Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

evde fantom p-1200 pratic var yıllardır kullanıyoruz, bozulursa yine aynısından veya diğer modellerinden birini alırım büyük ihtimal ...
    Bunun gibi basit bir ürün arıyoruz aslında. Zaten dik süpürgelerin amacı da bu bence, hafif ve ufak tefek işi görmesi. yoksa normal süpürge kullanmak daha mantıklı.
    Tavsiye ederseniz bundan almayı düşünüyoruz, eksi gördüğünüz bir yanı var mıdır?
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    bence eksi bir yönü yok işini yıllardır iyi yapıyor bir süpürgeden ne bekleniyorsa yerine getiriyor ...
    temizlemesi kolay, arasıra komple söküp içini açıyorum köşe bucak tozlarını temizliyorum ...
    dikkat edilmesi gereken en önemli nokta yere düşürmemek, motor üstte olduğundan büyük sarsıntı geçirtebilir, bizimki birkaç kez düştü kilit mandalı kırıldı ama hala çalışıyor, kilit yerine de bant sarıyoruz süpürge ölene kadar yola devam, verdiğim para ona helal olsun ...

parasını hakeden ürünlerden biri de o, hatta bunun için yeni konu bile açmayı düşünüyorum herkes vefalı araç gereçlerini eklesin ...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    P 1200 Pratic,
    P 1200 Pratic A+
    Speedy DU 2000

modelleri var, aralarındaki farkın ne olduğunu anlamadım, fiyat farkı da var ama görselleri aynı gibi?
  • Merhaba arkadaşlar,
    forumdan aldığını foruma geri vereceksin düşüncesiyle 3 ay önce aldığım dikey şarjlı süpürgeyle ilgili deneyimlerimi paylaşmak isterim.

yaptığım araştırmalar sonucunda bana en uygun olan süpürge Beko BKK 1421'i aldım. Hem çok para ödemek istemiyordum, hem li-ion olsun istiyordum, hem de önünde led ışık olsun istiyordum.

Önceki süpürgem Electroluxtü (ergorapido 2in1) ve beni 5-6 yıl götürdü. 2 kez pil değişimi yaptırdım ama her pil değişimi bana 1 yıl extra kullanım sundu. NiMh piller çok uzun ömürlü değil malesef, özellikle değişimde orjinal olmayan piller kullanırsanız. her pil değişimine 70-80 vermekten bıktım, alet de eskidi zaten.

Şimdi aldığım Beko hakkında izlenimlerim:
    - Süpürge Electroluxe göre daha ağır
    - Görünüşü daha janjanlı ama plastik kalitesi daha dandik. Electrolüx 10 ise bu 6-7 plastik kalitesi olarak.
    - Güç gerçekten beklentimin özerinde, çok iyi bir emiş gücü var
    - Siklon filtre ve hepa filtre var, bunlar benim ergorapidoda yoktu
    - Çok sesli, ses izolasyonu iyi değil ama buna katlanıyorum çünkü kısa işler için kullanıyorum hep
    - sapı katlanıyor ama ihtiyaç duymuyorum, ayrıca katlanma yeri çok eftirik hissiyatı veriyor, çok kurcalamamak gerek.
    - Electroluxteki, gibi önde ledleri var, bunun olduğu yazılı değildi özelliklerinde, güzel bir süpriz oldu, tozu görmenizi sağlıyor.
    - Şarj göstergesi var
    - 2in1, el süpürgesi olarak kullanılabiliyor, takıp çıkarması kolay.
    - Toz haznesini sökmek biraz zor, plastiğin ve dökümün dandikliğinden ileri geliyor.

Şimdi bunlara göre 500 tl civarında piyasadaki şekilli süpürgelerin önüne fiyat performans olarak geçiyor bence. o nedenle şimdilik gayet memnunum. Süpürge ciddi güçlü çekiyor.

Asıl olay piller, bakalım ne kadar performanslarını koruyacaklar. Sorun yaşarsam buraya yazarım.
    Şimdiye kadarki deneyimimle kesinlikle tavsiye edebilirim.

Sağlıcakla..

28/07/2019: 1. yıl oldu, plastik dandik olduğu için cihaz üstü kullanımdan/çarpmalardan dolayı çizik çizik oldu, şarj süresinde sorun yok, emiş gücünde sorun yok. Alet elimiz ayağımız valla sürekli kullanıyoruz.
    Bu arada cihazın şarj istasyonunun tırnağı kırıldı dandikliklten. Yerel servisle sorun yaşadık mallıklarından, sonra call center'ı arayınca adamlar ciddi ilgilendiler, 13 lira gibi komik bir paraya yeni şarj istasyonu aldım, kullanmaya devam. Ama nedense beko bu aleti sitesinden kaldırmış, piyasada pek bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santi74 -- 28 Temmuz 2019; 19:10:21 >

• Rowenta RH9081WO Air Force 360 1400 TL
    Rowenta RH9256WO Air Force 460 3010 TL
    Dyson V6 Slim Origin 2000 TL
    Dyson V7 Motorhead 2500 TL
    Dyson V8 Animal Plus 3330 TL
    Dyson V10 Absolute 4500 TL

Hangisi alınmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkocas -- 24 Ekim 2018; 16:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailkocas

Rowenta RH9081WO Air Force 360 1400 TL
    Rowenta RH9256WO Air Force 460 3010 TL
    Dyson V6 Slim Origin 2000 TL
    Dyson V7 Motorhead 2500 TL
    Dyson V8 Animal Plus 3330 TL
    Dyson V10 Absolute 4500 TL

Hangisi alınmalı?
    Hepsi çok güzel makine ama bence paranız cebinizde kalsın. Kriz kapıda ve ülkeyi çok zor günler bekliyor.
  • Bütçenizi zora sokmayacaksa tereddütsüz Dyson V7 alın. Evet baya pahalı ama toruna miras kalır. Öyle ufak olduğuna da bakmayın "neredeyse" bildiğin elektrik süpürgesi gibi. Sadece haznesi çabuk doluyor. Nedeni ise hem küçük olduğu için hem de çok fazla toz toprak çektiği için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantom Pratic P 1200 aldım, indirimle 85-TL'ye geldi.
    Hanım çok memnun, hafif, pratik tam amacına uygun. Yani dik süpürgenin normal süpürgeden farkı olan kullanım kolaylığı var. Tavsiye ederim herkese.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    bizdeki de yıllardır hiç itirazsız çalışıyor, bence bu süpürge yılların f/p ürünü olarak tescillenmeli ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: copywriter

Bütçenizi zora sokmayacaksa tereddütsüz Dyson V7 alın. Evet baya pahalı ama toruna miras kalır. Öyle ufak olduğuna da bakmayın "neredeyse" bildiğin elektrik süpürgesi gibi. Sadece haznesi çabuk doluyor. Nedeni ise hem küçük olduğu için hem de çok fazla toz toprak çektiği için.
    Hocam kriz öncesi Dc 35'in bataryasına 450 lira istiyorlardı. Şimdi 600 lira isterler en kötü.
  • copywriter kullanıcısına yanıt
    Rowenta RH9081WO Air Force 360 süpürgenin özelliklerini incelemeden kalitesini görmeden çekim gücünü denemeden tercih yapmak yanlış olabilir..

Rowenta RH9081WO borusuz çalışma süresi 30 dk
    Rowenta RH9081WO borusuz performans çalışma süresi 14dk
    Rowenta RH9081WO borulu çalışma süresi 20 dk
    Rowenta RH9081WO borulu performans çalışma süresi 12 dk

Dyson v6 çalışma süresi 20 dk
    Dyson v6 performans çalışma süresi 6 dk
    Dyson v7 çalışma süresi 30 dk
    Dyson v7 performans çalışma süresi 6 dk
    Dyson v8 çalışma süresi 40 dk
    Dyson v8 performans çalışma süresi 7 dk
    Dyson v10 çalışma süresi 60 dk
    Dyson v10 performans çalışma süresi 8 dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkocas -- 24 Ekim 2018; 16:43:13 >
  • Dikey süpürgeler yetersiz kalıyor bence. Mutfakta falan kısıtlı mekanlarda yeterli oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar electrolux'ün er77 modeli ile eer7 animal modeli arasında kaldım. Sanırım bu seride eskiden pil çok erken ölüyormuş ama, bu yeni modeller 18v hd lityum iyon pilli sorun yok galiba. İki model arasında anladığım kadarıyla sadece havyan için tüy başlığı farkı var. Evde tavşan besliyorum, tüyü iyi çeken makina iyi olur. Ancak yorumlara baktığımda er77lerde zaten turbo başlık var, iyi de çekiyor deniliyor. Animal modelindeki ekstradan başlık için 200 lira fark ödemeye değer mi kullananların yorumunu merak ediyorum.

• Şarjlı süpürge almak tamamen gereksiz ve verimsiz. Şuanki teknoloji ile dikey şarjlı süpürge alınmaz paranıza yazık etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    .
    Bozulursa yenisini alma. Tamiri var.Boşuna para harcama kardeşim.
    .
    .
    Fantom Elektrikli Süpürge Kilit Sistemi Tamiri
    ----------------------------------------------

.
    .

Fantom Elektrikli Süpürge Boru Sistemi Tamiri
    ---------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi securiter20 -- 6 Kasım 2018; 16:41:31 >

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum defalarca da yazdım ...
  • securiter20 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ...
  • Arkadaşlar kablolu süpürgenin hiç bir mantığı yok benim için. Zaten philips marathon var evde, kablolu dik süpürgeyi napayım?? Evde iki muhabbet kafesi, bir de büyük tavşan kafesi var her gün 3-56 dakika süpürmem gerekiyor, kabloluyla asla uğraşamam odadan odaya. Modelleri üçe düşürdüm.

1. Arçelik k 6130 18v
    2. Beko 1418 18v (Bu ikisi birebir aynı gibi fark göremedim)

3. Vestel rüzgar 5000 25v

Vestelin avantajı lityum pil, 70 dakika kullanım süresi iddiası ki pek gerçekçi gelmedi, 3 kilo civarı hafif olması ve 25v olması. Yalnız hiç incelemesi yok. Arçelik en popüleri kullananlar çok memnun çekişinden vs. Hep afiltresi de var. Vestelde sitesinde hiç doğru düzgün bilgi yok. Kağıt üstünde çok daha iyi görünüyor aynı fiyata ama realitede nasıl merak ediyorum. Bu üçünü bilen, kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Uğraşmayın, 1 kez alın Dyson olsun ve keyfinize bakın. Herhalde sene önce aldım kablosuz modelini, ne lityum pilini değiştirdim ne tamir gördü. Parasını sonuna kadar hakediyor ve karşılığını veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Uğraşmayın, 1 kez alın Dyson olsun ve keyfinize bakın. Herhalde sene önce aldım kablosuz modelini, ne lityum pilini değiştirdim ne tamir gördü. Parasını sonuna kadar hakediyor ve karşılığını veriyor.
    Hey allahım. Yahu güzel kardeşim benim sorduğum ürünler 500 lira, sizin önerdiğiniz ürün 3000 küsür. Biraz mantık. Bir şarjlı süpürgeye o kadar para verebiliyor olsam zaten buraya gelip foruma sorma gereği duymadan alırdım değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.