Şimdi Ara

Dilim dilim doğranacağız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'lilerin çok büyük çoğunluğu oynadıkları futboldan, aykut hocanın kalitesi ve oynattığı futboldan, aziz başkandan memnunlar. Ee bu da çok güzel bir şey.

İnternet, tv, radyo bu forum dahil büyük çoğunluk fenerbahçe takımından taraftarları memnunsa daha ne olsun.

Bir de Ali Koç diyorlar. Bu kadar memnun yorum varken hemde.

Sözlükte de birisi Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım eleştirenlere uzun bir yazıyla vermiş veriştirmiş bir sürü üyede alkışlamış.

Bu ülkenin bu birleşmişliğe ihtiyacı var. Herkes memnun olsa böyle keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe çoktan ayarladı hakemi çoktan bugün bakıldığında puan farkının 11 olması buna izin verilmez. Yoksa şu maç en rahat maçımız olur en rahat.

• Gs yenerse ki ben yeneceğini düşünüyorum o rüzgarla Ts yide yener.Busene bizim işimiz çok zor.Puan farkını kapatmak gs ile aramızda oynayacağımız maçlara bakıyor.ama ilk 2 Gs ve Bjk arasında olacak.bir adım daha yakın olan bence GS
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

Gs yenerse ki ben yeneceğini düşünüyorum o rüzgarla Ts yide yener.Busene bizim işimiz çok zor.Puan farkını kapatmak gs ile aramızda oynayacağımız maçlara bakıyor.ama ilk 2 Gs ve Bjk arasında olacak.bir adım daha yakın olan bence GS

Normalde bizim için rahat maç ama bizim 50 bin traftar baskı oluşturmuyor bi kadıköyde ki vadafon arenada ki baskı yok maalesef. Bu yüzden hakem tarafından doğransak bile bizim taraftar hikaye bi iki tepki veriyor başka birşey yok.

• Orayı öyle bir hale getirmek lazım ki her pozisyonda hakeme baskı yapmalı 50 bin traftar ile futbolcular.

• Hakemi yenmek zor

• Fener hakem kalkanı ile çıkacak.

• Sakin ol şampuan, motorun soğusun biraz...
  • Şiir şeklinde yazanı da görmüştük ama her cümleyi ayrı mesajlarla yazanı ilk kez görüyoruz sanırım

• Beyler bir takım Türkiye'de en fazla hakem desteği alan Beşiktaş karşısunda dahi desteklendi. Bize neler yapmazlar bir düşünün taraftar uyumamalı.

• Söyleyeyim söylemişti dersiniz en az 2 penaltımız yenecek gereksiz kartlar gösterilecek oyuncularımıza fenerli futbolcuların hertürlü provokasyonkarı görmezden gelinecek yani hakem bizi yenecek kısacası işi gücü bıraktım bunun derdine düştüm.

• Sakin ol saç kremi.
    Konu ilgi görmeyince ara gazlarını çok veriyorsun, motoru boğacaksın.
  • Yetiş ya Ali palabıyık.

-Fenerliler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sakin ol saç kremi.

Yürü git la allahın trolü...

• Cüneyt Çakır tam adamları aslında Galatasaray düşmanlığı her yerde her tafafta dursun vasıfsızı da çıkmış dostça bir maç diliyorum diyor fenerden dostmu olur la korkak herif çık baskı altına alsana hakemi çık açıklama yapsana ama nerde en büyük düşman zaten bu vasıfsız.

• Tt arenada 8 mac yapmisiz

4 galibiyet Gs

3 galibiyet Fb

1 mac berabere

Kardes her sey ortada dilim dilim dogramalarina gerek yok Fenerbahce formasi yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sakin ol saç kremi.

Yürü git la allahın trolü...

Tamam abi kızma
  • Erken başlamışsınız ağlamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Fenerbahçe'lilerin çok büyük çoğunluğu oynadıkları futboldan, aykut hocanın kalitesi ve oynattığı futboldan, aziz başkandan memnunlar. Ee bu da çok güzel bir şey.

İnternet, tv, radyo bu forum dahil büyük çoğunluk fenerbahçe takımından taraftarları memnunsa daha ne olsun.

Bir de Ali Koç diyorlar. Bu kadar memnun yorum varken hemde.

Sözlükte de birisi Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım eleştirenlere uzun bir yazıyla vermiş veriştirmiş bir sürü üyede alkışlamış.

Bu ülkenin bu birleşmişliğe ihtiyacı var. Herkes memnun olsa böyle keşke.

sallamak bedava zaten salla gitsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.