağazasına gideceğim fırsat olursa. 😄

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.