Şimdi Ara

DİKKAT !! 3GS ŞUAN İÇİN SON FIRMWARE HARİC RESTORE OLMAZ !! (GÜNCELLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu gün voip üzerinden new york apple store u aradım ve yaklaşık 40 dakika neredeyse kavga ettim.. ben istemediğim halde niye benim versiyonumu yükseltmeye çalışıyolar falan dedim bi kaç kişiye aktardı falan ama sonuçta yapılacak bişey yok..
  • saurik adlı arkadaşımız bizimde ilk başta bahsettiğimiz bir çözüm buldu. itunes apple haberleştiğini sanarak aslında saurik in server i ile haberleşiyor. bunun için host dosyasını değiştiriyorsunuz forumda aratırsanız bulursunuz fakat herkeste işe yaramıyor. deneyenler bu konuya yazsın. Ben deneim ve 3002, 3004 hatası aldım
  • Ben şu soruma cevap alırsam çok memnun Zoddy,

yurtdışından gelen bir iphone 3G S 'i (sürümü 3.0 ya da 3.01 olan) forumdaki yönergeler doğrultusunda JB ve unlock edersek senin karşılaştığın problem ile karşılaşabilir miyiz?
    Çünkü JB ve unlock sırasında da restore etmemiz gerekiyor galiba,

yeniyim, emin değilim o yüzden net cevap arıyorum, teşekkürler..
  • 3.1 cıktıgından beri apple a aralıksız küfür eden yurtdışından gelme iphone 3gs kullanıcıları adında yeni bi fun club açmaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdili

Ben şu soruma cevap alırsam çok memnun Zoddy,

yurtdışından gelen bir iphone 3G S 'i (sürümü 3.0 ya da 3.01 olan) forumdaki yönergeler doğrultusunda JB ve unlock edersek senin karşılaştığın problem ile karşılaşabilir miyiz?

eğer aldığın cihaz 3.0 veya 3.0.1 ile yüklü gelirse jailbreak ve unlock yapar paşa paşa kullanırsın. sorun olmaz. 3.0 gelirse çok daha iyi olur ECID SHSH numaralarınıda cydia programı ıle yedekleyip cydia sunucusuna kaydetttinmi her zaman ileride oluşacak problemlere karşıda önlemini almış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

3.1 cıktıgından beri apple a aralıksız küfür eden yurtdışından gelme iphone 3gs kullanıcıları adında yeni bi fun club açmaya karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

3.1 cıktıgından beri apple a aralıksız küfür eden yurtdışından gelme iphone 3gs kullanıcıları adında yeni bi fun club açmaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 16 Eylül 2009; 21:51:16 >
  • ya arkadaşlar ben iPhone Suite programıyla full back up yapmıştım 3.1 çıkmadan önce şimdi bu programdan yeniden restore yapmanın bi yolu var mı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoddy

quote:

Orijinalden alıntı: erdili

Ben şu soruma cevap alırsam çok memnun Zoddy,

eğer aldığın cihaz 3.0 veya 3.0.1 ile yüklü gelirse jailbreak ve unlock yapar paşa paşa kullanırsın. sorun olmaz. 3.0 gelirse çok daha iyi olur ECID SHSH numaralarınıda cydia programı ıle yedekleyip cydia sunucusuna kaydetttinmi her zaman ileride oluşacak problemlere karşıda önlemini almış olursun.

sağol dostum, çok açıklayıcı oldu bu

• http://www.iphoneunlocking.com/ burda 3gs 3.1 firmware in unlock yapıldığı yazıyor ...Bilgisi olan arkadaş varmı...Güvenilirmi acaba...Saygılarımla...
  • denemek lazım,
    denemeden olmaz :)
  • hayır kesinlikle inanmayın.. bu siteler dev team in programlarını paralı satıyorlar. ve kesinlikle 3.1 için ve 3GS için bir çözümleri yok. Uzak durun
  • bu arada 3GS telefonuyla cydia on file yapan arkadaşlarımız varmı forumda ?
  • son durum nedir arkadaşlar?
  • bi iphone aldık 3.1 çıktı elimizde patladı..
  • arkadaşlar ben tam anladım biri net bir şekilde bana jk yapıyımmı yapmayımmı bunu söyliyebilecekmi .
    benim yurt dışından gelme 3gs 16gb versyon 3.0 yüklü cihazımı 15 gündür kullanıyordum bir gün kaza ile itunes te 3.1. e geçmek istiyormusun diye yazı çıktım ve ben iptal etmek isterken bastım ve sonuçta 3.1 e geçti cihazım su an sadece ekranda kablo ve itunes işareti var.
    şimdi benim ne yapmam gerekiyor bu işlemi yapıyımmı bekliyim yaptığımda tekefonda hat olmuacakmı yani eki unlack iptal mi olacak
    yokmu bu soruya vevap verecek beni sıkıntı dan kurtacak bir insan evladı.
    Valla bana yardım edene Çok dua edeceğim ona göre.
  • Malesef 3.1 'e unlock çıkmasını bekleyeceksin..
  • İyi Akşamlar,

Soruyu doğru yerde mi sordum emin değilim. Yanlışsa yönlendiriseniz sevinirim.

3Gs bir cihazım vardı. Yurt dışından geldi. Dün ne halt edeceksem "iPhonu sil" şeklindeki sıfırlamayı yaptım ve elmada takıldı kaldı. Sonra ne yaptı isem olmadı. iTunes'a bağladım ve tam yeni programı (3.1.2) indirip kuracakken acaba dedim ve bağlantıyı daha güncelleme internetten bilgisayara indirilirken kesitim.

Bir servise götürdüm ama yapamadılar. ( ancak 3g sandıkların için yanlış birşey mi yaptılar emin değilim. telefonun arkasında sticker vardı.) bir sonraki meslektaşıda gittiğimde artık çok geç olduğunu ve yapılacak hiç bir şey,n kalmadığını söyledi.

Şimdi gerçekten benim 3gs 32 gb çöp mü?

İlginize...

(Çözüm bir iki ayda üretilir mi sizce? yoksa gitti mi? )
  • Cihaz hiç bir zaman Çöp olmaz
    Yurt dışında geldi, ve update ettiyseniz unlock gitmiş...Evet şuanda yapılacak bişey yok tek yapmanız gereken Unlock çıkmasını beklemek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.