Arkadaşlar benim DvA dersim 44`ten 1 geliyor. Bazı arkadaşlarım direk kalırsın diyor bazıları sorumluluğa kalırsın diyor arkadaşlar bunun net cevabı nedir? Ayrıca sorumluluğa kalıyor isem sorumlulukta da veremez isem kalır mıyım?
NOT:9.sınıf öğrencisiyim ayrıca bu konuda deneyimli bir arkadaş veya kesin bilen arkadaşlar cevap yazarsa daha iyi olur.
Dil Anlatım dersi baraj derstir ama 2003 veya 2007 yılında yapılan değişikliğe göre dil anlatım dersinden kalan öğrenci sınıfta kalmaz. Sorumlu olarak geçer. Sınıfını geçersin ama dil anlatım dersini lise son sınıfa kadar vermen lazım. Dedi bana edebiyat hocamız.
Tam olarak bende hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama yıl sonu notunu hesaplaman gerekiyor yani okuduğun lisenin türüne göre geçme ortalamsı vardır...Örneğin düz liselerde 2.50 ortalama lazım.... Bnu hesaplamanın bir örneği= Matematik 1.dönem 2 düştü 2.dönem 3 düştü 3+2=6 yapar onuda 2ye böleriz 6/2=3 (Matematik yıl sonu notu) Daha sonra buyıl sonu notunu ders saati ile çarparız.. 3*4=12 Kredi Yapar.... Yani Mat yıl sonu kredisi 12 yapar diğerlerini böyle hespla sonra toplam ders saatine böl.... Bide Hangi Lisede OKuyorsun Aşağıdaki Yerleri İncele...