Şimdi Ara

dikkat! arkadaşlar lütfen tercih yapıpta gitmeyecekseniz yapmayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet bana sormasını istemiyorum. sadece toplum geçleri ben dahil olmak üzere cahiliz bazı şeyleri bilmiyoruz. ben bunun darbesini geçen sene yediğim için biliyorum böyle şeyi... kimse kimseyi düşünmez olmuş. eğer ben doğru bir tercih yaptım geldi gitmedimse ben o zaman dünyanın en adi insanıyım...
  • Kim kimin hakkini yiyor anlayamadim. Herkes kendi derdinde. Adamin da puani tutmus ki girebilmis. Stresi tekrar kaldirir mi bilememis guvenememis kendine yazmis. Osym de obpbin yarisini keserek fazlasiyla o kisiye cezasini da kesiyor. Gelip de burada hak yemekten bahsetmen Allah hakkindan gelir gibi cumleler kurman mantiksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe1994 F kullanıcısına yanıt
    o dediğin insan en adi kişidir bundan emin ol. kaç kişinin gözü o hukuktaydı biliyor musun şimdi ? neyse dostum tartışmayalım. ben sadece 17 temmuza kadar bunu uplarım görsün herkes. iyi günler sana. tşk ederim konuya katıldığın için.
  • 23kasim1993 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim hukuk psikoloji pdr tıp vs gibi güzel bölümleri kazanıpta gitmemezlik olmaz yani
  • fenerbahçe1994 F kullanıcısına yanıt
    :D gitmeyen lal olsun.
  • ona bakarsan ygs lys sınavlarına her sene binlerce dershane ve okul - kolej eğitim görevlileride giriyor onlar kendi ve yakın branşlarda full yapsalar bile sıralamayı ne kadar oynatıyorlar biliyor musun ? işini eline almış eğitimciler bile böyle yapıyorsa puanı yetipte yazan kişiye birşey diyemessin.madem o kadar çok istiyordun bölümünü daha çok çalışsaydın daha çok çabalasaydın derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23kasim1993

millet bana sormasını istemiyorum. sadece toplum geçleri ben dahil olmak üzere cahiliz bazı şeyleri bilmiyoruz. ben bunun darbesini geçen sene yediğim için biliyorum böyle şeyi... kimse kimseyi düşünmez olmuş. eğer ben doğru bir tercih yaptım geldi gitmedimse ben o zaman dünyanın en adi insanıyım...

adamın hakkıdır tercih eder sonra ister kaydolur ister olmaz (şeyinin keyfine göre) bu kul hakkı değildir. kimsenin eğitim öğretim hakkını cebir veya haram yollarla gasp etmemiştir.

adamın alnının teriyle kazandığı meşru hakkıdır. kesinlikle kul hakkı değildir.
  • yinede ben belimden geldiğince uplarım.
    upppppppppppppp
  • Ben asla yapmam da zaten yazıp da gitmeyince puan kırılmıyor mu, bir daha gireceği zaman?
  • bir up daha çekeyim :)
  • Nasıl yani tercih edip yerleşirsek gidiyor puan yanlış mı biliyorum

• up ! 17 temmuza kadar uplanacak
  • quote:

up ! 17 temmuza kadar uplanacak

Kimse kimsenin hakkını yemiyo düşüsene benim puanım yetti kazandım gitmedim yanlış birşey doğru ösym bunun cezasını kesiyo zaten ayrıca yanlış bir davranışta olabilir ama öyle hak yeme tarzı bi durum yok.
  • hak yeme tarzı var ya da yok ben yine de uplayacam konuyu iyi günler.
  • konu hak konusuna dönüştü resmen. kaldırdım hak kelimesini konudan

• quote:

konu hak konusuna dönüştü resmen. kaldırdım hak kelimesini konudan

Hak konusuna dönüşmedi kimse kimsenin hakkını yemiyo diyorum sadece hak zaten kazananın kullanıp kullanmamak elindedir.

• tamam dostum sen haklısın
  • adam gitmek istemezse kayıt yaptırmaz giremeyende ek tercihte yerleşebilir
  • quote:

tercih yapıpta gitmeyenler lal ederim sizi. çok kızıyorum böyle şeylere. iyi günler arkadaşlar. ( gayet açık yazdım sanırım)

tercih aypip da gitmemenin obp puanini gelecek yil yariya dusurecegini yazmak daha etkili olabilir.

• ya ek tercih yapıp , gelipte gitmese ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.