merhabalar, kendime ait olan 2008 yılından beri aktif dinivideoizle.com domainim ile yine php ile kodladığım scriptini satışa çıkartıyorum. domain jenerik bir domaindir. bir iki ay uğraşma ile çok fazla hit alabilecek bir sitedir. Facebook üzerindeki sayfasını da satın alan kişiye vereceğim. ikisini birlikte veya tek tek de satabilirim. öğretmen olduğum için çok fazla ilgilenemiyorum. scripte youtube ve facebook botu vardır. facebook botu bazen saçmalayıp çalışmasa da, youtube botunda herhangi bir sıkıntı hiç çıkmadı. script herhangi bir video sitesi olarak kullanılabilir. scripte tema yapımı gayet basittir. isteyene 10 tl karşılığında verdikleri HTML temayı siteye uyarlayabilir, ya da 30 TL ye sıfırdan tema yapabilirim.
-- Domain Satışı --
Domain Adı :www.dinivideoizle.com Kayıt Tarihi : 31.01.2008 Bitiş Tarihi : 31.01.2012 Registrar : İsimtescil Transfer Ücreti : Havale ile 100 TL Minimum fiyat : 100 TL (Masrafım çıksın yeter) Özel Notlar : Siteyle sadece kişisel gelişim olarak ilgilendim. Aslında bir arkadaşa inat olsun diye almıştım domaini. daha sonraları çeşitli scriptler yazarak domaini sürdürdüm. ancak öğretmen olduğumdan bir türlü ilgilenemedim siteyle. ramazandan ramazana, bayramdan bayrama arada bir iki el attım siteye. ancak potansiyelinin çok fazla olduğunu belirtebilirim.
-- Script Satışı --
Script Adı: Era Smile Video Script Kodlama Dili: PHP, MySQL, jQuery SEO: Mevcut Bot : Youtube ve Facebook (Facebook botunda arada sıkıntı çıkabiliyor!) Satış Fiyatı: 50 TL Havale ile Tema Desteği: Mevcut -> HTML den yeni tema oluşturma 10 TL - Sıfından yeni tema yapımı 30 TL
Domain + Script Satış Fiyatı: 125 TL dir. Ayrı ayrı satıldıklarında fiyat yukarıdaki gibidir. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.