Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biuu

Fakir Duplex Turbo Cyclonic 2in1 Dik Şarjlı Süpürge

Hızlıal.com tarafından tedarik edilemediği siparişim iptal edildi.

Başka yerden de Fakir almak istemiyorum artık.

Aslında 3 seçeneğim var.

1) Uygun fiyata hemen alabileceğim Electrolux Unirapido ZB 2803

Benim gönlümden bu geçiyor ama karar veremedim.

2in1 değil

2) Az bekleyip bütçemi ayarlayınca Bosch Move4 2in1 18V

Ne dersiniz arkadaşlar.

3) Ya da yukarıda ki arkadaşında dediği gibi 50 tl lik kablolu fantom p1200 alıp geçelim mi?

Dikey Supurge Tavsiyesi Dikey Supurge Tavsiyesi Dikey Supurge Tavsiyesi

Hocam her şeyde bir hayır vardır.

Ürünü tanımıyorum ama 2in1 olmaması daha iyi değil mi? Belki diğeri ilk başta kulağa hoş geliyor ama şahsi fikrim 2in1 olmaması daha iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Fakir Duplex Turbo Cyclonic 2in1 Dik Şarjlı Süpürge

Hızlıal.com tarafından tedarik edilemediği siparişim iptal edildi.

Başka yerden de Fakir almak istemiyorum artık.

Aslında 3 seçeneğim var.

1) Uygun fiyata hemen alabileceğim Electrolux Unirapido ZB 2803

Benim gönlümden bu geçiyor ama karar veremedim.

2in1 değil

2) Az bekleyip bütçemi ayarlayınca Bosch Move4 2in1 18V

Ne dersiniz arkadaşlar.

3) Ya da yukarıda ki arkadaşında dediği gibi 50 tl lik kablolu fantom p1200 alıp geçelim mi?

Dikey Supurge Tavsiyesi

Hocam her şeyde bir hayır vardır.

Ürünü tanımıyorum ama 2in1 olmaması daha iyi değil mi? Belki diğeri ilk başta kulağa hoş geliyor ama şahsi fikrim 2in1 olmaması daha iyi olabilir.

2in 1 olması şart değil ama 12V olmasa hemen alıp geçmiştim Elektrolux'ü. Ben bu fakire bakarken hepsiburada da 160 tl idi, şimdi 180 e çıkmış.

Yorumları iyi ama ne yapsam alsam mı elektrolux'ü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 22 Mart 2012; 22:24:54 >

• Hocam iki geçen hafta İstanbul'a annemlere günü birlik ziyarete gittik. Annemde bunu gördüm vede hayret ettim böyle bir ürün almasından dolayı. daha doğrusu takdir ettim. Nasıl memnun musun deyincde çok memnun olduğunu elinden düşmediğini söyledi.

Ancak annem Allah uzun ömürler versin 74 yaşında bir ürünün ne kadar iyi olup olmadığı hakkında bizim beklediğimiz gibi bir yorum yapamayabilir ancak çok memnun olduğunu söyledi. Açıkçası bende ürünü vakit kısıtlı olduğundan detaylı inceleyemedim. Galiba birde bunların ucunda led ışıklı olan modeli vardı. Selamlar...

Not: Bir ürün alacaksam biraz daha paraya kıyıp iyisini almaya gayret ederim ki aldığım ürün kötüyse parasını sokağa atmış olmamak için. Bu nedenle biraz bekleyip iyisini almaya bakın. Böylesi daha ucuza geliyor ve en başta ürünün kalitesi sizi tatmin etmeli. Selamlar...

• Dikey supurgelerde kablolularda tavsiyem dyson,kirby,oreck, black and decker bunlar phali ama cok kaliteli cihazlardir.. Kablosuzlarda electro lux ancak electroluxler 12 wolttur.. Rowentada atwsiye ederim fakat cihaz biraz agir ama 24 woltluk be lithium batarya war lithium batarya saglam bir bataryadir bildginiz uzre yada black and decker a bakin derim... Black and decker ilk sarjli suyrgeyi cikaran markadir cift hepa war cok markadan 10 sene onden gidiyor...
  • quote:

Hocam iki geçen hafta İstanbul'a annemlere günü birlik ziyarete gittik. Annemde bunu gördüm vede hayret ettim böyle bir ürün almasından dolayı. daha doğrusu takdir ettim. Nasıl memnun musun deyincde çok memnun olduğunu elinden düşmediğini söyledi.

Ancak annem Allah uzun ömürler versin 74 yaşında bir ürünün ne kadar iyi olup olmadığı hakkında bizim beklediğimiz gibi bir yorum yapamayabilir ancak çok memnun olduğunu söyledi. Açıkçası bende ürünü vakit kısıtlı olduğundan detaylı inceleyemedim. Galiba birde bunların ucunda led ışıklı olan modeli vardı. Selamlar...

Not: Bir ürün alacaksam biraz daha paraya kıyıp iyisini almaya gayret ederim ki aldığım ürün kötüyse parasını sokağa atmış olmamak için. Bu nedenle biraz bekleyip iyisini almaya bakın. Böylesi daha ucuza geliyor ve en başta ürünün kalitesi sizi tatmin etmeli. Selamlar...

Elekrolux'ün önünde led olanlar 2 in 1. Temizlemesi de çok kolay onları. Büyük süpürgenizin ucunu sokuyorsunuz çekiveriyor içindekileri. Ama 12 V ve 300tl civarı. O sebeple eledim.

18V lityum pilli olanı Türkiye'de yaygın değil, satılan yerlerde 500 tl diyorlar. Bu süpürge uygun fiyata bulunsa, teste bakarak direk bunu alırım ama yok işte.

O videoda dyson ve rowenta da var. İzledikten sonra zaten eledim. B&D çok ağır ve kullanışsız yorumları var.

İşte video

• Hocam su ana kadar denediklerim icinde hic bir dikey sarjli supurge beni tatmin etmedi, bu nedenle evdeki Fakir RCT 144 ile devam ediyorum. Fakirin bu modelinden cok memnun oldugum icin 60.TL verip pilini degistirdim. O fiyata makine satiliyorken.
  • Bosch BBhmove2 ye bakalım bari dedim. Ama anca farketttiğim ağırlığı için:

Ağırlık 2.8kg (Sadece gövde)

Bu ne demek? El süpürgesi dahil olmadan mı demek istiyor?

Örn: http://www.avrupabilisim.com.tr/pinfo.asp?pid=1874&ref=akakce&v=0.53
  • quote:

Bosch BBhmove2 ye bakalım bari dedim. Ama anca farketttiğim ağırlığı için:

Mantiken dediginiz gibi sadece govde kismi 2.8 kg ( sarjli el supurgesi kismi haric anladim ben )
  • quote:

Merhabalar sadece gobde derken icinde toz yokkenbyani boskenki agirligini kastetmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Merhabalar sadece gobde derken icinde toz yokkenbyani boskenki agirligini kastetmekte.

Cevaplar için teşekkürler. Bu bilgiye nasıl ulaştınız? Yoksa kullanıyor musunuz?

• quote:

quote:

Hocam boyle bir seyi ilk defa duyuyorum. İcinde toz yokken diye yazilir mi hic

• Fakir Dikey Süpürge bu çok iyi
  • quote:

quote:

quote:

Hocam boyle bir seyi ilk defa duyuyorum. İcinde toz yokken diye yazilir mi hic

Bencede oyle ama saticinin bana verdigi cevap bu.Bende yakın zamanda alacagim icin fiyat araştırıyorum.Forumda bu soruyu gorunce sordum.Verdigi cevap buydu.

• Bunun performansı nasıldır tüm evi süpürürmü bu kablolu lazım ama yer kaplamaması için dikey durması lazım.

• Haftasonu bosch move2 ve move4 harici kafamdaki tüm modelleri inceledim.

Özellikle Elektrolux Unirapido çok hoşuma gitti. Eşim koltuk üstü vb. süpürürken sıkıntı olur 2 in 1 olsa daha iyi olacak gibi dedi.

Bosch ürünlerini inceleyene kadar aramalara mola verdik.

Bu arada annem evde yokum Arçelik K-6530 Süpürmen Şarjlı Gırgır'ı götürün alıncaya kadar kullanın dedi.

Gerçekten bu bile inanılmaz nimetmiş. Sapı katlandığı için koltukların altlarını süpürmesi de çok daha kolay. Çok çok hafif. Geçtiğin yerden bir daha geçmen gerekebiliyor ama hiç önemli değil.

Başta ben ve eşim iyi bir oh çektik.

Günde 3 kere süpürgeyi çıkarmaktan, miniğin kırıntılarını süpürmekten anam ağlamıştı. Sonunda dayanamadı süpürgeyi yolladı zaten

Acaba 100 tl verip bu gırgırlarda alıp geçsem mi demeye başladım yine?

Arçelik k 6530 süpürmen

Dikey Supurge Tavsiyesi

• Hocam alacaginiz supurge zaten evin ikincil supurgesi olacak. Maksat gunluk kullanimda ufak tefek supruntuleri temizlemekse ne oldugunun onemi yok. Zaten evin buyuk supurgesi haftalik temizligi yapiyor her an icin yerinden cikarilmayacagi icin bu tip yardimci bir supurge gerek.
  • ben de düşündüm taşındım bosch move 2 aldım Zaten move 4 yoktu arasında şarjlı kullanım süresi farkı var diye biliyorum. Ben zaten bütün evi süpürecek olsam büyük makineyi çıkarırım.
    Kullanım süresi yeterli oluyor iki odayı süpürebiliyorum Kısa sürede şarj oluyor. El süpürgesi olarak kullanıldığında emiş gücü daha iyi. Dikey olarak pek hafif olduğunu söyleyemem ama evin bir köşesinde duruyor elimin altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee2408

ben de düşündüm taşındım bosch move 2 aldım Zaten move 4 yoktu arasında şarjlı kullanım süresi farkı var diye biliyorum. Ben zaten bütün evi süpürecek olsam büyük makineyi çıkarırım.
    Kullanım süresi yeterli oluyor iki odayı süpürebiliyorum Kısa sürede şarj oluyor. El süpürgesi olarak kullanıldığında emiş gücü daha iyi. Dikey olarak pek hafif olduğunu söyleyemem ama evin bir köşesinde duruyor elimin altında.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Büyük temizlik için zaten evin bir numaralı süpürgesi var. Bu daha ziyade günlük temizlikte ufak tefek kırıntıları temizlemek yada günlük yüzeysel temizlik için alıyorsunuz. O nedenle çok aşırı kuvvetli olmasına gerek yok.

2in1 süpürgelerde tahmin ettiğim dezavantıjı "el süpürgesi olarak kullanırken emiş gücü daha iyi" diyerek siz doğruladınız. Bende öyle olduğunu tahmin ediyordum. Bu nedenle bu tip süpürgeleri şart olmadıkça sadece dikey şarjlı süpürge olarak almak yüksek emiş gücü arayanlar için daha doğru olacaktır.

•  Dikey Supurge Tavsiyesi

Hızlal.com'da bulunan 50 tl puanımı kullanamadığım için sitede Elektrolux Unirapidonun'da satılmasını rica ettim.

Hemen en uygun fiyatla sitelerine eklemişler.(175tl)

Elektroworlde gidip incelemiştik hoşumuza gitti. Bosch move2 için de @2408 yorumunu ekleyince sanırım kararımız kesinleşti.

Unirapido alacağız. Hemde 125 tl ye gelecek.

Ama 12V olması uzun sürede ne gibi sonuçlar doğurur bilmek zor. İlk aldığımızda 40 dakika falan dayansa, sonra bu süre yarıya düşse insana koymaz ama bir iki sene sonra 5-6 dakikada şarjı bitecekse hiç almaya değmez. Acaba pilleri ne kadardır?

• quote:

Acaba pilleri ne kadardır?

Hocam benim kullandığım Fakir RCT 144 şarjlı el süpürgesi piayasanın en güçlü el süpürgelerinden. Şarjlı pili 12 adet 2500 amperlik pilden oluşuyor.

Bir iki ay önce kargo dahil 60.-TL'ye pilini sipariş verip, kendim değiştirdim ( servis 80.-TL isteyince ) Daha fazla olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.