Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagle35

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bana kablolu olduktan sonra dikey süpürge almak hiç mantıklı gelmiyor. Hem inanılmaz gürültülüler, hem filtrelemeleri çok kötü hem de hafif olanları çok kalitesiz. Kablo taktıktan sonra alır normal süpürgeyi kullanırım.

Kedilerim olduğu için şarjlı dikey süpürge aldım ve resmen hayatım kolaylaştı. Evi her gün ya da gün aşırı şöyle bir dolaşıyorum inanılmaz derecede tüy topluyor. Hem de kedilerin kum kabından saçtığı kumlar için de birebir.

Hem de dikey süpürgelerin aksine döner fırça olduğundan insanı hiç yormuyor ve çok daha iyi tüy topluyor.

Pilden dolayı birkaç sene sonra işlem gerekeceğinin farkındayım ama bence bunu bilerek aldıktan sonra sorun yok. Sonuçta bilgisayar ve cep telefonlarının da belli bir süre sonra şarjı sorun çıkarıyor. Elde ettiğim konfora kesinlikle değer bence.

Marka,model lütfen???

Alıntıları Göster
    Ben 1 yılı aşkındır Electrolux ERGO13 kullanıyorum. Şimdi olsa EER7ANIMAL alırdım. Tercihimin sebebi el süpürgesi ucuna da turbo başlık takılabilmesi. Koltuklardaki kedi tüyleri için birebir.

• merhaba aşağıdaki süpürgeler arasında kaldım.

1) arnica merlin pro
    2)fantom p1200

fiyatları aynı bu iki ürünün. sizce hangisi daha iyi ?

Bütçeyi biraz artırıp homend almak istedim ancak ağırlığından yana şikayetçi olmuşlar genelde , buda pratikliğini sorgulatıyor bana .
    Yada arnica tria pro hakkında fikriniz var mı? teşekkürler
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Ben de arayıştaydım bu yorum çok işime yaradı 2 kedim var tüyleri hantal süpürge makinesiyle temizlerken çok zorlanıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende dükkana almak istiyorum arkadaşlar iyi çeken ve az yer kaplayan bildiğiniz kullandığınız tavsiye edebileceğiniz makul fiyatlarda bir ürün bileniniz varmı ?
  • fantom p-1200 efsanedir desem abartmış olur muyum bilmem, bizdeki kaç yıl oldu unuttuk ama hala çalışıyor maşallahı var ...
    ayrıca geçenlerde bir üye arçelik s-3642'nin iyi bir model olduğundan bahsetmişti ... güncel fiyatı 259 lira ...

@med.er @AnotheRDie @ozgurfe

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

fantom p-1200 efsanedir desem abartmış olur muyum bilmem, bizdeki kaç yıl oldu unuttuk ama hala çalışıyor maşallahı var ...
    ayrıca geçenlerde bir üye arçelik s-3642'nin iyi bir model olduğundan bahsetmişti ... güncel fiyatı 259 lira ...https://www.arcelik.com.tr/cubuk-supurge/s-3642-elektrikli-supurge

@med.er @AnotheRDie @ozgurfe
    Teşekkürler Bayberty, o Arçelik olanın benzeri var bende ve hiç memnun değilim, diğerini bir deniyeyim hesaplıymışta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailkocas

Rowenta RH9081WO Air Force 360 1400 TL
    Rowenta RH9256WO Air Force 460 3010 TL
    Dyson V6 Slim Origin 2000 TL
    Dyson V7 Motorhead 2500 TL
    Dyson V8 Animal Plus 3330 TL
    Dyson V10 Absolute 4500 TL

Hangisi alınmalı?
    Rowenta rh9081 şuanda en ucuz 2.299 TL. 6 ayda 1400 TL’den geldiği fiyata bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Homend'in toz torbası yıkanmıyor. Torbayı boşatıp, uygun bir yerde silkeliyorsunuz.

Malzeme kalitesi inanılmaz iyi, elime geçene kadar ben böyle kaliteli olacağını beklemiyordum.

Otomatik kablo arıza yapmıştı, garanti için aradım. Süpürgeyi gelip evden ücretsiz alıp tamirden sonra geri bıraktılar (kargo ile)

Ledlerine pek dikkat etmedim açıkçası ama bence led gereksiz. Yansa ne olur, yanmasa ne olur?

Makinenin 2 farklı çekiş ayarı var. Biz genelde 2. kademede yani zayıf seviyede kullanıyoruz. Güçlü seviyede gerçekten anormal bir çekiş uyguluyor, haliyi rahatça yerinden kaldırır. Çekiş konusunda endişeniz olması çünkü zayıf çekiş ayarı ile en güçlü şarjlı süpürgeyi 2'ye 3'e katlar. Yüksek çekiş akomunundayken durumu yazmıyorum bile.

Makinede gördüğüm eksi bir yön ağırlığıdır. Elbette şarjlı süpürgelerdeki hafifliği beklemeyin çünkü sapında elektrik motoru var. Bu yüzen şarjlı süpürgeden sonra elinize aldığınızda ağır gelebilir.

Pratiklik açısından elbette şarjlı el süpürgeleri ile kıyaslanamaz.

Hem kablolu hem de şarjlı süpürgelerin + ve - yönleri var. Mukayesesini kendiniz yapıp karar vereceksiniz.

Alıntıları Göster
    Selamlar;

Bu modeli almayı düşünüyorum ama süpürürken kendi kendine kablo toplama ve park pozisyonunda ayakta durmama gibi sorunlar varmış. Bu sorunları sizde yaşadınız mı?

• Babans kullanıcısına yanıt
    Ayakta veya park pozisyonunda duramama problemi yaşamadım ancak dik konumda beklemesi için koyarken öyle hemen bırakmamak gerekiyor. Bunu kelimelerle anlatmak zor fakat pratikte kullanırken göstermek lazım, sorun yok.

Bizim süpürgede kablo toplama arızası bir kere oldu. Servisi aradım adresimi teyit ettiler sonra ücretsiz kargo ile gönderip teslim aldım. Evrak bile sormadılar, seri numarasından garanti bilgisini kontrol edebiliyorlar ve bilgilerime ulaşabiliyorlar.
  • Fantom Speedy Du hem annemde hem bende var, çalışan biri olarak dikey süpürgeyi hayat kurtarıcı olarak görüyorum. Bazen odanın baş köşesinde hazırda bekletiyorum Malum inanılmaz saç ve kırıntı oluyor gün içinde. Fantom dikey süpürgelerde fiyat/performans anlamında en başarılı marka. Link de bırakıyorum:
    Deveyükü Dayanıklı Tüketim Malları Tic.Ltd.Şti.
    Fantom Speedy DU 2000 Kırmızı Elektrikli Süpürge
    https://www.deveyuku.com/urun/fantom-speedy-du-2000-kirmizi-elektrikli-supurge_149482.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurfe

Teşekkürler Bayberty, o Arçelik olanın benzeri var bende ve hiç memnun değilim, diğerini bir deniyeyim hesaplıymışta.

Alıntıları Göster
    Arçelikler süpürge değil bildiğin gırgır , paranızı direk çöpe atarsınız

• Arkadaşlar şuan en pahalı olan dyson modelleri bile kablolu makinanın aldığı yeri en az üzerinden 5 defa geçerek alıyor.Bilginiz olsun

• Birçok arkadaş yazmış , bu teknoloji beklentiyi karşılamıyor diye , kulak verin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: unfoundeddd

Arçelikler süpürge değil bildiğin gırgır , paranızı direk çöpe atarsınız

Alıntıları Göster
    Mesajda belirtilen dikey modeli kullanıyorum, çekiş gücü oldukça iyi, toz haznesi epey doluyor. 3 Yıldır da 4910 modelini kullanıyoruz malzeme kalitesi, çekiş gücü ve sessizliği olsun memnunuz.
  • quote:

Ayakta veya park pozisyonunda duramama problemi yaşamadım ancak dik konumda beklemesi için koyarken öyle hemen bırakmamak gerekiyor. Bunu kelimelerle anlatmak zor fakat pratikte kullanırken göstermek lazım, sorun yok.

Bizim süpürgede kablo toplama arızası bir kere oldu. Servisi aradım adresimi teyit ettiler sonra ücretsiz kargo ile gönderip teslim aldım. Evrak bile sormadılar, seri numarasından garanti bilgisini kontrol edebiliyorlar ve bilgilerime ulaşabiliyorlar.
    Hocam 1251 ile 1250 modeli arasında nasıl bir fark var, bilginiz var mı? Alttaki linkte pek bir fark var gibi gözükmüyor.
    https://www.epey.com/supurge/karsilastir/56879-90118/homend-dustroyer-1250_homend-dustroyer-1251/

• quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

Hocam 1251 ile 1250 modeli arasında nasıl bir fark var, bilginiz var mı? Alttaki linkte pek bir fark var gibi gözükmüyor.
    https://www.epey.com/supurge/karsilastir/56879-90118/homend-dustroyer-1250_homend-dustroyer-1251/

Alıntıları Göster
    Hocam aslına bakarsanız 1251 modelinden haberim bile yoktu ancak verdiğiniz linki inceleyince aradaki farkları gördüm.

İki ürün aynı teknik özelliklere sahip sadece 1251 modeli sapından ayrılıp el süpürgesi gibi kullanılabiliyor ancak yine elektrik kablosu takılı olmak kaydıyla. Kablo takılıyken sapından ayrılıp el süpürgesi gibi kullanılabilmesi açıkça pek kolaylık getirmez ama yine de siz bilirsiniz. Bana pek kolaylık sağlamayacak gibi geliyor. Bunun dışında her şeyiyle aynı süpürgeler. Arada sanırım 100 lira fark var, bana sorarsanız değmez ama karar sizin.

Dikey Supurge Tavsiyesi

• quote:

Hocam aslına bakarsanız 1251 modelinden haberim bile yoktu ancak verdiğiniz linki inceleyince aradaki farkları gördüm.

İki ürün aynı teknik özelliklere sahip sadece 1251 modeli sapından ayrılıp el süpürgesi gibi kullanılabiliyor ancak yine elektrik kablosu takılı olmak kaydıyla. Kablo takılıyken sapından ayrılıp el süpürgesi gibi kullanılabilmesi açıkça pek kolaylık getirmez ama yine de siz bilirsiniz. Bana pek kolaylık sağlamayacak gibi geliyor. Bunun dışında her şeyiyle aynı süpürgeler. Arada sanırım 100 lira fark var, bana sorarsanız değmez ama karar sizin.

Alıntıları Göster
    Hocam 1250 de öyle kullanılıyor sanki ben öyle anladım.
    HomendServingLifeyoutube
    Homend Dustroyer 1250 Otomatik Kablo Sarmalı Dik Süpürge Tanıtım Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=iw7DHEYcmuQ

Şu videonun 52. saniyesinde el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor diyor. Benim hatta asıl amacım el süpürgesi olarak kullanmak diyebilirim ama uzun ömürlü olsun diye şarjlı yerine kablolu alacağım. 1250 mantıklı olur mu sizce hocam

• self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de verdiğiniz linkteki farklılıklara bakınca öyle gördüm ama neredeyse 2 senedir bir kere bile el süpürgesi olarak kullanılmadı.

Kablo takılıyken makinenin gövdesini sapından ayırıp el süpürgesi olarak kullanmak çok kolay iş gibi durmuyor. Size kesin tavsiyem el süpürgesi olarak da kullanacaksanız bunu almayın, çok zorlanırsınız. Pratik olsun derken daha zor işlere girmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enarr

Mesajda belirtilen dikey modeli kullanıyorum, çekiş gücü oldukça iyi, toz haznesi epey doluyor. 3 Yıldır da 4910 modelini kullanıyoruz malzeme kalitesi, çekiş gücü ve sessizliği olsun memnunuz.

Alıntıları Göster
    Haklısınız, ama sizin bahsettiğiniz modeller kablolu.Ben kablosuz modeller için söylemiştim gırgır diye 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: unfoundeddd

Haklısınız, ama sizin bahsettiğiniz modeller kablolu.Ben kablosuz modeller için söylemiştim gırgır diye 😉

Alıntıları Göster
    Şimdiki modellerini denemedim ama geçmişte kablosuz Arçelik süpürge kullandım, şu şarjlı el tipi olandan. Sadece ufak tefek kırıntıları alıyordu. O konuda haklısınız :)
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.