beyler sacma sapan konular acarak milletin kafasını bulandırmayın benim oynadıgım makine aynı zaman ftp web ve mail server
yuksek guvenlikli bir makine 3 gb ram var ve 2 işlemcili beri server kaspersky var trendmicro var norton var ayrıca bir ton sistem guvenlik programları ben son 6 aydır bu makineye format atmadım atmamada gerek yok dışardan gelen yada pc den giden her ip adresi her baglantı tek tek kontrol ediliyor yukarda arkadasın dedigi olay ie nin sacmalıgı firefox kullan bakalaım boyle bir hata alacakmısın almazsın kardesim olay tamamen xp ve ie hatasından kaynaklanıyor ne spy var ne virus ne trojan komplo teorileri atmayın ortaya milletin de kafasını bulandırmayın bilende bilmeyende bir kaf soyluyor yok pc nizi ele geciyorlarda bilemem ne de spy da trojanda
bu oyunu biz yazsaydık yada ruslar yada çinliler yazsaydı dedklerin olabilirdi cunki buralara bilişim suclarının cezası yok denecek kadar az hatta rusyada hic yok
uzun lafın kısası sacmalama oyununu oyna yada oynama bu tur oyunların hepsi genclerin beynini vaktini esir almak icin yapımış amerikan propagandasından başka bir sey değildir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme