Şimdi Ara

Dikkat Dolandırıldım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün başımdan geçen bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum, dolandırıldım!
    Sahibinden.com da bir satıcıdan macbook pro alma girişimim oldu. Bilecikte olduğu için kargolamasını istedim. Whatsapp tan yazıştık güvendim “ ihsanYazıcı ” isimli biri. Yine Bu isme kayıtlı Garanti bankası hesabına parayı yatırdım. Sabinden hesabı başka birine aitti eşi olduğunu söyledi. Ben havale yapmadan 10 dk önce sahibinden hesabıma “ durun, havale yapmayın, hesabımı hacklemişler” diye mesaj yollamış ama görmemişim, Havale işleriyle uğraştığım için. Sonrasında hesap sahibi hesabı kapattığı için ilanlar silinmiş.
    Güvenme nedenim 2015 yılından beri sahibindene üyeydi, 3 ayrı ilanı vardı ve yazışmaların hiç birinde şüpheli davranmadı. Ödeme yapmadan önce telefon numarasını internetten araştırdım negatif birşey çıkmadı. İsmini de arattım yine sonuç çıkmadı.
    Hesabı hekledikleri doğruysa bu yanlış yönlenmemize neden oluyor.
    Sonuç olarak iletişim kurduğumuz telefonu kapatmış, resmen dolandırıldım. Yarın savcılığa gidiyorum. Sizlerde dikkatli olun.
    Bu hırsızlara göz açtırmayın.

• Oku memur ol
  • Ya Kardeşim. Bu devirde insanlara nasıl güveniyorsunuz. Ya. Kafayı yiyeceğim. Alacağın makina az parada değildir eminim.Ne olacak şimdi. Uğraş dur.. Allah yardımcınız olsun. Nedem ben Aga.
  • Hızlı karar vermekten dolayı böyle bir hata yaptım. Ama üzgünüm. Savcılığa başvurdum. Artık takip edicem
    Adam hala aktif. Beni engellemiş. Uyarıyorum, bu suçu işlemeye devam edebilir.
  • Amcamın oğluda ordan macbook pro almıştı, ama adama get sistemi ile alacağını yoksa almayacağını söyledi, adam get sistemi ile satış açtı üzerine bir miktar fark geldi ama sağlam oldu pc geldi kontrol etti bir sorun çıktı adamı aradık adam abi allah için geri gönderme diye yalvarıyordu, sonradan sorunu çözdük yazılımsalmış vazgeçtik şuan takır takır kullanıyor.

Yani diyeceğim oki sen neye güvenerek adama havale geçiyorsun. O paranın üstüne bir bardak soğuk su iç.

Bir daha get ile satış yapmayan kimseden ürün alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasko92 -- 2 Nisan 2020; 11:45:24 >
  • Para bol galiba bu kadar sakin kaldigina gore
  • Jsjxjcjdjs olum bu ülkenin kerizleri BİTMEZZZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.