Şimdi Ara

DİKKATSİZ AÇILAN KAPI MAĞDURU OLDUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi çarptın, bir telefon bırak. Daha sonra tutanak tutup halledersin veya özür dilersin.
    Ne hak biliyoruz ne hukuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun kötü bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Çok basit şekilde düzeltilebilir, hiç kaskoya falan bulaşmayın bence. Tavsiye edeceğim ustada var isterseniz tabi İstanbuldaysanız.

İstanbuldayım hocam ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım

• Boyası orjinal ustam daha önce işlem görmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: dragon0707

Boyası orjinal ustam daha önce işlem görmedi

İstanbulda bircok arkadasim var sikinti yasarsaniz yonlendiririm maslak sanayide

• Çok teşekkür ederim hocam ilginize yaptırmaya karar verirsem özelden ulaşırım size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede insan mı kaldı hepsi cahil görgüsüz havalı insanlar sert kapı çarpanlar,kapıyı vuranlar dolu. gece komşusunun arabasını çizenler bizim milletin ruhu bozuk
  • Öncelikle geçmiş olsun. Ben niçin aracınıza Corsa'nın vurmuş olduğunu düşündüğünüzü merak ediyorum. Sonra gelen BMW olamaz mı vuran? Mesajınızda buna dair bir açıklama göremedim.

İlk geldiğinizde yanınızdaki araç BMW, geri döndüğünüzde ise Corsa olsaydı BMW'nin vurduğunu mu düşünecektiniz?

Eğer cevabınız "evet" ise ya da araçların prestiji dışında belirtmediğiniz bir cevabınız varsa bu konuda art niyetli düşüncem için özür dilerim şimdiden.

• vozer kullanıcısına yanıt
    Haklınız hocam o kısmı belirtmedim ben geri geri girdim park yerine corsa düz girmişti yani arka sağ kapisi benim aracin tam orasina denk geliyor bmw ise benim gibi geri geri girmişti yani onun sol camurlugu benim sag camurluguma denk geliyordu o yuzden ondan suphelenmedim yoksa prestijle falan alakasi yok

• dragon0707 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam kusura bakmayın. Tekrar geçmiş olsun. 👍

• vozer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Kaskoya sigortaya gerek yok. 2 cekicle hallolur o camurluk. Tamam hos degil ama can sikmaya degmez.. Yani beterin beteri var. Gecenki ruzgarda adam arabadan inecek. Acti kapiyi. Ruzgar o an bir esti. Kapi iki buklum oldu. Benim icim gitti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.