Şimdi Ara

...DiKKaT..OyunuN Sonu GeLioR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DostuM oyuna oLan oLdu sateN daha ne oLsuN.. miLLet 75-80 lwl oLdu şu saatten sona koxp kalksa noLur gm ler onlİne oLsa noLur? yazık deil mi ben sabahlara kadar gidip yaratık kesioruM. Adamlar yataklarında uyurken biz uykulu gözlerimizle hala o klavyenin acımasız tuşlarına basıoruz? Sence daha ötesi olabilirmiki=?
    Orjinalden alıntı: sniper_town

Orjinalden alıntı: hychack

ArkadaŞlar Bunu söölemek zor ama bana göre artık oyunun sonuna gelioruz. Knight kendi silahıyla vuruldu. Seneler önce kar elde etmek amaçlı KOXP adında bir program çıkarttı fakat herşey kontrolden çıktı..
    Şimdi ise herkes bilgisayara oynatıyor oyuNu we herkesin içindeki oyun zevki git gite ölüyor.
    Herkes türkler için hilekar, koxper dior ama fakat bence türkler en iisini yaptı. Knight ı cezalandırdı. oyunu parası oLan deiL herkes oynayabilmeli. Sizce de sONa yaklaşmadıK mı? yoksa artık Herkes koxplar lamı vs yaaPcak?
    Kardeşim kendi kafandan yorum yapma artık koxpa karsı otomatik ban programı var mıs oyuna bısı olmuyacak (su an oluyor tabi)

• quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

quote:

Orjinalden alıntı: kaghan_88

görev bugı düzelittikleri gibi kosp u da birdaha gelmeyecek şekilde ortadan kaldırmak k2 nin elinde.
    private serverlarda olduğu gibi alt+tab yapınca oyunun kapanması en basit yöntem.bu olmasa bile k2 kospu dupeyi kaldırabilir.hiç birini yapmazsa gmleri görevlerinin başıda davet edebilir.kospu engelleyemesede(ki bence engelleyebilir)bunu kontrol altına alabilir.ama bunu başarmak için bi yerden başlamak lazım hiç bişe yapmazlarsa her geçen gün yeni kosperlar ortaya çıkar

alt tab niye kalksın ya arada msn bakıyoruz

Ctrl-Alt-Delete Yap Sende

• paptor isteim gelen kutuna bi bakarmısnı
  • knightın üstüne oyun tanımam
    uyduruk oyunlar sölüyorsunuz oynayın die
    knight onlara 5431452455456826 basar
  • ya geldi oyunun sonu gmler uyuyor
    gm ana........... yaz(ingilizce yazdığıımı farzet) yine banlamazlar
    oreral43 is koxper ban pls(location:xxxx,xxx)
    oreral gerçekten koxper
  • ibdiricem de su cabal online ı kac mb?kotalı oldugu icin sorun oluyo
  • ARTIK KNIGHT ONLINE YI BIRAKTIM COK MUTLUYUM
    KNIGHT OFFFFLINE
    HAYAT ONNNNLINE

KNIGHT ONLINE YE

YAŞASIN YEMEK YEMEK

• quote:

Orjinalden alıntı: hilmis

ARTIK hayat ONLINE YI BIRAKTIM COK MUTLUYUM
    KNIGHT onnnLINE
    HAYAT offffLINE

hayat ONLINE YE

YAŞASIN YEMEK YEMEK ve kınayıt

• walla ben oyunu bıraktım herkeze tavsiye ederim gerçek hayatla bağlantımı kesmiştim artık düzelttim bi yandan bu koxpçulara teşekür ediyom oyunu bana bıktırdıkları için
  • bırakın bunları yaa KnİgHt OnLiNe BİR EFSANE oyle kolay kolay sonu gelmez gm ler oyuncu sayısının azaldıgını gorcek ve kısa zamanda duzelecek bu koxp ısı.. koxper olmayacak koxpere knıght bıtmez daha yıllarca oynanır bi dc verıor napıoz hemen tekrara gırmeye calısıoz ben gırıordum haftasonu 5dk sonra dc ama yıne de bırakmıordum denemeyı alana kadar .. bu oyun bıtmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

çok uzun seneler bu oyun bitmeyecek bence ayrıca dedikleri gibi alt tab kaldırılsın konuşucak olan telefondan konuşsun

löl lafa bak arkadaşımla konuşmak için telefon mu açcam
  • Keşke gerçekten oyunun sonu gelsede hepimiz kurtulsak
  • 1462 ile Tüm Bu Sorunlar Kalkacak
  • oyun tamamen koxp , dupe vb. hilekarlıklardan arınacağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :LorD_Kqdir -- 17 Kasım 2006; 18:37:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

oyun tamamen koxp , dupe vb. hilekarlıklardan arınacağını düşünmüyorum

puhahah.diyene bak
    belki de gercekten 1462 ile koxp biter we k2 hepimizi utandırır.cok guzel bir pack atarlar we oyundaki buglar we acıklar kapatılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe

quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

oyun tamamen koxp , dupe vb. hilekarlıklardan arınacağını düşünmüyorum

puhahah.diyene bak
    belki de gercekten 1462 ile koxp biter we k2 hepimizi utandırır.cok guzel bir pack atarlar we oyundaki buglar we acıklar kapatılır...

Buna kendin de inanmıyosun dimi :P
  • 2 hafta şu oyunda ne pre ne oyuna girse tüm türkle pre fiyatlarıda tike tike düşer oyuna girmekde kolay olur benim görüşüm...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.