quote:Orijinalden alıntı: go_spurs_gohi5de bıraktığım gibisin captain tsubasaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: go_spurs_go hi5de bıraktığım gibisin captain tsubasa
quote:Orijinalden alıntı: canusquote:Orjinalden alıntı: go_spurs_go hi5de bıraktığım gibisin captain tsubasa Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: canus quote:Orjinalden alıntı: go_spurs_go hi5de bıraktığım gibisin captain tsubasa sende mi bana gıcıksın kardeş olsun canın sağolsun
quote:Orijinalden alıntı: biruzécAlıntıları Göster Nie guluonuz acıkta bişimi vag [nokta] quote:Orjinalden alıntı: biruzéc
quote:Orijinalden alıntı: TuSuB@sANie guluonuz acıkta bişimi vag [nokta] quote:Orjinalden alıntı: biruzéc Alıntıları Göster [nokta]
quote:Orijinalden alıntı: TuSuB@sAquote:Orjinalden alıntı: beckhir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: beckhir
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: beckhir Alıntıları Göster tusu bir uğramış gitmiş bea. askerde değilmiydi o??ben öle biliyom.
quote:Orijinalden alıntı: RedBullVodkatusu bir uğramış gitmiş bea. askerde değilmiydi o??ben öle biliyom.Alıntıları Göster Evet askerde şuan. arada bir gelip gidiyo. Med-cezir gibi Tuzu basan ada mol læ teckhir sen de ona yancı ol
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé SansEvet askerde şuan. arada bir gelip gidiyo. Med-cezir gibi Tuzu basan ada mol læ teckhir sen de ona yancı olAlıntıları Göster