Şimdi Ara

dincilerin, kölesi olmamızı istedikleri araplar: su borusu patlaıpÜ buradan su çıkması mucize dedi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trt cahilliğe yelken açmış gidiyor. Çok da garipsemedim daha ileri seviyelerini bekliyorum artık.

• Ne kadar saçma bir konu ve ne kadar saçma yorumlar :D

Tam komedi ya bazıları...

Bu TRT haberin televizyonda yayınlanan bir şeyi değil farkındasınız dimi ?

TRT'nin twitter adresi var ve oraya arada Gazzeliler ile ilgili shorts videolar atılıyor buda onlardan birisi. Gazzelilerin susuz olduğunu ve su çıkınca sevinmelerini gösteriyor sadece 20-30 sn yelik video.

Buradan koşunnn dincilerin kölesini olmamızı istedikleri araplar flan ne alaka :D Gerçekten çok değişik bir körlemesine muhalif kitle var ülkede.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Arap kültürünü bu ülkede yaymak jcin çok çaba gösterdiniz ama üzgünüm, bunu basaramayacaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Ne alaka şimdi :D şakamısınız siz ya ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Araplarla Talas savaşından beri iç içeyiz zaten. ( MS 751 )

Üstüne Selçukludan beri sınırız Osmanlıda ise iç içe yaşamışık.

Osmanlı en az 500-600 sene Araplara hükmetmiş. 450 sene Halifelik Osmanlıda kalmış. Adamlar Osmanlının tebası olarak yaşamış.

Ve siz halen çıkıp ülkeyi arap kölesi yapmak araplaştırmaktan flan bahsediyorsunuz :D 1500 yıldır Türkler Araplaşmamışta köle olmamışta şurda 15-20 yılda Araplaşacak sanıyorsunuz ya tam çocukça bir bakış açısı.

Sorsak kaç tane Arap gördün kaçı ile aynı sofraya oturdun kaçı ile çay iştin veya iki sohbet ettin SIFIRDIR. AMa abiii Araplaşıyoruz şeriat gelecek öldük bittik battık naraları atarsınız ancak.

• Periah kullanıcısına yanıt

Gerçekten ne yaşıyorsunuz ne içiyorsunuz bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz çözemedim...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Peygamber anne tarafından Hz.İsmailin soyundan geldiği için Araplar kendilerinden kabul etmemiş. Aynı şekilde Baba tarafından Arap olduğu için de Yahudiler kabul etmemiş. Ayrıca günümüzdeki Araplar muaviyenin soyundan geliyor. Peygamberin bütün akrabaları katlediliyor, en azından Araplar böyle övüne övüne anlatıyor.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Alevi misin? Ben ateistim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Altyapıyı sağlayanlar mucize mi yaratmışlar şimdi bu durumda. Demek ki bizim İSKİ mucize üstüne mucize yaratıyor. Herif boruyu patlatıyor suyu görünce mucize diyor. Ya gerçekten şu dünyada ne kadar aptal insanlar yaşıyor ya inanılmaz.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Yok dostum alevi değilim hanefiyim.

• erkahn kullanıcısına yanıt

Ekleme yapayim :

Allah'n istemedigi hicbirsey olmaz ...

Inanmayanlara pardon inanlara gercekte yazilanlara her turlusune her meallisine de bakmasini oneririm iste :

Elamli inkini ozellikle sectim :)

" Gizli konuşmalar şeytandandır. Bu iman edenleri üzmek içindir. Oysa şeytan, Allah'ın izni olmadıkça, müminlere hiçbir zarar veremez. Müminler Allah'a dayanıp güvensinler. "

www.kuranmeali.com
    Mücâdele Suresi 1. Ayet
    https://www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php?sure=58&ayet=10

Sansa su borusu . Birsonrakinde lagim foseptik filan patlatirlarsa da yuksek ihtimalle canli yayin bile yapmazlar birakin normal cek sonra paylas filan bunlarlan da ugrasmaz olurlar ...

Cehalet ...

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

Yalniz Islam da mezhepler ve mezhepcilik yoktur ... Kur'an tek olmalidir ... Yol mol filan hepsi hikaye. Tepkisel olusumlar ve dinde dallanma olusturmasi abestir ...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Halifelik Osmanli da kalmasi sonunun baslangici olmustur. AKP in de temellerini olusturmus ...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

evet onu öldürmek isteyenler taşlamak isteyenler de araptı :) Hatta yanlış hatırlamıyorsam iki hristiyan rahip koruyordu. peygamberliğini de sanırım bir tane hristiyan rahip, bir buluttan kendisine müjde ediyordu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.