Şimdi Ara

DIKKAT: e1 adlı kullanıcı dolandırıcıdır! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın hesaba bununla ilgili bi baktım permaban yemiş. Hatırlarsan o hesaptan almıştın rp yi. Ne yapacaksın bu durumda?

SS de atayım
     DIKKAT: e1 adlı kullanıcı dolandırıcıdır!

bunuda kullanıcı adından karışıklık olmasın diye atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 21 Haziran 2014; 23:15:34 >

• Börcır kullanıcısına yanıt
    İşte şimdi olay karışır.

onurcanbaysalı çağırıyorum buraya :D o kadar savunuyordun hacım noldu ?
  • beyler sizin güvendiğiniz arkadaşınız neler yapmış öyle

up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tane kısa winston

beyler sizin güvendiğiniz arkadaşınız neler yapmış öyle

up up up

yav sen ortalığı karıştırmak için mi giriyorsun foruma? börcır ve banlanan kişi de benim arkadaşım daha önce hiçbirimiz ban yemediğimiz için savunuyordum 20 gün kadar oldu şimdi pm attım arkadaşa bakalım ne diyecek. muhtemelen cevap vermez bu da forumdaki ilk dolandırılışım oldu.
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    karıştırmak için değil ama bütün foruma karşı ikiniz de adamın temiz namuslu bi iş yaptığını savunuyordunuz. hatta onurcanbaysal konu hakkında olumsuz yorum atanların konusunu bile baltalıyordu. Her neyse
  • quote:

karıştırmak için değil ama bütün foruma karşı ikiniz de adamın temiz namuslu bi iş yaptığını savunuyordunuz. hatta onurcanbaysal konu hakkında olumsuz yorum atanların konusunu bile baltalıyordu. Her neyse

Ben insanlara güveniyorum , benim hesabımda bir problem yok . Ama işin suyu çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin hesabında problem yok ama 2 kişi hesabının kapatıldığını iddaa ediyor. Suyu değil moku çıktı
  • Arkadaş mağdur olduk bizde niye çamur atmaya çalışıyosun?
  • e1 in ibrazı ile alakalı olabilir durumu aydınlatıcam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Arkadaş mağdur olduk bizde niye çamur atmaya çalışıyosun?

Yok kardeş öyle bir şey demedim her an bende ban yiyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

quote:

beyler sizin güvendiğiniz arkadaşınız neler yapmış öyle

up up up

yav sen ortalığı karıştırmak için mi giriyorsun foruma? börcır ve banlanan kişi de benim arkadaşım daha önce hiçbirimiz ban yemediğimiz için savunuyordum 20 gün kadar oldu şimdi pm attım arkadaşa bakalım ne diyecek. muhtemelen cevap vermez bu da forumdaki ilk dolandırılışım oldu.

Sen ban yedin mi

• yok ben yemedim de arkadaşım yedi. ben de hesap satın almıştım içinde rp olan o da ban yer heralde bi kaç güne
  • bugix aciklaman ?

• Bugix34 satmış olduğum hesabıma talip olduğunu söyledi.Israrla akbank havale istememe rağmen,paypaldan göndermek istedi tamam dedim.Sonra hesaba euro olarak göndereceğini söyledi.Bende parayı tl ye çeviri göndermesini ve paypal'ın parayı benden geri çekme süresi dolana kadar hesabı üzerine geçirmeyeceğimi söyledim.Paypal'dan parayı tl ye çeviremiyormuş,çevrilmesi gereken yerin ss'ini attım benim hesabımda para çevirme kutucuğu yok dedi.Bunun üzerine satışı iptal ettim.Çok dolambaçlı yollardan gidiyor.Ben 2 yıldır paypal kullanıyorum,paypaldan parayı birimini çevirememe gibi bir şey daha ömrümde duymadım.Kısacası bugix34'ten uzak durun.
  • Vay anasını bunlar pro thief
  • Dolandıran Ve Dolandırılan Arkadaşlar Hepinize Acıyorum.. Hala Akıllanmadınız.
  • Tanımadığınız, güvenmediğiniz kişilerle bu şekilde alışveriş yaparken ya sağlam bir aracı bulun, ya da kimlik fotoğrafı isteyin.
  • 6300 küsür RP'nin 65TL ettiği yerde 5-10 lira kâr yapıcam diye düştüğünüz durumlara bakın ya gidin sağlam alışveriş sitelerinden işinizi görün burada ağlayacağınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Bugix34 satmış olduğum hesabıma talip olduğunu söyledi.Israrla akbank havale istememe rağmen,paypaldan göndermek istedi tamam dedim.Sonra hesaba euro olarak göndereceğini söyledi.Bende parayı tl ye çeviri göndermesini ve paypal'ın parayı benden geri çekme süresi dolana kadar hesabı üzerine geçirmeyeceğimi söyledim.Paypal'dan parayı tl ye çeviremiyormuş,çevrilmesi gereken yerin ss'ini attım benim hesabımda para çevirme kutucuğu yok dedi.Bunun üzerine satışı iptal ettim.Çok dolambaçlı yollardan gidiyor.Ben 2 yıldır paypal kullanıyorum,paypaldan parayı birimini çevirememe gibi bir şey daha ömrümde duymadım.Kısacası bugix34'ten uzak durun.

Ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun.

Benim anlamadığım dolandıran adamın yüzsüz yüzsüz dolandırıldım diye konu açabilmesi. Bu nasıl kafa lan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.