Şimdi Ara

Dil Okulu (ingiltere)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelik eğer böyle bir konu açıldaysa biraz bakmama rağmen göremedim, kusura bakmayın şimdiden.

Ben ingilizce iktisat okuyorum ve 1.sınıfım bu yaz döneminde ingiltereye dil okuluna gitmeyi düşünüyorum ama malum okullar hakkında pek fikrim olmadığından karasız kaldım kafamda birkaç okul var fiyatlarıyla beraber yazacagım ve kaç para cep harçlıgı orada yeterli olur sizde fikirlerinize ihtiyacim tecrübeleri arkadaşların

Embassy CES ELC Bristol (28 ders saati diğerleri 20 ) Studio Cambridge

8438 TL 9005 TL 8056 TL

Bir sorum daha olacak orada aile yanında mı kalmak yoksa öğrenci yurtlarında kalmak mı bizim için daha faydalı olur teşekkür ederim tekrardan.Umarım en kısa zamanda yardımcı arkadaşlar olur çok teşekkür ederim şimdiden.

Küçük bir not daha eklemek istiyorum.Alternatif yurt dişi danişmanlik şirketi ile gitmeyi planlıyorum bilenler varsa bu konular hakknda en ufak bir bilgi bile olsa paylaşirsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jok3rr -- 4 Şubat 2010; 12:42:28 >

• mayfair school of english :)
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek birileri yok mu koca forumda ya :/
  • Güncell ve acil bir konu lütfen arkadaşlar..
  • ya koca forumda her şey hakkında bilgili biri çıkıyor da şu konu hakkında neden bir şey çıkmıyor birtürlü anlayamadim ya :S
  • bulabilecegin en populer şirkete kayıt yaptır.

umarım amerikan inglizcesi ile- ingltere ingilizcesinin farklı oldugunu bilipde ingltereye ye gitmek isteyenlerdensindir. (aksan vs vs)

bizim bi arkadas avustralyaya gitmişti ,aile yanında kalmıstı biraz sıkıntı yasanıyo tabi ,sonucta onlar senden buyuk ,ama ilgilendikleri için yasanıyo hepsi dediydi.

digeride , hostel de kalmıstı yabancı ogrencilerle, oglum vur patlasın cal oynasın superdi ya, dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.