benim 2.5 ti bazı salaklara uydum 3.02 yaptım şimdi elim kolum bağlı kaldı.formatlasanda nafile oysa ne kadarda övdüler bu 3.02 yi bana.Kimseye fazla inanmayın ağzı olan konuşooo burda.
eet ya bisürü kişi 3.02 yapın süper diyo ne gerek var ki onu yapıcağınıza 3.02 open edition yapın hem iso fln da oynayabilirsiniz..
KARDEŞİM FORUMDA ÖĞRENDİKLERİNİZİ GOOGLE DAN ARAŞTIRIRSANIZ BAŞINIZ AĞRIMAZ SIRF RÜTBE İÇİN YAZAN VAR...
arkadasm simdi madem iso oyun oynamicaksan 3.02 yap. ki yapmisin demekki umd oynicaksn 3.02 yi arastrrsan anlarsin bole sacma bi topic acmazsin egr iso oynicaksn ndn yukslttn kimse burda zorla yukseltmio milletede laf atmana grek yok benmkide 3.02 gayette memnunum.we bi bilgin olmdgi belli formatliorm wersiyon dusmuor diosun psp nin p'sinden cakmiosun milletede suc atma
quote:
Orjinalden alıntı: brute87
arkadasm simdi madem iso oyun oynamicaksan 3.02 yap. ki yapmisin demekki umd oynicaksn 3.02 yi arastrrsan anlarsin bole sacma bi topic acmazsin egr iso oynicaksn ndn yukslttn kimse burda zorla yukseltmio milletede laf atmana grek yok benmkide 3.02 gayette memnunum.we bi bilgin olmdgi belli formatliorm wersiyon dusmuor diosun psp nin p'sinden cakmiosun milletede suc atma
düşünce fena değil
DOSTUM BİRİDE BANA GELMİŞ DİTON BİLDÖKTÜ RESİM DOSYA GÖSTERDİ 3:03 2:02 İNDİRİYOR İSO AÇILIYOR DİYE CAMDAN VS BAKTIM GALİBA DORU SÖYLÜYOR 3 4 KİŞİYLE TOPLU KONUŞMA YAPTIM KİMSE İNAMADI DAHA İYİ BİLGİDİ OLAN YARDIM ETSİN LÜTFEN
3.02 ile iso oyun oynamazsınız ev yapımı uygulamaları çalıştıramazsınız. sadece orjinal UMD oyun oynayabilirsiniz.
3,02OE-B ile iso ve cso oyun oynayabilirsiniz. psx oyunlarını oynayabilirsiniz. ev yazpımı uygulamarı çalıştırabilirsiniz. 1.5 versiyon için yapılmış her program çalışır. ancak 3.02OE-B si sadece 1.5 kullanıcıları yükleyebilir... 1.5 PSP niz varsa geçin derim. ben geçtim ve memnunum istediğiniz zaman geri dönebiliyorsunuz hem. detaylı bilgi başka sitelerde mevcut zaten.
arkadaslar 3.02 ile 3.02 OE'yi karistirmayin.
3.02 sony'nin orjinal firmware sidir ve iso yani kopya oyun oynayamazsiniz (simdilik),
3.02 OE bu ise custom firmware dir. Dark_AleX yapimidir. hem 3.02'nin tum ozelliklerini kullanabiliyorsunuz. hem de iso oynayabiliyor homebrew'leri (ev yapimi programlar) calistirabiliyorsunuz.
yardim alacain kisinin rütbesi önemli. sonuçta guvenirlik şart. bunlarin yaninda bilgiyi bir kaç yerden doğrulamadan asla uygulamayin. bunlar hassas aletler ve yapacağiniz hatalarin genelde geri dönüsü olmuyor. herşeye hemen atlamamak gerekiyor.
Benim Psp'nin version'u 2.81'di. Ben hep orjinal oyun oynadığımdan ve ilerde iso oyunlara dönmiceğimden Psp'yi 3.02 yaptım ve çok beğendim yeni version'u.
Ben beğendim ama sen beğenmemiş olabilirsin. Milletin dediğine ne bakıyosun , sen ilk önce yeni version'un getirdiği yenilikleri araştır sonra o yenilikler için upgrade etmeye değermi değmezmi diye düşündükten sonra eğer beğendiysen yenilikleri upgrade edersin.
Kimse zorla sana 3.02 yap dememiştir.
Ayrıca 3.02 yapmak salaklık değil.
Custom frimware gibisi yok 3.02 OE-B kullanıyorum gercekten harika. 3.02 nin tum ozelliklerinin yanında iso ve homebrewleri calıstırmak gibisi yok valla. herkese siddetle tavsiye ediyorum......
quote:
Orjinalden alıntı: Dinçer
3.02 ile iso oyun oynamazsınız ev yapımı uygulamaları çalıştıramazsınız. sadece orjinal UMD oyun oynayabilirsiniz.
3,02OE-B ile iso ve cso oyun oynayabilirsiniz. psx oyunlarını oynayabilirsiniz. ev yazpımı uygulamarı çalıştırabilirsiniz. 1.5 versiyon için yapılmış her program çalışır. ancak 3.02OE-B si sadece 1.5 kullanıcıları yükleyebilir... 1.5 PSP niz varsa geçin derim. ben geçtim ve memnunum istediğiniz zaman geri dönebiliyorsunuz hem. detaylı bilgi başka sitelerde mevcut zaten.
Evet sadece 1.5 için , hatta bende 2.71 se-c vardı , önce 1.5 flashlayıp , daha sonra 3.02 oe-b yapmıştım.