Şimdi Ara

DIKKAT HERYONE SINIRSIZDA HATLAR KAPANIYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefonu açık bırakan var mı acaba,kesin bu sebeplerle olmuştur kim bilir ne için kullandılar yurdum insanı :)
  • Bu olayda Avea suçlu çünkü zaten kötü olan kapasitesi ile hesapsız işe kalkıştı.Hattı kapanan bireysel aboneler tüketici hakem heyetine başvururlarsa kusurlu mal gerekçesi ile haklarını alacaklardır.
    Bu tür işlerde felsefem şudur kral kim türkcell alırsın ve az ve öz konuşursun ekstra keyfi kaçıran durumlarla karşılaşmaz hem para verip hem rezil olmazsın.

Avea şimdi Yavuz hırsız misali Turkcell'e çamur atıyor.Turkcell'in bu kadar abonesi var sorun yaşayan yok kalite belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 11 Mart 2009; 23:24:03 >
  • ne güzel olur, keşke hattı kapanan "mağdur"lardan birisi dava açsa ya da il hakem heyetine başvursa da, hepimiz sonucu görsek...
  • valla arkadaşlar , ben herşeyin bedeli vardır diye düşünüyorum , turkcellde gelen 300 tl ye yakın telefon konuşma ücretim bu ay itibariyle avea ya geçmem dolayısıyla 65 tl ye düştü, istedigim gibi raht rahatta konuşuyorum, şebeke meşgul uyarısı vermiyor mu evet veriyor ama nolcak bi kere daha arasam ne kaybedicem sorulması gerekn şey bu, bu zamana kadar en fazla 3 kere şebeke öesgu luyarısı aldım 65 tl vererek bunları katlanmaya razı olurum :)
    çok küçük bir hesap yapalım , 12 ay boyunca 300 tl ücret geldigini düşünürsek toplamda : 3600 lira yapıyor
    aveaya geçtim rahatçana konuşabiliyorum üstelik bir yılda toplam ücret 780 tl..

kusurları yokmu aveanın evet var büyük hata yaptı böyle bir kampanya yapıcaksan altyapını hazırlıcaksın, kötü niyetli kişileri önce uyarcak sonra hattını kapıcaksın ama bunları yapamadı nihayetinde yanlş yaptı,, ee tabi turkcell aveanın yaptıgı bu kampanyaya hayret etti ve açılması gerekn portları zamanında açmadı ki , turkcelli aradıgımzda yada bii başka aboneyi bu uyarıyı alalım ve bıkalım, kaldıki bıkanlar '' avea mı sakın alma o hattı'' diyenler dahi oldu

sonuç olarak bu kadar şeye ragmen avea benm ilk hattım oldu,sınırsız konuşmanın rahatlıgını yaşıorm bikaç sıkıntı yaşansada, aynı durum telsimde cep partner hattı aldıgımdada başıma geldigindeN zamanla çözülebilir bir sorun olarak görüyorum, kaldiki böyle kampanyalar, diger gsm leride rekabete teşvik ediyor, bu anlamda aveayı kutlamak gerekiyor büyük cesaretinden ama fiyaskoyla sonuclanan durumdan dolayı : ))

• Yaklaşık 3 gündür sorunsuz bir şekilde kullanıyorum heryönü arayabiliyorum.Ama yaklaşık 1 ay Turkcell i neredeyse hiç arayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.