Bundan 25 gün önce natro dan bir sunucu aldım. Tabiki herşeyin güzel olmasını bekleyemezsiniz. Ama bu kadarınada pes dedirttiren bir hosting anlayışından sonra sizinde bilgilenmeniz açısından yazmaya ihtiyaç duymak zorunda kaldım. Ne ise devam ediyorum. Plesk kurdum fakat kurulum entrenix yüzünden biraz zahmetli geçti. Sorunlarım olduğu zaman aradım. Sadece ufakta olsa bir cevap vermelerini istedim. Ama biz sunucu için destek vermiyoruz. 2 üç sefer aradım. ne ise vermeyin bakalım. Herşeyi hallettim. Yedeklerimi attım sitelerim gayet iyi ping seviyelerinden felan memnundum. Herşey çok güzel devam ediyordu. Bir baktım servera hiç dokunmadığım halde kapanıyor. Müşteri panelinden ben başlatıyorum. Belki hani başlangıçya ondan olur dedim. Ama gene yaptı hemde haftada 1 kere kesin oluyor. Sorunu anlattım. Servera baktılar kendi yazılımlarına baktılar sorun yok. Ne ise bir 5-6 gün iyi çalıştı rahatladık dedim sorun olmaz heralde. bir baktım hafta sonu elektrikler kesilmiş tam 4 saat makina offline. Telefonlara bile çıkmadılar taki 4 saat sonunda aradım tamı tamına 25 dk telefonda bekledim. Bir tane bayan çıktı o kadar çok sinirlendimki saydımda saydım. Haklısınız beyfendi dedi dedi yetindi. Ondan sonra kapanmalara devam. Yeter dedim ve değiştirmeye gene karar verdim. O.... karılar gibi server değiştiriyoruz. Şöyle türkiye'de adam akıllı hosting veren bi firma bulsam kına yakacam
www.slmhosting.net - tavsiye ederim
başına gelenlere üzüldüm. Galiba Türkiyede adam akıllı hizmet veren host firması çok zor çünkü onlarda yurt dışından satın aldıkları hizmeti bölerek bize satıyorlar en güzeli yurt dısından direk alman ama ingilizce bilmiyorsan destek alman zor
Geçmiş olsun ne diyelim.Dikkatli olmak gerek
rh ve hostciniyi deneyebilirsin...
iyi bir hosting bulursan haber ver
natro, dakik, rodoston sonra şuan 4. hostingi deniyorum. bu hafta ihsden bir paket aldım ama şimdiden 2 sorunla karşılaştım bile. adamların ip'si blokeli olduğu için bana aktivasyon mailini gönderemediler. neyse onu hallettik şimdide php safe mod açık. nedense Turk hosting firmaları bu safe modu çok seviyorlar. halbuki hosting sahibine eziyetten başka birşey değil, hiçbir güvenlik özelliğide yok. yabancılarda öyle birşey yok zaten.
onuda halletsem bile bu hostuda kullanamayacam gibi bir hisse kapıldım. nedense :)
bundan sonra hostcinini denerim oda olmazsa son domainimide yurtdışına taşırım.
Doğru zamanda doğru - kaliteli ve profesyonel yerler ile çalışırsanız ya hiç sorun yaşamazsınız yada bir sorun oluştuğunda çok kısa sürede sorununuz halledilir.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme