Şimdi Ara

DIkKAT 21 MILYARA FULL CLIO HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pazarlıkla ne kadara düşürürler bilmem ama şöle söliim...burdaki renault bayisi(ernaz) megane 1.4 ü 26000ytle verior bilmiorm o tabloda ne kadar yazıor
  • http://www.renault.com.tr/versiyon2003.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=renault_clio&id=87&sid=0

işte bu adrese girin ve authantiq baz (yani 21 milyarlık base) özelliklerine bakın. janjan gibi desteksiz sallamıyorum direk adresi veriyorum .
    NERDE ABS EBV AFU 4 HAVAYASTIĞI VAR BAKIN BAKALIM??? İŞTE MASKEN DÜŞTÜ @JENJAN
    HADI BUNA DA BI YALAN UYDUR

SENİN SAYDIGIN ÖZELLİKLER 23,406,000,000 TRL DEN BAŞLIYOR. YANİ AUTHENTIQ(BAZ OLMAYAN)

HADI BAKALIM BUTUN FORUMUN ONUNDE BIR OZÜR BORÇLUSUN @JENJAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 23:11:45 >

• Bu arada dikkatimi çekti araştırma yaparken.

Clio HB Clio V6
    Önerilen Vergisiz PerakendeSatış Fiyatı -------------------------Anahtar Teslim Fiyat Önerilen
    YTL 33,480.00TRL 33,480,000,000 YTL -------------------------119,900.00TRL 119,900,000,000

OHa
  • Megane HB 1.4 authentique 28.064 YTL gözüküyor, pazarlıkla düşmesi normaldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman ertunc

http://www.renault.com.tr/versiyon2003.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=renault_clio&id=87&sid=0

işte bu adrese girin ve authantiq baz (yani 21 milyarlık base) özelliklerine bakın. janjan gibi desteksiz sallamıyorum direk adresi veriyorum .
    NERDE ABS EBV AFU 4 HAVAYASTIĞI VAR BAKIN BAKALIM??? İŞTE MASKEN DÜŞTÜ @JENJAN
    HADI BUNA DA BI YALAN UYDUR

SENİN SAYDIGIN ÖZELLİKLER 23,406,000,000 TRL DEN BAŞLIYOR. YANİ AUTHENTIQ(BAZ OLMAYAN)

HADI BAKALIM BUTUN FORUMUN ONUNDE BIR OZÜR BORÇLUSUN @JENJAN

• NERDE ÖZÜR
  • ALLAHALLAAAAH NEREYE GITTI BU JANJAN YAAA?? İŞİ ÇIKTI HERALDE

TAM DA ZAMANINDA
  • İŞTE GÖRDÜNÜZ ARKADAŞLAR HESAPSIZ SALLAMANIN SONU BUDUR. BÖYLE KAÇMAK ZORUNDA KALIRSINIZ
    BEN ONUN YERINDE OLUP BOYLE YENİLSEM DLİKANLI GİBİ GELİP ÖZÜR DİLERDİM. AMA YAPI MESELESİ TABİİİİ
  • Evet orda bir hata oluşmuş.. Bahsettiğim versiyonun liste fiyatı 23.406 YTL, tabi sen şimdi hemen saydırcağın için önlemimi alıyorum, onun dengi olan Getz 1.3 4HY KLM ABS SR= 25.250YTL, yani yine de Getz'e göre gayet uygun fiyat Buna ne diyorsun bakalım? 21 milyar değil de 23 olunca çok mu olağan oldu bu arada, 21'e imkansız diyordun 2 milyar ekleyince ooo tamam mı diyorsun, peki öyle olsun ben özür diliyorum 2 milyar az yazdığım için
  • Clio HB Authentique Base 1.2 16V
    http://www.renault.com.tr/fiyat.php
    Önerilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı
    YTL 21,870.00
    TRL 21,870,000,000

Standart özellikler:
    http://www.renault.com.tr/versiyon2003.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=renault_clio&id=87&sid=32

Sürücü Hava Yastığı
    Yolcu Hava Yastığı
    Yükseklik ayarlı arka başlıklar
    Yükseklik ayarlı ön başlıklar
    Yükseklik ayarlı ön gergili emniyet kemerleri
    1/1 Yatan arka koltuklar
    Klima
    Elektrikli ön camlar
    Renkli ön camlar
    Elektrik takviyeli hıza duyarlı hidrolik direksiyon
    Polen filtresi
    Direksiyondan kumandalı 2x15 W RT
    İmmobiliser
    Hareket halinde kapıların otomatik kilitlenmesi
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    Direksiyon yükseklik ayarı
    Far yükseklik ayarı
    Gecikmeli Sönen İç Aydınlatma
    Ön Tampon Koruyucusu
    Pixis tipi jant kapakları
    Çift optik ön farlar
    Akıllı ön cam silecekleri
    Asferik sürücü dikiz aynası

NOKTA

• heeeeh şunu kabul et işte , benim saydıracağım falan yok,seninle alıp veremediğimde yok, ama çamur at izi kalsın olayına göz yumamazdım.
    bak gene dengi değil yazdıkların cunku getzlerde cd çalar var, mesela ben 20700 verdim arabamda mp3 dinliorum, senın bahsettiğin 23400 cliohb de varmı ? yok? ama benım için hayati!!!
    neyse hiç bi araba hiç bi arabanın dengi değil, tıpkı insanlar gibi. ben tartışmayı uzatmıycam.
    sen hatanı kabul ettiğine göre konu kapanmıştır.benim için artık bişey yazmıycam bu topiğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 7 Ağustos 2005, 23:32:47 >
  • Ben hatamı kabul ettim de sen seninkileri kabul ediyor musun? Arabanın güvenliğine, klimasına, radyosuna, motoruna, subap sayısına o kadar laf attın, ben fiyat konusundaki hatamı kabul ettim ama sen sadece bununla yetiniyorsun, bu arada cd-çalar donanım mı olur yapma, 23.400 e clio al, 250 milyona mp3-cd çalar taktırırsın ona.. Neyse benim için de önemi yok, ha mp3 olmuş ha kaset, ipodu bağlıyorum ben o ayrı mesele..
  • osman kardes
  • topici'i görünce damladım...
    neerdee 21 milyara full clio????
  • clio arabamı allah aşkına yav , boşverin 15 bile olsa girmeyin o işe
  • aaaaaaiiiiiyyyyyy biri vursun şu osmanı.....
  • Osman felaket ya Koreli Samuray .

Elalem 5 kat fazla gelirle , aracı yarı fiyatına alıyor , mis gibi full araçlara biniyor, bizi hükümet kaz gibi yoluyor. Sonra burada kavga edioz iyi mi?

Şimdi aynı adamlar Almanyada olsa Cayenne mi X5 mi diye kapışacaklardı
  • +1
    quote:

Orijinalden alıntı: infinite

aaaaaaiiiiiyyyyyy biri vursun şu osmanı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Osman felaket ya Koreli Samuray .

Elalem 5 kat fazla gelirle , aracı yarı fiyatına alıyor , mis gibi full araçlara biniyor, bizi hükümet kaz gibi yoluyor. Sonra burada kavga edioz iyi mi?

Şimdi aynı adamlar Almanyada olsa Cayenne mi X5 mi diye kapışacaklardı

• nerde clio nerdeee?!?!?!

yaw allaaah askına forumu bi yandan getzciler bastı bi yandan renocular nooluyo yaw?!?!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.