Şimdi Ara

Dikkat Surken geri dönüyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün biri msn adresimden benimle irtibata geçti ve dedicated istediğini söyledi konuştuk daha sonra dedicated olayını yönetecek arkadaşı devreye soktumwww.sis.com.tr den okan yıldırım bu arkadaş devreye girince karşı taraf herhalde bu işlerin içinden birini karşısında görünce paypalin ödeme yapmadığını söyleyim msn sini kapattı ben neden olduğunu araştırdım daha sonra gözüme bi adres iliştiwww.zulkufok.com yani surkentin mertwebin ve diyarhostun sahibi zulkuf ok evet bununlada bitmedi surkentin ve diğer lerinin sahiplerinin diyarbakır ülk ocakları ile olan bağlantılarını biliyorsunuz sanırım evet bu arkadaşın nicki şöyleydi Ülkücü hareket engellenemez Diyarbakı ülkü ocakları .... evet Surken geri dönüyor burdan herkese duyrulur bilhassa yeni host alcak arkadaşlara eheh vede surkent mağdurlarına

• Bunun Ülkü Ocakları ile Bağdaştığını Düşünmüyorum. Sadece İsmi Kirletmek Amaçlı Kullanıldığını Düşünüyrum.
  • Bide surken ile 5.125.125.154 kere topic açıldı bunlardan birine devam etsenizde topic kalabalığı olmasa ah
  • Valla ben ülkü ocaklarının ismini kirletmek için söylemedim bunu sadece bu adamlar Diyarbakır ve Ankara ülkü ocaklarının isimlerinin arkasına sığınıp böle şeyler yapıyorlar bunu söylemek istedim Bu adamlar halen piyasada biyerlerde birilerinin kanını emmek için bekliyorlar hatta girip burda bizim yazdıklarımıza cevap bile veriyorlardır belki bence dikkatli olalım...Surkent - Diyarhost - Mertweb ve yandaşları
  • sen bana kimsenin yandaşı olduğumu idaa edemezsin bana iftira atamazsın yüreği varsa gel ayhars@gmail.com msnim bu bi iftiradır bana sana da bu hakkı veren olmadı sadece bi topicte toplansın dedim adamlara iyi felan demedim sen beni daha tanımıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIEMENS

sen bana kimsenin yandaşı olduğumu idaa edemezsin bana iftira atamazsın yüreği varsa gel ayhars@gmail.com msnim bu bi iftiradır bana sana da bu hakkı veren olmadı sadece bi topicte toplansın dedim adamlara iyi felan demedim sen beni daha tanımıyosun

ne diyorsun abicim sen ya? sana bi şey diyen olmadı buluttan nem kapıyorsun orda sana itafen bişey yazılmamış kendi kendine gelin güvey oluyorsun dikkatli oku derim sana bişey denmemiş ha üstüne alındıysan kusura bakma yanlış anlamışsın ama ben bidaha oku derim özür dilerim yinede
  • ok üstüme alındım kusura bakma o zaman ama haksızmıyım bu konuda sölesene host outları diye bi topic vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhan Arslan -- 10 Ekim 2005, 10:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIEMENS

ok üstüme alındım kusura bakma o zaman ama haksızmıyım bu konuda sölesene host outları diye bi topic vardı

o konuda haklısın abi :) valla ne yapalım ama bu adamlar piyasada oldukca geriliyor insan daa kac kisinin kanini emecekler kac kisinin emegini calacaklar die o nedenle direk topic actim özür
  • eğer bu iş kayıt altında yapılır ve lise çağındaki gençler bu işi bırakırsa sorun hallolur
  • abi bence host firası sahiplerinin böyle bir serzenişte bulunması yanlış çünkü hostbul da yada diğer forumlarda reseller paketlerimiz şöyle reseller paketlerimiz böyle diye diye bağıran biziz sonrada çocuklar reseller alıp biyasayı bitiriyorlar diyoruz bence hatayı önce kendimizde aramalıyız... NOT : Bu bir öz eleştiridir.
  • Bu hostsarayi denilen yer bizimle ilgileri yok diyor ama verdikleri adres uyduruk bi izmir adresi işbank hesap noları diyarbakır hesap nosu. Bunlar çok profesyonel dolandırıcı .
    --------------------
    Hesap Numarası
    Türkiye İş Bankası
    Şube Kodu : 8300
    Hesap No : 1825963
    Alıcı : RACİ TUR Hesap Numarası
    Türkiye İş Bankası
    Alıcı : REMEZAN ÖZDEMİR
    -------------------------
    8300 diyarbakırın kodu, verdikleri adres:
    Alsancak Tiren Istasyonu Sokak Bilişim Tek.A.Ş
    IZMIR
    Onlarla alakamız yok deyip güven kazanmaya çalışıyolar!! Zaten yazıların bol bol imla hatası var "tren" tiren diye yazan kaç bilişimci olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orko638

Bu hostsarayi denilen yer bizimle ilgileri yok diyor ama verdikleri adres uyduruk bi izmir adresi işbank hesap noları diyarbakır hesap nosu. Bunlar çok profesyonel dolandırıcı .
    --------------------
    Hesap Numarası
    Türkiye İş Bankası
    Türkiye İş Bankası
    IZMIR
    Onlarla alakamız yok deyip güven kazanmaya çalışıyolar!! Zaten yazıların bol bol imla hatası var "tren" tiren diye yazan kaç bilişimci olur.

Peki dikkatinizi çeken başka bi şey olmadı mı ? eheh her iki banka hesap numarasıda aynı ama alıcı isimleri farklı

• Orası açık zaten, söylemeye gerek var mı
  • KARDEŞ HAKLISIN ADAMLAR ORAYA 2 HESAP KOYMUŞLAR 2 HS. TA AYNI KİŞİNİN NEBİÇİM ADAM BUNLAR YAWWWW
    quote:

Orjinalden alıntı: orko638

Bu hostsarayi denilen yer bizimle ilgileri yok diyor ama verdikleri adres uyduruk bi izmir adresi işbank hesap noları diyarbakır hesap nosu. Bunlar çok profesyonel dolandırıcı .
    --------------------
    Hesap Numarası
    Türkiye İş Bankası
    Türkiye İş Bankası
    IZMIR

• heheheh ben cv mi yollicam bunların yanında staj yapmak için :)
  • walla staj yaparsın 1 numaralı dolandırıcı olabilirsin, hatta bunlarıda geçebilirsin hani boynuz kulağı geçti diye bir söz war yaa
    aman be şakası bile kötü Allah insanı bunlarla karşılaştırmasın ,

ne halleri warsa görsün pis heriflerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.