< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dilim dilim karpuz. 12,95 TL. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eskiden tam karpuz alıyoduk kelek çıkıyordu şimdi dilimlen alıyoz güzel karpuz alıyoz yeeeğeeenim. Kelek karpuz lobisinin üstesinden geldi reis.
-
Chomara karpuzu küçük lokmalarla satıyorlar desen yine bir şey olmaz. Ya karpuz yemek zorunda değilsiniz der ya mevsimi değil daha erken der ya da karpuz için vatanı mı satacağız der.
Hiçbir şey için zamlı pahalı diye ağlamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Mayıs 2023; 13:31:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okullarda öğretiyorlar hangi ayda hangi meyve yenir diye ama boşa öğretiyorlar demek.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Mayıs 2024; 2:23:25 >
Attığın resimde tarih yazıyor etiketlerde 14.05.2014 diye bugün ayın 29'u oldu 15 gün öncesinin olayını paylaşıyorsun yeni gibi...
Ayın 29'u itibari ile güncel karpuz kg fiyatları şöyle marketlerde.
-
-
24 görüp 14 yazmışım devamında farkındaysan 15 gün önce YAZIYOR.
-
1 2 ay sonra düşer
Kilosu 12,99 ile 19,90 arasında değişiyor. Bir karpuz 6-7 kilo ortalama, fiyatı 77,94 ile 119,4 lira arasında. Yani senin dilim hesabın doğru çıkıyor. :)
-
Kabuğunu geri getirene 25 kuruş iade ediyorlarmış
Henüz mevsimi gelmediği halde piyasada 8-9 tl ye düştü kg fiyatı demekki haziran ortasında ve yaz boyunca 3-4-5 liralara kadar düşer anlamına gelmekte.
-
Akp'nin müthiş ekonomi modeli sayesinde halkımız kelek karpuz alma riskinden tamamen kurtulmuş bulunuyor. Bu gurur hepimizin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki üç gün önce manavdaydım amcanın biri gelmiş bana karpuz gösteriyor dedim dayı evet epey beyaz karpuz
sonra döndü manava dedi hemşerim karpuz cidden bembeyaz baksana, sen benim paramı geri ver.
Bilmeden adamı gazlamışım manavdan soğanımı alıp kaçtım ve başladılar tartışmaya. Manav dedi sen bir daha gelme dayı
benden de bir şey alma vs vs..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X