Şimdi Ara

dinlediğim müziğin ,sesin,basın aşağıya gitmeme ihtimali varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten aşağıya tizz gitmiyorki bass yerde olduğu için direk bass gidio tiz gitse onlara yalıtım yapılır ama basa bilmiorm ya boyle takılcaz artık
  • Kulaklık diyicem de bass diyorsun. Bassı o kadar iyi olan kulaklık var mı bilmiyorum.
  • yalıtım işe yarar fakat senin evinde değil
    rahatsız olan kişinin evine yaptırmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Logitech x230 subbuffer'ı var, zemin tahta, subbufferda direk tahtanın üstünde duruyor ve aşağıya muhtelemen fazlaca ses gidiyordur.

bu subbufferın altına ne koyarsam aşağıya giden sesi ve uğultuyu biraz olsun azaltabilirim (kabul edilebilir ölçülere getirme adına)?

Minder sünger halı havlu mermer vs ile basın gitmesini engelleyemezsiniz, düşük frekanslı sesler direkt ilerliyor beton içerisinden.

Teşekkürler, fazla açmayacaz artık sesini. Kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok.

• Şansa bak ya adamlarda sistem var ses açamıyorlar, biz sistem bulamıyoruz. Üst katta yaşlılar var, karşı komşunun patırtısı bitmiyor zaten. x230'u son ses açıyorum bass yetmiyor bana Daha 1 kere şikayet gelmedi

@revenger11

Sadece tahmin yürütüyorum ama imkanın varsa üst üste kalın halıflex parçaları konulsa belki şiddeti azalır.

Ama üst üste koyunca 10-15 cm. falan yükseklik olmalı.Ha bir de subwooferı odanın köşesine koymazsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 9 Mart 2010; 23:43:04 >
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum artık askere kadar çeksinler biraz daha çilemi noolcakaskerden sonra bişeyler düşünürüz belkide akıllanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Şansa bak ya adamlarda sistem var ses açamıyorlar, biz sistem bulamıyoruz. Üst katta yaşlılar var, karşı komşunun patırtısı bitmiyor zaten. x230'u son ses açıyorum bass yetmiyor bana Daha 1 kere şikayet gelmedi

@revenger11

Sadece tahmin yürütüyorum ama imkanın varsa üst üste kalın halıflex parçaları konulsa belki şiddeti azalır.

Ama üst üste koyunca 10-15 cm. falan yükseklik olmalı.Ha bir de subwooferı odanın köşesine koymazsan

Odanın köşesine koyunca bass'ın şiddetimi artıyor? Dağılım açısından heralde.

•  dinlediğim müziğin ,sesin,basın aşağıya gitmeme ihtimali varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

dinlediğim müziğin ,sesin,basın aşağıya gitmeme ihtimali varmı ?

KESMEZ BUNLAR BNİ HOCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

dinlediğim müziğin ,sesin,basın aşağıya gitmeme ihtimali varmı ?

KESMEZ BUNLAR BNİ HOCAM

Sen bunların 5 liralık olanını kullanmışın burda konuşuyon kesmez mesmez. Git 300 liraya kaliteli bişi al gör bakalım nası kesiyor.

• en kolay yol sistemin bassını kısıp bassı yan yatırmak.Böylece bass odaya dağılır sen hissedersin ama başkaları pek duyamaz.tabi birde strafor koyman lazım,bass yere hiç değmemeli havayla temas etmeli.Seside duruma göre ayarla.Hiç olmadı az bass az sen yap masaya kur sistemi ama masayla duvar yada yer arasına içi ortası boş bir şey koy strafor olabilir.
  • Başka Eve Taşın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.